Vakantiepark Vallée les Etoiles

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Vallée les Etoiles voor je op een rij gezet:
Over Vakantiepark Vallée les Etoiles
Vakantiepark Parc Les Etoiles in Wallonië is een goede plek voor wie niet te ver wil reizen. Rustzoekers maar ook gezinnen met jonge kinderen kunnen hier goed terecht. Je zit midden in de natuur en voor de kinderen is er de hele dag wat te doen. Het eigen restaurant is van goede kwaliteit. Bezoek eens de grotten van Pont d'Arcole.
Vakantiegangers waren vooral onder de indruk van de serene rust en de prachtige natuur die de accommodatie omringt, perfect voor ontspannen wandelingen met de hond. De chalets werden geprezen om hun netheid en het comfort dat ze bieden, met een bijzondere vermelding van de gezellige brasserie waar men kon genieten van heerlijk eten en de ontdekking van nieuwe Belgische biertjes. Ook de vriendelijkheid van het personeel en de vuurwerkvrije omgeving tijdens oud en nieuw werden zeer gewaardeerd. De aanwezigheid van een leuke hondenweide en de kindvriendelijke activiteiten, zoals de sintactiviteit, droegen bij aan een memorabel verblijf voor jong en oud. Kortom, een heerlijke plek voor vakantiegangers op zoek naar een rustgevende en gezellige uitvalsbasis.
Le Village de Vacances d'Oignies
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Rue du Village 2, 5542 |
Vakantiepark Vallée les Etoiles
Aangename tweepersoonschalet voorzien van het nodige comfort. Enkel de zitbanken waren toe aan vervanging maar naar ik vernomen heb zou dit in de komende tijd gebeuren. Heel mooie wandelingen met de hond gemaakt. Chalet was proper bij aankomst, brasserie was heerlijk vertoeven en met een klein maar heerlijke menukeuze. Bij aankomst, goede ontvangst in de receptie. Kortom, heerlijke week beleefd, een aanrader voor zij die nood hebben aan rust en ontspannen
In ons huisje nr 63 hadden we geen warm water. Pas de volgende middag konden we in een ander huisje, nr 65. Daar was geen vaatwasser zoals we in het eerste huisje geboekt hadden en de douchekop kon niet hangen. We kregen ter compensatie een ontbijt aangeboden

Vakantiepark Vallée les Etoiles
Alles was prima en de gebreken die wij constateerde werden direct genoteerd en na uitchecken zou dit aangepast worden
Dit zou gebeuren na uitchecken op ons eigen verzoek. Alles was aanwezig, de bedden waren prima, alleen de kussens zijn erg zacht. Het park is echt vuurwerkvrij, wat onze hond erg prettig vond, hierdoor de moeite waard om volgend jaar weer met oud en nieuw te boeken. Het eten in de brasserie was prima. En mijn partner heeft een nieuw Belgisch biertje ontdekt.
Al met al een prima verblijf
Leuk weekend met de kids. Prachtige natuur. Huisje was gezellig. Bankstel wel aan vervanging toe. Kids hebben mooi weekend beleefd en de sintactiviteit was leuk. Heel vriendelijke bediening zowel receptie als in brasserie
Verbleven in een 4 persoons bungalow. Alles was netjes, schoon en heel. Alles wat je nodig hebt is er. Prima bedden. Mooi uitzicht. Geen superluxe chalet, maar daar is de prijs ook niet naar. Bij de receptie werd gewoon Nederlands gesproken. Eten bij de brasserie was ook goed. Kortom, heerlijk rustige midweek gehad. Veel gewandeld en mooie plekjes bezocht in de omgeving. Wij zijn tevreden!