Minicamping Gezond Boeren Verstand (gesloten)

Buitenplaats Drenthe
CampingTorentjeshoek
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Hoofdstraat 104, 7755 NN |
Minicamping Gezond Boeren Verstand (gesloten)
Een woord super ! Mooi groot huisje .. hadden ontbijt erbij geboekt .helemaal top verzorgd
Voor paardenliefhebbers, wandel-en fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een gastvrije, vriendelijke en gezellige camping. Dan is dit de ideale plek.
Mooie omgeving in het prachtige Drenthe, waar altijd iets te doen is. Veel gevarieerde eetgelegenheden in de omgeving en zomermarkten.
Wederom genoten van een heerlijke vakantie op Gezond Boerenverstand.
Mijn dochter van 11 vermaakt zich de hele dag met de paarden en bij slecht weer binnen bij de tafeltennis, op de hangbank voor de tv of boekjes lezend of knuffelend met de poezen.
Op de camping kun je paardrijden (lessen voor beginners t/m vergevorderd) in de daarvoor aangelegde bak(ken) en voor gevorderde ruiters zijn er ook buitenritten. Verder zijn er heerlijke chil-hangmatten en een trampoline.
's avonds gaat er een kampvuur aan. Gezellig en op de wat koudere avonden, lekker warm....
Na een dagje rondzwerven in Drenthe is het heerlijk om weer terug te komen en te genieten van alle rust en een prachtige zonsondergang.
Er is ook een 'terrasje' waar je bv koffie kunt drinken of hamburger kunt eten......
Ruime plaats, relaxte sfeer, kinderen genoten van de paardrijlessen
Afgesloten met een heerlijke lunch op het terras.
Mini camping gericht op paarden en kinderen/jong volwassenen die paard rijden. Dit is niet op mij van toepassing, ik ging mijn zus met dochter bezoeken die daar 4 weken vakantie vierden. 1 nacht verbleven op de B&B, daaraan vastgeplakt 2 nachten in tenthuis. De B & B is heel goed, mooie kamer en badkamer. Ontbijt fantastisch! Tenthuis ook prima te doen. Alles is schoon naar camping maatstaven, de eigenaren betrokken. De sfeer is heel ontspannen en vriendelijk, niks moet , alles kan. Heerlijk om even bij te tanken, ook als je niet veel met paarden hebt. Een terug komertje,