Laagste prijsgarantie

• Wasmachine

Kadijksweg 8, 1791 LT

6.2VoldoendeScore uit 42 reviews

Ruimte

Doe het zelf hotel tegen hoge prijs.
Door Familie Droppert op 21-04-2023

De prijs is aan de hoge kant voor een hotel waar je alles zelf moet doen. Handdoeken wissel in de kast op de gang oké, maar verder kijkt er niemand naar je kamer om, schoonmaken dus ook niet. Douche is groot maar afvoer verkeerd, dus die trekker nodig. Bubbelbad blijkt niet te bubbelen. Ontbreekt aan/uit knop. Bij het gordijn vonden we sokken van vorige huurders. Ontbijt is alle dagen exact gelijk, kistje brood, (wordt veel weggegooid?) wat kaas en 3 plakjes vlees, zoet, eitje op verzoek (zacht te moeilijk), yoghurt en fruit. Sapje, thee en "koffie". Die koffie is een kan gewone koffie, meer is er niet. Je mag ook koffie zetten in de huiskamer, maar als iemand dat al net heeft gedaan, kracht slootwater, gooi je die kan dan leeg? Gelukkig heeft iedere andere horeca wel goede koffie! Fietspaden zijn in dit deel van Texel niet aanwezig. Voor lunch/diner altijd elders. Smalle trap naar kamers, geen lift. Winderige hoek zonder beschutting.

Fantastische plek
Door Wilma van den Brink op 14-06-2021

Wat een geweldig huis, tuin en locatie is dit. Wij verbleven met 10 volwassenen en 4 kleine kindjes in de eerste warme week van het jaar in juni😎👍

Mooiste accommodatie waar ik ooit ben geweest
Door Mirjam op 02-08-2020

wie iets aan te merken heeft op het verblijf in 'Nieuw Leven', die heeft het hele leven niet begrepen. Dit is werkelijk de mooiste plek en de mooiste accommodatie die ik ooit heb bezocht. Doe mij 1 weekendje Nieuw Leven per jaar en ik kan er weer helemaal tegenaan. Dikke complimenten voor Martijn en Hendina!

Fantastisch
Door Diana op 28-06-2020

Een prachtige schone (groeps) accommodatie die je ook heel goed als stel/gezin kan bezoeken.
Je hebt een eigen ruime kamer en je kunt van de gezamenlijke woonkeuken/kamer gebruik maken. Hier staat de koffie klaar of je mag het zelf zetten en de koelkast is gevuld. Je word heel gastvrij ontvangen en ze proberen je met alle wensen te helpen of te informeren. Zeker een aanrader om vanuit hier Texel te ontdekken! Mochten we nogmaals Texel bezoeken gaan we zeker weer bij Nieuw Leven logeren:)

Geweldig!
Door Andrea op 11-06-2020

Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan. Alles was heel schoon en sfeervol ingericht. Ontbijt was uitgebreid.

Alles wat je zoekt in een vakantie villa!
Door Romy op 10-06-2020

Samen met onze vriendengroep ontzettend genoten in deze villa! Het ontbrak ons werkelijk aan niets. Bij aankomst stond onze hottub al klaar. De villa is stylevol ingericht, alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer en aan de kleinste details zijn gedacht! Martijn en zijn vrouw zijn super behulpzaam en zij kunnen alles voor je regelen om je verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken! Hier komen wij zeker nog eens terug.