Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.3

Over Marecchia da Quinto

Bij Camping Marecchia Da Quinto in Italië verblijf je kleinschalig met veel andere Nederlanders. Ook is er een goed restaurant op de camping en kun je direct de rivier in stappen. Het zwembad is ook toegankelijk voor lokale bewoners. Een aanrader om te bezoeken in de omgeving is San Marino op ongeveer drie kwartier rijden.

Camping Marrecchia da Quinto straalt rust en gezelligheid uit. Je wordt hartelijk ontvangen en voelt je meteen welkom, met een duidelijke rondleiding en een ontspannen sfeer. De camping is netjes onderhouden, met een prachtig strak zwembad en sfeervolle omgeving vol kunstobjecten. De vriendelijk helpende staf zorgt dat alles vlekkeloos verloopt, en de schone sanitaire voorzieningen maken je vakantie compleet. Het groene terrein biedt ruime plekken voor tent, caravan of camper en de geur van frisse natuur maakt het extra bijzonder. Hoewel het niet groot is, voel je je er snel thuis. Het geluid van de rust, het knisperen van de zon op je huid en de vriendelijke sfeer maken deze camping een plek om herinneringen te maken.

• BBQ toegestaan

• Kapper

• Fitness

• Jacuzzi

Via Molino Schieti, 25, 47864

Marecchia da Quinto

9.3
FenomenaalScore uit 11 reviews

Een camping om verliefd op te worden!
Door Fam. Hoksbergen
Zoover Ontdekker
op 13-08-2026

Wij kamperen inmiddels al 10 jaar, maar we hebben nog nooit zo’n fantastische camping meegemaakt als Camping Marrecchia da Quinto!

Met ons gezin bestaande uit vijf personen — twee volwassenen en drie kinderen van 15, 15 en 17 jaar — werden we ontzettend hartelijk ontvangen. We voelden ons vanaf het eerste moment zéér welkom. Bij aankomst kregen we een fijne rondleiding en duidelijke uitleg over de camping. Daarna werden we naar onze plek begeleid.

Twee weken lang hebben we volop genoten van de heerlijke rust, het prachtige zwembad en sfeervolle omgeving. Alles voelde ontspannen en gemoedelijk, precies zoals je hoopt wanneer je op vakantie gaat.

Voor ons is Camping Marrecchia absoluut een aanrader. Wij komen hier met heel veel plezier nog eens terug!

Een dikke 10 van ons!

De prachtige camping Marecchia da Quinto
Door Arie Hartog
Zoover Ontdekker
op 30-06-2026

Wij zijn van 27 juni tot 1 juli 2026 te gast geweest op de camping Marecchia da Quinto. Marco en zijn staf hebben hun zaken uitermate goed voor elkaar. De ontvangst is warm en hartelijk en de camping is schitterend vormgegeven, veel schadue, veel gras en grote plekken voor tent, caravan of camper. Ook staan er diverse kunstobjecten op de camping. Het sanitair is uitstekend en wordt ook uitstekend schoon gehouden. Het aantal (mooie) douches en toiletten zijn beperkt, het is echter ook een relatief kleine (ECO label) camping. De warme douches werken met een jeton systeem, maar de jetons (a 0,80€ per stuk) leveren 5 minuten warm water en je kunt het pauzeren bij het inzepen. Het mooie grote zwembad is ook toegankelijk voor mensen van buiten de camping en in het weekend kan het daarom wel druk zijn. Bij het zwembad is ook het restaurant gevestigd en daar hebben we uitstekend gegeten en ook hier was de staf uitermate voorkomend. Hulde!

De prachtige camping Marecchia da Quinto-88acc17f-8301-4146-bddb-f6367d2fa884De prachtige camping Marecchia da Quinto-3f42cc13-0dea-4aa1-a2d8-a52e5b927ad9De prachtige camping Marecchia da Quinto-d6f9a4ff-d559-4be5-bd33-da9d5cdf5ff0
Prachtige camping
Door L. op 13-08-2025

Een top camping. Nog nooit een camping gezien die zo tot in de puntjes is verzorgd. De camping is geweldig onderhouden en het sanitair is altijd schoon. Het personeel is super behulpzaam en vriendelijk. Mooi zwembad met fijne ligstoelen. Je kunt ‘s morgens brood halen en ‘s avonds heerlijk eten op de camping. De camping ligt wel overal wat verder van weg, dus minimaal een half uur / uur rijden. De douches zijn met muntjes (genoeg tijd) maar relatief klein om te douchen met kleine kinderen. En geen speeltuin, dus zou de camping niet met kleine kinderen aanbevelen. Maar zeker een prachtige camping als je voor rust komt.

Geweldige camping!
Door Familie Theissen op 06-08-2025

Wat een fijne camping! Kleinschalig, rustig en super schoon! De familie die de camping runt laat je je vanaf het eerste tot het laatste moment welkom voelen op de camping. Echt een aanrader! En ja, dat er dan wat regels zijn is logisch, maar voor ons zeker niet storend en volkomen logisch.

Onondekt pareltje in De Marken.
Door Antoon op 06-10-2024

Super mooie en gezellige kleine camping. Nog nooit zo'n netjes onderhouden camping gezien. Bij aankomst wordt je door Sara en Marco hartelijk ontvangen en rond geleid over de camping. Camping heeft zeer royale plaatsen, uitstekend onderhouden sanitair, bbq plaats. Het naast gelegen zwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten. Zwembad is lekker groot en diep, hier kan je nog echt zwemmen. Uiteraard is er ook een zwembad voor baby's en kleuters. Zwembad heeft ruim voldoende ligstoelen en een fijne ligweide. Bij de camping is ook een prima restaurant met o.a. heerlijke pizza's en pasta's bereid met lokale producten. In de omgeving zijn diverse prachtige wandelroutes. Ook zijn er vele authentiek dorpjes en steden te bewonderen. Al met al een goede uitvalbasis om De Marken te verkennen.

Camping of Resort?
Door Charlotte op 11-08-2024

We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst op de camping. De eigenaar begeleidt je naar je plek waarbij hij bepaald hoe je caravan komt te staan en je stroomkabels neer moet leggen. De camping heeft meer weg van een resort, ieder gevallen blaadje wordt opgeruimd en op veel plekken staat kunst. Ruimte om te spelen, zoals wij gewend zijn met kinderen op een camping, is er niet. Op bijna iedere hoek hangen camera’s, fijn dat je auto veilig op een plek kan staan maar camera’s gericht op onze plek vonden wij toch geen ‘campinggevoel’ geven. Sanitair is keurig schoon, douche vrij klein waarbij je muntjes moet kopen om warm water te kunnen gebruiken. Zwembad is prachtig maar in de weekenden erg druk vanwege de plaatselijke bevolking. Bij het zwembad kan je gebruik maken van een ligbed, tegen betaling. Veel Nederlanders en het ‘ons kent ons gevoel’. Prachtige camping, maar voor ons niet het “wauw gevoel” wat vele omschrijven.