Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Fantastisch
Door Mirjam op 11-08-2023

Schitterende omgeving en heel vriendelijk personeel. Huisjes zijn wel wat verouderd maar alles was schoon en werkte naar toebehoren. Een hele fijne vakantie gehad!

Prachtige locatie, slechte service
Door Simone op 06-05-2023

Wij verbleven in het appartementencomplex met uitzicht over de rivier. Helaas zijn deze appartementen enorm verouderd en gehorig. Op het park is veel verloop van mensen die er een nachtje of 2 verblijven. Het is er sochtends vroeg en savonds na 10 uur zeker niet stil.
Ons huisje was niet schoongemaakt. Prullenbakken waren vol. Keukengerei was niet afgewassen. Er lagen hier en daar nog spulletjes van de vorige huurders. Hierover een melding gemaakt bij de receptie. Excuses gekregen maar daarna gebeurd er verder niet veel.
Het is een prachtige plek met een brug over de rivier waarbij je meteen het bos in kan lopen. Er is een leuke speeltuin op het terrein met een dubbele kabelbaan en een hoge glijbaan. De tokkelbaan en parcours zijn niet in gebruik. Bij de receptie is een speelkamer waar je gebruik van kan maken met slecht weer.

Mooie uitvalsbasis met goede onderkomens
Door Nomden op 25-12-2022

Met een schoolgroep in december 2022 het park bezocht. Onderkomens waren goed. We konden op het laatste moment in de avond eten op het park, van een beperkte kaart. Kosten waren prima

Omgeving mooi, accommodatie achterstallig
Door Sanne op 16-04-2022

Had t huisje in 2020 geboekt , door Corona is het 2 jaar verplaatst dus nu 2022 een weekeindje weg. Bij aankomst naast de betaling van 300 euro voor 3 nachten een onverwachte bijbetaling van 180! Ja is allemaal duurder geworden aldus receptie, Ligging park is mooi qua omgeving, Accomodatie is erg achterstallig, vloerbedekking vies, badkamer veel schimmel, deur badkamer erg smerig aan de binnenkant, uv lamp laat wrs nog meer zien wat er allemaal smerig is. Kraan keuken is kapot, vaatwasserdeur stort naar beneden, kachel doet t niet, gootsteen loopt niet door, kortom veel werk aan de winkel om dit anno 2022 richtlijnen te maken

Great !!
Door R ichard C hristiaan N ieuwenhuize op 27-09-2020

Met een groep wezen fietsen in de Ardennen en dit park gebruikt voor overnachting. Een uitstekende service ontvangen, mooie appartementen en lekker gegeten in de brasserie.

Leuk park en prachtige omgeving
Door Cor op 10-09-2020

Wij waren met twee oudere jongens. In de omgeving heb je prachtige wandelingen en er is genoeg te doen. Het is een leuk park. Wij hadden een B1 appartement, dat was schoon en prima te doen (wel wat opruimen zo met zijn vieren, maar wij waren voornamelijk buiten). Wij begrepen dat er hard wordt gewerkt aan het opknappen van de huisjes en appartementen. Je moet er zelf wat van maken hebben wij altijd geleerd.