Laagsteprijsgarantie
9.4
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.4

Over Sempreverde

Camping Sempreverde in Le Marche is dè plek om het echte, pure Italië te ontdekken. Hier kom je tot rust en kun je echt genieten. Op de camping geniet je de hele dag van het buitenleven en de groene omgeving maakt het echt een paradijsje. Langs de camping stroomt een idyllisch kabbelend beekje en er zijn veel speelplekken voor kinderen. De 12 luxe Safaritenten hebben elk een eigen karakter en indeling en de XL Kampeerplaatsen zijn heel ruim opgezet. Met een 9,9 score voor kindvriendelijkheid ook nog eens de Meest Kindvriendelijke Camping van Le Marche!

Op Sempreverde is het feest voor jong en oud, een paradijselijke plek waar vakantiegangers met open armen worden ontvangen. De kleinschalige opzet zorgt voor een gezellige, persoonlijke sfeer waar altijd ruimte is voor een praatje. Kinderen transformeren in goudzoekers bij de beek, een gouden plek om te zwemmen en dammen te bouwen. Overal zijn speelse hoekjes en activiteiten zoals megaverstoppertje en een buitenbioscoop verzekeren vertier. De kampeerplekken zijn ruim, al kan de zon intens zijn. Een autovrije omgeving draagt bij aan de veiligheid en rust. Ondanks de warmte biedt het zwembad verkoeling. Kortom, Sempreverde is een fantastische camping waar de verwachtingen hoog zijn, maar ook waargemaakt worden.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Via san Vito sul Cesano 140, I-61047

Sempreverde

9.4
FenomenaalScore uit 11 reviews

Een pareltje!
Door Nikki op 02-06-2024

Dit is echt zo’n fantastische, kleinschalige camping! Wat een feestje om hier te verblijven met of zonder kinderen, familie of vrienden, of heerlijk met je gezinnetje.
Vind je aanspraak en persoonlijkheid fijn? Dan moet je naar Sempreverde. Er is altijd ruimte voor een praatje en gezelligheid tijdens activiteiten die hier op de camping georganiseerd worden.
Hier kan je ook chillen in een hangmat, genieten van een een heerlijke koffie bij de beek, waar de kinderen veranderen in goudzoekers! Die beek hè, die is ook echt GOUD waard. Zo’n ontzettend leuke plek, waar je kunt zwemmen en bouwen aan een dam.
De camping is sfeervol aangekleed, overal zijn toffe speelplekken gecreëerd en daartussen kan je rijden met skelter van Berg. Wat wil je nog meer?
Zin om een drankje te drinken of een klein hapje te eten? Ook dat kan, want naast de camping bevindt zich een ‘restaurantje’ met zwembad.
Deze camping heeft alles wat je zoekt!

Heerlijke camping met jonge kinderen
Door Merette op 30-05-2024

FANTASTISCHE camping! Echt een klein stukje paradijs als je kinderen tot een jaar of 10 hebt. Zoveel te spelen en allemaal op een super ruimopgezette, maar kleinschalige en daardoor hele overzichtelijke camping. Sfeervol, gezellig, gewoon helemaal fijn! Met een riviertje waarin gezwommen en gespeeld kan worden.

De beste kindercamping!
Door Barbara op 29-07-2023

Je ziet de reviews en je denkt…. Zou dat echt zo goed zijn? Alleen daarom wilde ik al gaan!
De voorpret begint al met de mail die je krijgt. Persoonlijk, goed geschreven en alles wat je wil weten staat erin.
Je hebt geen receptie, maar je krijgt in de ochtend een appje met de vraag hoe laat je denkt aan te komen. En dan staat de eigenaar ineens naast je auto. Je krijgt een relaxte uitleg en rondleiding.
De sfeer die er hangt is relaxt. Bij de beek ontstaan groepjes die met een wijntje zitten te praten. Of s avonds een spontane bbq bij één van de vaste bbq-plekken.
Mijn oudste is 10 jaar. Hij was wel één van de oudste, maar hij vond het de leukste camping ooit.
Voor kinderen is het de camping der campings. Alleen maar Nederlandse kinderen, ruim opgezet en alle vrijheid om te spelen.
Wim-Martijn en Elsemarijn doen het met liefde. En dat zie je in alles terug! Ze helpen je met alles!
Veel plezier als je gaat!

Wat een fijne plek!
Door Marije op 27-07-2023

Wat een fijne plek! De verwachtingen waren hoog maar ook echt waargemaakt. Hele ruim opgezette camping met veel speelruimte en veel leuke speelplekken maar toch kleinschalig, heel fijn. De kampeerplekken zijn heel groot, de meeste vol in de zon en amper schaduw, daar moet je tegen kunnen bij 30+ graden zonder wind. Dat viel ons tegen maar dat is persoonlijk. Er worden leuke dingen georganiseerd zoals megaverstoppertje, buitenbios, beektocht op vaste dagen, dus als je er 3 weken staat dan is er geen afwisseling of iets nieuws. De beek is een dikke plus. Het sanitairgebouw vonden we middelmatig. Meestal niet schoon of anders oppervlakkig schoon, te weinig douches en wc’s megakrap. Maar ik begreep dat ze dit gaan vervangen. Zwembad druk en weinig bedjes maar wel fijn voor de afkoeling. Italiaanse avond vonden bij tegenvallen; erg prijzig voor wat je krijgt qua eten. Camping is autovrij maar houden veel mensen zich niet aan.

Fantastisch
Door Wouter Rietveld op 10-09-2022

We waren hier de 1e week van de zomervakantie met onze meiden van 9 en 11 jaar. Het ontvangst was erg prettig. Elsemarijn liet ons de gehele camping zien. De camping comfort app is ook erg makkelijk. We zaten in de 4 persoon deluxe tent en we keken uit op de heuvels. De tent is van alle gemakken voorzien. Leuk om buiten te kunnen koken. Het zwembad is recht toe recht aan, maar gewoon prima. Er is genoeg te doen in de omgeving. Kortom een heerlijke vakantie gehad bij zeer gepassioneerd gezin. Volgend jaar weer!!!

Superleuke kleinschalige camping
Door Marieke op 08-08-2022

Hele ruime plekken, makkelijk contact met de vriendelijke eigenaren, gemoedelijk, veel kinderen in allerlei leeftijden, 3 opties af te koelen; de beek, het kleine opzetzwembad op de camping of het prettige overzichtelijke zwembad net naast de camping (loop je zo heen). Er zijn schaduwrijke plekken, hangmatten en picknicktafels bij de BBQ's en buitenhut. Veel speelplekjes. Wat animatie aan het einde van de middag of in de koele avonden wat onze kinderen echt erg leuk vonden (beektocht, megaverstoppertje, bioscoopavond), overdag vermaken ze zich prima op de camping of tijdens de vele opties voor uitstapjes (prachtige kleine dorpjes, kastelen, stranden, steden). De auto-ontdekroutes zoals uitgezet door de eigenaren vonden we echt heel erg leuk, net als het bezoek aan Perugia. Voor niet-strand mensen zoals wij (maar de kinderen houden er wel van!) perfect om een aantal keer toch een fijn bezoek te brengen aan mooie zandstranden. Aanrader!