Laagsteprijsgarantie
7.9
GoedScore uit

Over Camping Platja Cambrils

Stel je voor: zon op je huid, je voetjes in het zand en een gezellige sfeer om je heen. Camping Platja Cambrils ligt stralend aan de Costa Dorada, slechts 200 meter van het strand. Hier beleef je een ontspannen en levendige vakantie vol zon, zee en actie. Dit is jouw ideale plek voor een zonnige break met familie of vrienden. Zin om te genieten? Lees snel verder!

De ligging

Camping Platja Cambrils ligt op een toplocatie aan de Costa Dorada, slechts 200 meter van het strand en vlak bij het bruisende centrum van Cambrils. Je bent hier op een perfecte plek om zowel van strand als cultuur te genieten. Vanuit de camping fiets je in vijf minuten naar het zand en de gezellige boulevard. In de omgeving vind je diverse leuke uitstapjes: het historische Tarragona, het beroemde pretpark Port Aventura en de levendige straten van Barcelona, allemaal binnen bereik. De zone ademt volop Spaanse gezelligheid en biedt volop vertier voor jong en oud. Een vakantie hier betekent wakker worden met de geur van zoutige zeelucht en meteen het beste van Costa Dorada binnen handbereik.

Camping Platja Cambrils voelt als je tweede thuis, met een ontspannen sfeer en volop faciliteiten om je verblijf compleet te maken. Wanneer je door de poorten loopt, word je verwelkomt door de weelderige tuin en het gezellige terrein. De camping beschikt over twee zwembaden, waarvan één met waterglijbanen, perfect voor wat verkoeling en waterpret. Voor de sportievelingen zijn er een voetbalveld, basketbalveld, tennisbaan en pingpongtafels, terwijl de speeltuin en het kinderbadje zorgen voor uren plezier voor de kleintjes. De ruime bungalows en kampeerplaatsen bieden comfort en rust, en de buitengewone ligging maakt dat je altijd snel in de zon zit of een wandeling langs het strand maakt. Laad je batterijen op, drink een drankje op het terras en geniet van de gemoedelijke vakantiesfeer die hier heerst.

Op Camping Platja Cambrils hoef je niet altijd je kookpot te pakken. Je kunt genieten van een hapje en drankje in het campingrestaurant, waar je smult van verse pizza's en smakelijke paella. Zin in een gezellige avond uit? De visrestaurantjes in het nabijgelegen Cambrils liggen op loopafstand en bieden verse, lokale specialiteiten in een vriendelijke sfeer. Voor de snelle trek vindt je bij de supermarkt op de camping de broodjes en ingrediënten voor een picknick of een makkelijke maaltijd. Zo combineer je genieten van lekkere hapjes met de ontspannen vakantiegevoel en hou je tijd over voor het strand of een duik in het zwembad.

Bij Camping Platja Cambrils betaal je ter plaatse de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen. Sommige faciliteiten, zoals de animatie en bepaalde sportactiviteiten, zijn mogelijk niet het hele jaar door beschikbaar vanwege het seizoen of onderhoud. Het gebruik van enkele diensten, zoals fietsen huren of toegang tot paddle-tennis, is tegen betaling. De camping beschikt over gratis wifi, zodat je je vakantiefoto’s kunt delen en verbonden blijven. Een goede voorbereiding zorgt dat je vakantie zorgeloos en ontspannen wordt. Zoveel plezier ligt binnen handbereik, dus pak je spullen en geniet volop van deze zonnige Spaanse bestemming. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

• BBQ toegestaan

Avenida Oleastrum, 12, E-43850

Camping Platja Cambrils

7.9
GoedScore uit 3 reviews

Boek een iets grotere plek voor uw caravan
Door Marisca op 24-04-2025

Vriendelijk ontvangst receptie. We mochten zelf onze plaats uitzoeken. De goedkoopste plekken zijn vrij klein. Een camper kan er net staan. Als je een caravan hebt is een iets groter plek beter aangezien de auto er ook op moet staan. Sanitair gebouw zag er mooi en schoon uit. Zwembad prima echter in het voorseizoen zijn de grote glijbanen dicht. Redelijk grote camping supermarkt. Neem voor de kids een fietsje of stepje mee. Ze kunnen door de straatjes lekker rijden. Vanaf de camping is het 15 a 20 minuten lopen (langs het strand) naar het leuke stadje Cambrils met allerlei eettentjes, winkeltjes en supermarkten.

Heerlijk verblijf met camper op prima camping
Door Kees op 01-07-2024

Enkele weken verbleven met camper. Voor een camper zouden wij de XL plaatsen aanbevelen. Loopafstand naar zee. Zeer vriendelijke receptionistes. Camping was verder gewoon netjes (voorseizoen) komen zeker terug.

Prima, maar badmeester en juffrouw verpesten alles
Door Tamara op 06-08-2022

Prima camping, jammer vd desbetreffende badmeester en juffrouw!!
Deze twee halen de hele camping naar beneden en mogen wat mij betreft hun fluitje inslikken.
Het zwembad is net een strafkamp!! Deze twee hebben een arrogantie tot en met en er valt niet normaal mee te communiceren. Wij hebben inmiddels een klacht ingediend bij de manager, aangezien deze nergens vanaf weet. Onze kinderen zijn serieus uit het zwembad gestuurd ondat ze op hun buik van de glijbaan gingen.. na 3 waarschuwingen snap ik de consequentie echt. Eenmaal door ons als ouders ook flink aangesproken te zijn en vervolgens hun excuses willen maken en dan te horen krijgen dat je kan vertrekken met 35 graden en er morgen weer in mag vind ik echt heel triest!!! Ik leer mijn kinderen dat ze hun excuses moeten maken voor hun gedrag en een consequentie van een dag of paar uur geen glijbaan vindt ik aanvaardbaar, maar dit is schofterig gewoon!!

Camping Platja Cambrils