Laagsteprijsgarantie
GoedScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark Vallée les Etoiles

Bij Vakantiepark Vallée les Etoiles domin je je dagen in een stralend vakantiecomplex, midden in de mooie omgeving van Blaimont. Hier wacht je een ontspannen sfeer, heerlijke faciliteiten en volop avonturen voor iedereen. Leg je slippers klaar en geniet van de warmte en de gezellige vakantiedagen die je hier ongetwijfeld zult herinneren!

De ligging

Vakantiepark Vallée les Etoiles ligt in Blaimont, een charmant dorpje dat zich uitstekend leent voor ontspanning en ontdekking. Vanuit hier ben je zo in de natuur, klaar om te fietsen, vissen of gewoon lekker te wandelen in het rustige landschap. Deze centrale ligging maakt het de ideale uitvalsbasis voor een mooie vakantie.

Het vakantiecomplex straalt warmte uit en voelt echt als je tweede thuis. Je kunt je waardevolle spullen veilig opbergen in de kluis en op internet kan je in de openbare ruimtes. Voor een gezellige sfeer is er een open haard, en je vindt er voorzieningen zoals een tv-ruimte, speelkamer en een supermarkt voor je dagelijkse benodigdheden. Als je met de auto komt, kun je die gratis parkeren op het terrein. Wil je iets extra's? Roomservice, wasservice en een monteurwasserette maken je verblijf nog gemakkelijker. Voor de sportievelingen is er fietsverhuur en een uitgebreid binnen- en buitenzwembad met whirlpool. Na een dag vol actie kun je ontspannen in de sauna, massage of zonnebank, terwijl de kinderen zich vermaken in de miniclub of met de animatie. Dit vakantiepark is echt een plek waar je je snel helemaal thuis voelt.

Bij Vallée les Etoiles heb je een ruime keuze uit lekkere eetgelegenheden. Of je nu zin hebt in een stevig ontbijt, een lunch of een avondmaal, er is voor ieder wat wils. Je kunt genieten in het restaurant, een kop koffie drinken in het koffiehuis of ontspannen aan de bar. De menukaart biedt ook dieetgerechten en kindermenu's, zodat iedereen tevreden is. En het lekkere is: je wordt hierbij verwelkomd in een gezellige sfeer, waardoor je je meteen op je vakantie voelt. De ontbijt- en lunchtijden maken dat je je dag goed begint of juist relaxed afsluit. Het eten is eerlijk en vers, precies wat je nodig hebt na een energieke dag buiten.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plaatse, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of seizoengebonden, afhankelijk van het weer of onderhoud. Zo ben je verzekerd van een goed voorbereid verblijf waar je precies weet wat je kunt verwachten. Vakantiepark Vallée les Etoiles zorgt dat je zonder verrassingen je vakantie kunt vieren en volop kunt genieten.

Vakantiegangers beleven vaak gezellige dagen met kleinkinderen, genieten van de mooie omgeving en de frisse buitenlucht. Ze waarderen de huisjes die voorzien zijn van alle gemakken, en voelen zich welkom, vooral honden zijn welkom en kunnen zich uitleven op de hondenweiide. Het mooie landschap, de rust en de leuke activiteiten zorgen voor een ontspannen sfeer. Sommige reizigers genieten van lekker eten in de brasserie en ontdekken zelfs nieuwe biertjes. Ze waarderen de propere chalet, de vriendelijke sfeer en het vuurwerkvrije park, ideaal voor huisdieren en rustzoekers. Ondanks kleine ongemakken, zoals schimmel of waterproblemen, blijven vakantiegangers vooral enthousiast over de gezellige bestemming en de mooie herinneringen die ze meenemen.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Heerlijke tijd beleefd
Door C.c op 14-12-2025

Met kleinkinderen 5 leuke dagen beleefd.
Leuke huisjes voorzien van alle gemakken, vriendelijk personeel. Hond welkom.
Heel mooie streek met leuke activiteiten

Uitzicht
Door Paula op 17-09-2025

Omgeving super. Huisje gaat. Beetje verouderd en de nodige schimmel in de badkamer. Verder had ik met uitzicht geboekt en extra voor betaald maar uitzicht was midden in een boom. Netjes extra betaalde geld retour gekregen omdat ze geen andere huisjes vrij hadden maar de huisjes voor ons waar wel uitzicht was zijn in de week dat ik er zat meerdere keren aan nieuwe mensen verhuurd dus omboeken had best gekund. maar we hadden juist voor het uitzicht geboekt en niet om alleen maar een boom te zien. Dus drie dagen eerder weggegaan omdat het niet leuk is om alleen maar takken en bladeren te zien verder leuke omgeving en vriendelijk personeel. Ik ga er alleen niet meer heen want afspraken boeking wordt niet overeengekomen. Jammer

vakantie
Door inge desmedt op 16-01-2025

vriendelijk personeel
lekker eten
leuke hondenweiide
propere chalet

Huisjes niet op orde. Inventaris wel prima
Door Miranda op 15-01-2025

In ons huisje nr 63 hadden we geen warm water. Pas de volgende middag konden we in een ander huisje, nr 65. Daar was geen vaatwasser zoals we in het eerste huisje geboekt hadden en de douchekop kon niet hangen. We kregen ter compensatie een ontbijt aangeboden

Verblijf met hond oud en nieuw 2024/2025
Door Karin en Eef Booltink op 14-01-2025

Alles was prima en de gebreken die wij constateerde werden direct genoteerd en na uitchecken zou dit aangepast worden
Dit zou gebeuren na uitchecken op ons eigen verzoek. Alles was aanwezig, de bedden waren prima, alleen de kussens zijn erg zacht. Het park is echt vuurwerkvrij, wat onze hond erg prettig vond, hierdoor de moeite waard om volgend jaar weer met oud en nieuw te boeken. Het eten in de brasserie was prima. En mijn partner heeft een nieuw Belgisch biertje ontdekt.
Al met al een prima verblijf

Zeker eens doen
Door Jakke op 31-12-2024

Leuk weekend met de kids. Prachtige natuur. Huisje was gezellig. Bankstel wel aan vervanging toe. Kids hebben mooi weekend beleefd en de sintactiviteit was leuk. Heel vriendelijke bediening zowel receptie als in brasserie