Over EuroParcs De Biesbosch
Op EuroParcs De Biesbosch in Dordrecht vind je alles wat je nodig hebt voor een vakantie met de familie. De huisjes zijn goed verzorgd, er is een restaurant, een zwembad en een animatieteam. Watersporters kunnen hun hart ophalen zo vlak aan het water. Het park is een goede uitvalsbasis voor bezoekjes aan Dordrecht en Rotterdam.
Vakantiegangers genieten van de ligging en de rustige sfeer op het park. Het chalet werd vaak als netjes beschreven, wat voor een fijne basis zorgde tijdens de vakantie. Ondanks de sommige geluiden rondom bleef de gezellige sfeer aanhouden, en het is duidelijk dat velen de omgeving en de natuurlijke omgeving waarderen. Het uitzicht en de mogelijkheid om even neer te strijken na een dag vol ontdekkingen gaven de vakantiegangers een warm en ontspannen gevoel. De receptie werd als snel en vriendelijk ervaren, wat de eerste indruk vaak positief maakte. In de zon zitten, genieten van een kopje koffie of buiten genieten van het mooie weer zorgt voor die vrolijke vakantiekriebel. Het is die combinatie van rust en gemak die de herinnering aan de vakantie vaak stralend maken.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Telefoonnummer | 088 070 8090 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Rijksstraatweg 186, 3316 EJ |
Website | EuroParcs De Biesbosch |
EuroParcs De Biesbosch
Het was er ronduit smerig, er zat schimmel in de pannen lekkages wel 5 cm stof en viezigheid op de lamp, spinnenwebben het aanrecht en kook gedeelte belachelijk smerig, de ramen er was niets goed aan. De bank plakte aan alle kanten echt smerig. Betaal je voor 3 nachten over de driehonderd euro. Het bed was doorgelegen. wij zijn na de tweede nacht om half 9 s,morgens al gegaan. Ik heb nog veel meer foto,s maar die passen er niet meer bij.
Als je aan komt rijden denk je dat je op een woonwagenkamp beland bent. De receptie was vriendelijk en snel geholpen. Ons chalet was netjes. De ligging wat lawaaierig. Daarbij lag ons chalet naast de vuilstort van het park. Een geluidswal moet het lawaai van de A16 tegen houden. Daarbij is alles gesloten. Restaurant, friettent. Een fiets huren kan maar na 40 km hield de trapondersteuning het voor gezien. De reactie was he wat vervelend. De review zijn wel heel hegatief maar zo erg was het ook weer niet. We hadden toch "iets" meer verwacht van een Europarcs.
Ronduit slecht! Weekend de drukte in Amsterdam vermeden! En dan hele weekend geen water op het park, dat met medische problemen. Geen oplossing bieden, behalve bij 32 graden 10-15 min lopen tot een waterpunt. Geen emmer om te vullen en veel excusjes! Onbeschoft aan de receptie.
Voor 800 euro een smerig uitgeleefd chalet geboekt,waar je nog geen dag in wil verblijven, snel naar huis gegaan, geld weg .
Smerig smerig uitgeleefd gewoon zo vies dat je gelijk weer naar huis wil.
Op klachten bij europarcs word niet gereageerd, nooit meer europarcs
Als ik reviews lees denk ik meestal, och wat jammer dat deze mensen het zo slecht hebben getroffen. Ik ben echt niet moeilijk, maar in dit geval was het huisje echt vies, etensresten op servies en dan niet 1 bord, hè, maar echt al het servies. Vlekken op muren en in gordijnen, vieze raamkozijnen, spinnenrag overal, ontbrekende keukengerei, kapotte bezem en dan de stofzuiger die ik van viezigheid niet eens gebruikt hebt. De receptie was al gesloten nadat ik in het huisje van binnen had gezien, dus uiteindelijk zelf maar schoon gaan maken. Wel melding via een mail gemaakt, maar er is nooit op gereageerd. Binnenzwembad stonk naar poep, anders kan ik het niet omschrijven, zag er ook echt niet schoon uit. Al met al geen recept voor een ontspannen vakantie. Daarnaast vond ik de sfeer op het park onaangenaam.