Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit

Over Swissôtel Sharm El Sheikh

Bij Swissôtel Sharm El Sheikh All Inclusive Collection geniet je van een comfortabele en luxe vakantie in een prachtig resort. De ligging direct aan het strand maakt het de ideale plek voor zonliefhebbers en watersporters. Het resort beschikt over diverse zwembaden, spafaciliteiten en een ruim aanbod aan restaurants. Of je nu met vrienden, familie of met z’n tweeën bent, hier vind je volop ontspanning en plezier. Alles is ingericht om jouw verblijf zo ontspannen en sfeervol mogelijk te maken.

De ligging

Het resort ligt midden in Sharm el Sheikh, op slechts 10 minuten van de internationale luchthaven. Je wandelt zo naar de zee en de mooie zandstranden. In de buurt vind je populaire bezienswaardigheden zoals het Ras Mohammed National Park en het bruisende centrum van Naama Bay. Het dicht bij de luchthaven en handige vervoersmogelijkheden maken je verblijf gemakkelijk en comfortabel. Een heerlijke locatie voor zowel rust- als actiev akantie.

Het Swissôtel Sharm El Sheikh ligt te midden van weelderige tuinen en ligt direct aan een privéstrand. Het resort biedt 165 ruime luxe kamers en diverse suites, allemaal van hoge kwaliteit en stijlvol ingericht. Je vindt er meerdere grote zwembaden, inclusief kinderbaden, en een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor wat beweging zijn er sportmogelijkheden zoals tennis, beachvolleybal en een fitnessruimte. Na een dag vol activiteiten kun je ontspannen in het wellnessgedeelte met spa, sauna en massage. Het biedt alles voor een sfeervol en comfortabel verblijf.

In het resort kun je genieten van verschillende culinaire opties. Er is een buffetrestaurant waar je smakelijke maaltijden kunt nemen, en je kunt ook terecht in de gezellige eetgelegenheden en bars. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van het inclusief- of all-inclusive arrangement, dat ontbijt, lunch, diner en snacks omvat. Verfrissende drankjes en warme dranken worden geserveerd bij de strand- en zwembadbars. Zo wordt het altijd makkelijk en lekker genieten, zowel overdag als ’s avonds.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Het resort biedt diverse betaalde spafaciliteiten en entertainmentopties. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van gratis Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes, tenzij anders vermeld. Het hotel is erg geschikt voor een ontspannen vakantiebestemming in zonnige Sharm el Sheikh.

Een vakantie in Swissôtel Sharm El Sheikh is een feestje voor iedereen die houdt van zon, zee en gezelligheid. De kamers zijn ruim en brandschoon, en het personeel zorgt dat je je meteen welkom voelt. Zwembaden, glijbanen en een leuk aquapark zorgen voor plezier voor de kinderen. Het strand met warm zeewater en strandtenten geeft dat heerlijke vakantiegevoel. Eten is een feestje door de vele restaurants en het uitgebreide buffet, telkens weer hoogstaand van kwaliteit. De tuin ademt luxe en rust uit. ’s Avonds genieten van shows en entertainment maakt de dagen compleet. Vakantiegangers komen hier tot rust en gaan met een zonnige herinnering weer naar huis, klaar voor een nieuw avontuur.

Telefoonnummer
+ (20) 693601 400
E-mailadres
[email protected]
Naama Bay, 46619

FenomenaalScore uit 5 reviews

Super!
Door Yvonne Hagenouw op 01-03-2026

Voor de tweede keer in Swissotel. Wederom een geweldige ervaring! Zeer schone kamers, super aardig personeel. Het eten is voortreffelijk in de verschillende restaurants en bij het buffet restaurant.
Mooie zwembaden waarvan sommige verwarmd. Vervoer met buggy's super gemakkelijk ... binnen 3 minuten op 't strand.
Ook daar word je in de watten gelegd. Bij de food court aan 't strand kan je van alles eten. Bij de zwembaden is ook een food court.
In de avond leuke shows. Kortom je hoeft je niet te vervelen.

Ff weg uit de kou naar de zon ...
Door Gilles Schuilenburg op 01-03-2026

We waren de kou zat in Nederland en boekten een weekje Egypte. Daar zijn we heerlijk bijgekomen. Wat een geweldige ervaring: een fantastisch hotel met ruime kamers, personeel dat altijd voor je klaarstaat! Ontelbare zwembaden en een heerlijk strand met warm zeewater (in februari!). En als het avond wordt zijn er 6 à la carte restaurants om uit te kiezen + een groot buffetrestaurant. En na het eten genieten van de professionele shows.

Fantastische vakantie!!
Door Joyce op 01-03-2026

Wat hebben wij een fantastische week gehad in het Swissôtel Sharm El Sheikh! Afgelopen week hebben wij hier met ons gezin en familie enorm genoten en zijn we werkelijk in de watten gelegd.
Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons zó welkom. Het personeel is overal super vriendelijk en ontzettend gastvrij. Iedereen doet er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken.
Onze kamer was prachtig: ruim, heel netjes en brandschoon. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Je merkt aan alles dat er veel aandacht wordt besteed aan comfort en kwaliteit.
De kinderen hebben zich geen moment verveeld. De mooie zwembaden en glijbanen waren een groot succes! Ook naar de kinderen toe was het personeel ontzettend lief en attent. Het is geweldig om te zien hoe kindvriendelijk het hele resort is.
Ook het eten was werkelijk heerlijk. Er was ontzettend veel keuze, zowel bij het uitgebreide buffet als in de verschillende restaurants op het reso

10/10 ervaring!!!
Door Rowdy Speelman op 01-03-2026

Wij hebben een week in dit hotel verbleven en kijken terug op een fantastische ervaring. Vanaf het moment van aankomst voelden we ons welkom dankzij de gastvrijheid en het ontzettend vriendelijke personeel. Iedereen doet zichtbaar zijn best om het de gasten naar de zin te maken, en dat merk je in alles.
Het eten was iedere dag weer een hoogtepunt. De verschillende restaurants bieden volop keuze en de kwaliteit van de gerechten is uitstekend.
Daarnaast is de tuin prachtig aangelegd. Het geeft het hotel een luxe en tegelijkertijd ontspannen sfeer.
Ook het aquapark was een enorme plus tijdens ons verblijf. Onze drie kinderen hebben zich hier de hele week fantastisch vermaakt. Het personeel in het aquapark verdient zeker een compliment: altijd vrolijk, oplettend en ontzettend behulpzaam. Dat gaf ons als ouders ook een heel prettig en gerust gevoel.

Geweldig resort
Door Marleen op 10-01-2026

We hebben een heerlijke week in december doorgebracht in Swissôtel Sharm El Sheikh en hebben enorm genoten van ons verblijf. Het resort is prachtig, met mooie zwembaden, een leuk aquapark en een fijn privéstrand. De strandtent zorgt voor een gezellige sfeer en een speciale dank aan Mahmoud voor zijn uitstekende service, altijd vriendelijk en attent.
De variatie aan à-la-carterestaurants was indrukwekkend, met volop keuze en eten van goede kwaliteit gedurende ons verblijf. Ook willen we een compliment geven aan de Nederlandse hotelmanager, Matthias Bloemhard, voor het uitstekende management en de gastvrijheid.
Al met al een geweldig resort met uitstekende faciliteiten en service. Wij komen zeker terug!