Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 19 reviews

Fantastische camping
Door Louise kamphorst op 22-07-2025

Wat een fantastische camping
Grote plaatsen Wifi oké cai oké
Ligging oké
Fantastisch fietsomgeving
Sanitair prima
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend
Nu ook een mooi zwembadje
Vriendelijkheid en het meedenken van de eigenaars zie he bijna nergens meer
Had een extra boeking gedaan i.v.m. met kleinkinderen wat niet door kon gaan
Wordt in overleg uitstekend opgelost
Een camping zonder minpunten

Het voelt als thuiskomen bij Dal van de Mosbeek
Door Gerrit Brunink op 29-06-2025

Prachtige schone, goed onderhouden camping met zeer ruime plaatsen. Mooi en schoon sanitairgebouw. Eigenaar en personeel vriendelijk en behulpzaam. Zwembad in aanbouw, klaar in juli.
Je kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen in het grensgebied.

Ruim, schoon en overzichtelijk!
Door Rosalie en Marten Van der Lee op 23-05-2025

De camping is prachtig ruim en erg schoon. We hebben enorm genoten! Onze dochter van bijna twee heeft zich ook prima vermaakt. Zij miste alleen wel wat kindjes om mee te spelen.
Mooi zwembad in aanleg, helaas hebben wij de opening net gemist 😉

Aanrader wat een top camping
Door Sally op 21-04-2025

Geweldige camping met ruime plekken. Heerlijk rustig. Je krijgt een mooi informatieboekje bij aankomst over de regio en fietsknooppunten. Erg vriendelijke gastheer. Ook de omgeving is leuk om te fietsen met het kunststadje Ootmarsum op nog geen 10km via een erg mooie route te fietsen. Aanrader

Heerlijke plek met onze hond
Door Joep Lenten op 29-10-2024

Super 14 dagen gehad in het naseizoen september op deze fijne camping in Twente. Mander is een prachtig gebied en ideaal startpunt voor mooie wandelingen en fietstochten met onze viervoeter. Ootmarsum, Bad Bentheim, Nordhorn en regio Tubbergen Dinkelland. Wát een gebied en heeft in ieder geval onze verwachtingen overstegen! We kunnen iedereen deze camping aanraden voor een relaxt en comfortabel verblijf. Familie Nijhuis, bedankt!

Ruime rustige comfort camping
Door Familie Groot-Ulen op 18-09-2024

Als gezin erg genoten op deze ruime, rustige camping die toch voorzien is van hele leuke speelgelegenheden voor onze jong kinderen. Veilig en overzichtelijk terrein. Absoluut niet vergelijkbaar met de massa campings en voor ons echt perfect omdat we zelf ook echt aan vakantie toe kwamen op deze manier. Ook superleuke uitstapjes in de omgeving om de eventuele drukte op te zoeken. Kampeervelden zijn autovrij en dat is ook top. Mede daardoor lagen de grasvelden er ook super bij. De kids konden de hele dag veilig op de blote voetjes rondlopen. Sanitair dikke plus en echt altijd mooi schoon. Kleinschalig horeca deel met een mooi aangelegd terras rondom en je hebt direct zicht op de grote speeltuin die nu ook voorzien is van omheind speeltuintje met kunstgras voor de allerjongsten! Pareltje in Twente deze camping. Qua publiek; Mooie mix van jonge gezinnen en senioren, echtparen.