Wasservice
Zee: 2800m
Treinstation: 24000m
Adresgegevens | Hogeweg 26, 4328 PD |
Camping Rozenhof
Leuke camping , jammer dat je voor het douchen moet betalen , en bij de wastafels in het badhuis heb je alleen koud water dit is echt niet van deze tijd.
Verder een prima camping, en de bakker zit om de hoek voor verse broodjes.
We werden in eerste instantie getrokken daar deze camping door de nieuwsgierigheid, wij zijn altijd benieuwd of de camping echt zo slecht of goed is als wat in de reviews staat en vormen nadat wij geweest zijn onze eigen mening.
Ik moet zeggen we waren voorbereid voor wat we tegen zouden komen in het toiletgebouw maar het viel ons alles mee gelukkig ! er werd elke dag schoongemaakt en ook het park zelf was heerlijk groen.
Verder lazen wij regelmatig dat er geluidoverlast zou zijn vanuit de kantine, dit was afgelopen vrijdag en zaterdag wel het geval maar dit was te verklaren, er werd een bingo en klaverjas/spelletjes avond gehouden voor de gasten, wij zien dit dus als een service i.p.v. overlast want naar mijn idee als zulke avonden niet worden gehouden is het ook niet goed. kortom, je kunt het nooit voor iedereen goed doen.
Wij hebben het in elk geval heerlijk naar ons zin gehad, dankjewel hiervoor en tot volgend jaar!
Overdag redelijk gemoedelijke sfeer, maar na 22.00 veel lawaai, zowel van campinggasten als van de kantine met slechte nederlandse muziek, luide geluidsboxen, slechte karaoke en zang, zelfs tot 1.15 uur. Douchen kost 90 cent. drainage van de grond is slecht. Plassen op het veld, zelfs 20 uur na de regenbui. Gezinscamping is niet de juiste omschrijving. Het is vooral een ouderen- camping, met ouderen die graag samenhangen in de kantine. Veldje is groot genoeg. Toiletten zijn niet echt schoon.( hoogseizoen). Wifi doet het niet.