Kretahuis

Stereo
Thee- en/of koffiezetapparaat
Wasmachine
Kretahuis
We waren van 10-20 oktober 2024 in het Kretahuis. Alles is eigenlijk al gezegd, maar wat een mooie plek!
We begonnen met 29 °, dus de fijne schaduwterrassen waren heerlijk. Lekker buiten geleefd in een prachtige tuin met olijfbomen. Ook het huis was top. Verkeer van de snelweg hadden we amper last van, terwijl we er wel erg gevoelig voor zijn. Ook stoorde ons het vliegverkeer niet. Dan zie je pas hoeveel er op Heraklion aanvliegt.
Wat plastic tasjes betreft zijn we bij ons op de goede weg, hier wordt het bij al je boodschappen nog gebruikt, tenzij je het weigert. Maar het leek dat ze het vreemd vonden dat je met je eigen tasje aan kwam zetten.
Voor herhaling vatbaar, we genieten nog steeds na!
Genoten van het verblijf in Kretahuis! Fijne communicatie met de eigenaren. Fijn dat zij de huurauto hadden geregeld, die we meteen in ontvangst konden nemen bij aankomst op het vliegveld. Mooi ruim, schoon huis en alvast een koud sapje/water in de koelkast, was fijn! Locatie van het Kretahuis is perfect om van daaruit Kreta te verkennen! Bij de tips van Jonneke, gelezen over de pitabroodjes bij Folia pizza grill house (in het dorp): heerlijk (andere gerechten waren ook heel lekker en niet duur)! De tip over het ijs van Spyridon ook geprobeerd: heerlijk! Na een dagje uit was het fijn “thuiskomen” bij Kretahuis. Lekker spelletjes doen op het terras, luieren in de hangmat, nog even naar het strand lopen…genieten! Nog wat andere tips: •Griekse avond in Mochos (restaurant Kelari). •Zaterdagmarkt in Heraklion en daarna koffie bij Platakis Pastry Shop. •WaterCity (Anopolis). •Semi submarine (Agios Nikolaos). •Imbroskloof.•Rethymnon
In een woord geweldig, wij hebben genoten van ons verblijf in Kretahuis. Alle informatie, die je van te voren krijgt, klopt. Kretahuis is een fijn, schoon en ruim huis( wij waren met 5 volwassenen), van alle gemakken voorzien gelegen in een afgesloten tuin met oa olijf- en citroenbomen.
Er zijn meerdere terrassen zodat je ook altijd in de schaduw kunt zitten en de aanwezige barbecue is door ons veelvuldig gebruikt.
Het contact met de eigenaar is goed er wordt snel gereageerd en de gegeven informatie klopt allemaal.
Ook het huren van een auto via de eigenaar is perfect verlopen.
Wat een heerlijk huis en grote afgeschermde tuin. 100% privacy en comfort. Het enige nadeel vonden wij de enorme herrie van de cycaden, een soort sprinkhanen. Het is geen achtergrondgeluid maar echt lawaai. Moet je wel tegen kunnen. Ze schijnen maar zes weken te leven, dus wellicht zaten we net in de verkeerde periode (half juli).
Verder echt alles top!
Eigenlijk wilden we dit huis niet bekent maken want alles is zo oké en perfect voor elkaar. En als meer mensen dit lezen willen ze ook gaan. Daarmee is de kans dat we deze verborgen parel bekend maken groot.
Alles klopte, de informatie vooraf, de betalingen, de woorden op het internet en de realiteit, de omgeving, de afhandeling, het huis en de foto's de hygiëne in en rond het huis, de privacy, echt alles klopt.