Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.3

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Galazio Beach Resort

Bij Galazio Beach Resort voel je die vakantiekriebel meteen. Dit strandhotel ligt direct aan het zand- en rotsstrand, klaar om je te verwelkomen voor zon, zee en ultiem genieten. Of je nu lekker wil ontspannen in de zon of actief wil bewegen, hier beleef je een zonnige vakantie die je nooit vergeet.

De ligging

Galazio Beach Resort ligt aan het strand in Chersonissos, ideaal voor wie z’n voeten in het zand wil steken. Je bent zo bij de zee, met comfortabele faciliteiten en een omgeving vol gezellige barretjes, winkels en leuke uitstapjes. Lekker makkelijk bereikbaar, klaar voor jouw vakantieplezier!

Hier voel je je snel thuis dankzij de fijne faciliteiten. Het resort heeft een zwembad, een tuin en een gezellige bar. De kamers zijn compleet met keuken, airconditioning en balkon of terras met zijwaarts zeezicht. Je kunt heerlijk ontspannen op het terras of tijdens een fietstochtje in de omgeving. Alles ademt een relaxed vakantiegevoel, en de vriendelijke sfeer maakt dat je je er direct welkom voelt.

De restaurants en bars zorgen voor prettige momenten. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet vol verse broodjes en lekker gekleurde fruit. Overdag haal je verfrissende drankjes bij de zwembadbar. ’s Avonds proef je lokale en internationale gerechten in het restaurant, of geniet je van een kopje koffie in het koffiehuis. Alles is casual, gezellig en klaar om jou te laten genieten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen seizoensgebonden zijn of extra kosten met zich meebrengen. Het zwembad, de recreatiefaciliteiten en het restaurant zijn optimaal voorbereid op jouw verblijf. Zo ga je zonder zorgen volledig genieten van je heerlijke vakantie aan de Griekse kust.

Vakantiegangers genieten van de stralende werking van Galazio Beach Resort en Het resort en personeel dat vooral vriendelijk, behulpzaam en hardwerkend overkomt. Ze waarderen de nette, schoon gerenoveerde kamers en het heerlijke, uitgebreide ontbijt dat voor een gezellige sfeer zorgt, vooral met live muziek zoals een saxofonist. Het resort ligt perfect aan de zee, met bedjes en parasols voor een ontspannen dagje op het strand. Het zwembad is klein, maar voldoende, en de ligging maakt het makkelijk om Chersonissos, Malia of Iraklion te bezoeken. Natuurlijk wordt er bij het restaurant genoten van goede, vers bereide gerechten. De sfeer is ongedwongen, gezellig, en het personeel straalt warmte uit. Een herinnering aan zon, zee en vriendschap blijft hangen.

• Buitenzwembad

Hotel Super, Zoover een Drama
Door Henk
Zoover Expert
op 12-08-2026

Het resort en het personeel was subliem, vriendelijk. altijd bereidt voor de extra stap. harde werkers diensten van 12 uur en dan nog de vriendelijkheid zelve. Fantastisch.
Analipsi is een dorp met een paar leuke restaurantjes Volcano is er één. Wil er op uit huur een auto. Vraag een aantal prijzen op. Want deze liggen uit elkaar. Niet bij het Hotel want deze pakken ook een centje mee;-) Taxi kost ca 15 euro voor een ritje naar Cherosonissos.

Heerlijk gegeten in het oude stadje Chersonissos, Sofa heet het restaurant!

Eén smet op de vakantie, was Zoover zelf we boekten voor 3 personen, het Hotel had van de agent maar 2 personen doorgekregen of ik even nogmaals de derde persoon wou betalen in opdracht van Zoover. Hier ben ik tijdens de vakantie veel over lastig gevallen. Zoover veroorzaakt het probleem en ik mag het tijdens de vakantie oplossen dit kan niet en mag iet. klacht ingedient. Hotel treft nogmaals geen blaam.

Topper van een resort!
Door Roos
Zoover Ontdekker
op 23-07-2026

We hebben dit geboekt omdat we de foto’s er goed uit vonden zien en het was lekker dicht bij het strand. Vaak valt het dan wel iets tegen, maar dit was echt top! Het zag er allemaal super mooi, netjes en schoon uit. De mensen waren mega vriendelijk, je stak de weg over en je was al op het strand. Het eten en de cocktails waren heerlijk :) De strand bedjes kon je voor de helft van het geld huren ( omdat je op het resort zat) en je kreeg er nog een gratis fles water bij ook! Service was top. Iedereen gaf leuke tips waar we heen moesten in de omgeving en bij het ontbijt had je ook reuze veel keuze;) . Eigenlijk geen min punten voor ons!

Wij hebben niet aan het zwembad geleden omdat we strand personen zijn, maar stel je bent wel een zwembad persoon, dan zijn er niet veel ligbedjes bij het zwembad. Je moet dus, of super vroeg zijn of puur geluk hebben wil je kunnen liggen aan het zwembad.

Topper van een resort!-e03ff4f3-ae47-443b-9b4e-1cc6a599f394Topper van een resort!-53b2e426-99f3-48e3-a503-2f6cc46a0ed7Topper van een resort!-635c4f30-301e-4934-9b99-4862ed3e49d8
Super vakantie gehad.
Door Astrid&Henk Regelink
Zoover Expert
op 29-05-2026

Onze 12-daagse vakantie in Galazio Beach Resort was echt geweldig. We hebben enorm genoten van ons verblijf in het hotel. Al het personeel, inclusief de eigenaar, was ontzettend vriendelijk en niets was te veel gevraagd. De kamer was luxe, ruim en werd elke dag uitstekend schoongemaakt. Het ontbijt was iedere ochtend heerlijk en zeer goed verzorgd. Op een zondagochtend speelde er zelfs een saxofonist tijdens het ontbijt, wat zorgde voor een extra gezellige en sfeervolle ervaring. Restaurant Areya is echt een aanrader; het eten was fantastisch en ook daar was iedereen ontzettend vriendelijk en gastvrij. Met één medewerkster, Iohana, hadden wij een geweldige klik. Zij was uitzonderlijk aardig, attent en behulpzaam, en via deze review willen we haar graag nogmaals extra in het zonnetje zetten. Voor ons verdient dit resort absoluut een dikke 10. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, luxe en pure verwennerij, een topper.

Super vakantie
Door De Voijs op 11-08-2025

Mooie locatie aan de zee ( 2 bedjes+ parasol zijn aan een gereduceerd tarief 10,- euro als je gast bent )
Kamers waren netjes, schoon en pas gerenoveerd met prima bedden. Er werd ook elke dag schoongemaakt zoals het hele terrein incl zwembad.
Service was top en al het personeel werkte hard en was altijd heel vriendelijke, behulpzaam en aardig. Ook de eigenaar die er rond liep.
Wij hadden er ontbijt bij en dat was voor ons goed, uitgebreid , vers.
Vonden de prijzen van het restaurant wat duurder dan de restaurants in de omgeving maar die zijn er genoeg dus binnen 5 min lopen heb je meerdere mogelijkheden.
Zwembad was prima (wat kleiner en rondom de kamers) en bedjes genoeg.
Ook de ligging is goed want je bent binnen een half uurtje in Chersonissos , Malia, Iraklion, Sissi.
Komen zeker nog een keer terug als de vakantie weer in Kreta wordt gepland.

Galazio is echt een aanrader!
Door Debby van Zuylen op 20-07-2025

Meteen na aankomst bij Galazio waren wij verliefd.
Service was top.
Alle medewerkers waren zo vriendelijk en lief.
Kamers waren schoon en werden ook goed bijgehouden.
Het eten was heerlijk.
We hebben bijna elke dag in hun restaurant kunnen genieten van het heerlijke eten en drinken.
Wij gaan dit jaar of volgend jaar zeker weer een keer terug.
Echt een aanrader!

Fantastisch!!!
Door Antonia Roosenschoon op 17-07-2025

Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad, mede door de vriendelijke medewerkers van het restaurant en de receptie en zeker ook boven bij het ontbijt. De manager Yiorgos is een heel fijne gastheer en doet alles om het je naar de zin te maken.. De ligging aan het strand is perfect, het eten in het restaurant is heerlijk en er worden 3x p.w gezellige avonden gehouden. Wij willen heel graag weer terug komen.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Galazio Beach Resort te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Galazio Beach Resort bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Galazio Beach Resort. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Galazio Beach Resort. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: