Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

top plek!
Door Ivar op 05-05-2025

Wat hebben we genoten in onze eerste meivakantie in Spanje, te gast bij Geert en Jacqueline. Wat een prachtige locatie met heerlijke ruime kamers! De kinderen wilden eigenlijk niet van het terrein af aangezien ze heerlijk op de trampoline, bij het zwembad of de favoriet; met andere kinderen jachtseizoen deden. Mede dankzij de fantastische (digitale) “gids” van Geert en Jacqueline hebben we heel veel leuke plekken (stranden, steden en Barcelona) bezocht. We hebben nu al weer geboekt voor volgend jaar :-)

Verrassend
Door Sjef op 16-04-2025

Super vakantieplek, buiten alle drukte van Barcelona en tussen de vriendelijke lokale bevolking van dit leuke dorpje.

Heerlijke plek!
Door Rob Klap op 14-04-2025

De plek, de ontvangst, de flexibiliteit, de sfeer, de omgeving, wij hebben enorm van alles genoten, het was geweldig! Veel dank Geert en Jacqueline, we hebben al weer geboekt voor juni en daar kijken we met naar uit! Babette & Rob

Torre Nova Resort

Prachtig huis op bijzondere locatie
Door Peter van der Schuyt op 09-04-2025

Geweldige bijzondere locatie met veel ruimte en prachtig zwembad. Gastheer en gastvrouw vertellen graag over het huis en omgeving.

Het echte Catalonië
Door Fam. Overmars op 22-10-2024

Wat een heerlijke plek is Torre Nova!
Mooie nette accomodaties en een fijn zwembad om in af te koelen. Verder genoeg voorzieningen op loopafstand. Als je het echte Catalonië wil ontdekken moet je hier zeker naar toe gaan!
Grootste pluspunt is de digitale info gids die je overal kan raadplegen. Van restaurants, bezienswaardigheden en stranden tot aan de parkeerplekken waar je het beste kan parkeren en de vele thema feesten die er in de zomer te bezoeken zijn, alles is benoemd en duidelijk uitgelegd. En is met 1x drukken op google maps te vinden.
Laat je verrassen en kom naar Torre Nova!

Torre Nova Resort is perfect
Door Jaap de Vroome en Marijke Jansen op 20-10-2024

We hebben een deel van Catalonië ontdekt, zowel de kust als de bergen, vanuit een werkelijk fantastisch appartement in Torre Nova Resort. Het was geweldig om zo´n ruime aparte slaapkamer te hebben, een grote en moderne badkamer, en een prachtige woonkamer met fantastisch uitzicht via de grote ramen. De eigenaren waren erg aardig en attent en we voelden ons helemaal thuis. De online informatie over mogelijkheden in de directe omgeving (waaronder erg mooie wandeltochten vanuit de tuin) en tips voor steden aan de kust en in de omgeving, inclusief parkeergarages en goede restaurants, was uitgebreid en erg goed. Ook het zwembad en de aankleding daarvan was heel aangenaam bij warme uurtjes. Wij hebben eigenlijk van alles genoten en kunnen deze villa met nog veel meer mooie en ruime appartementen van harte aanbevelen. Beter had niet gekund.