Laagste prijsgarantie

8.4FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.4

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Over De Bonte Wever Assen

Ga een weekend weg in eigen land naar Hotel De Bonte Wever in Assen. Vermaak je in het zwemparadijs of laat je verwennen in de schoonheidssalon. Hotel De Bonte Wever is mooi gelegen aan een van de oudste bossen van Nederland waar je prachtige wandelingen maakt. Voor een dagje winkelen is de stad Assen ideaal.

Vakantiegangers zijn keer op keer dolenthousiast over hun verblijf, vooral dankzij het geweldige eten en het professionele en vriendelijke personeel. Ze genieten volop van de faciliteiten, zoals het goed verzorgde buffet dat zelfs de kleintjes weet te bekoren. Het verblijf wordt als perfect geregeld en betaalbaar ervaren. Bovendien waarderen bezoekers de prachtige kamers en inloopdouches, al is er een kleine tip voor verbetering bij de schoonmaak rond de douchepalen. Het is duidelijk dat vakantiegangers graag terugkomen voor de hartelijke sfeer en de fantastische tijd die ze hier beleven.

• 24 uur inchecken

• American Express

• Dinerclub

Stadsbroek 17, 9405 BK

8.4FantastischScore uit 3983 reviews

De Bonte Wever was weer geweldig.
Door Jeanny Broens op 08-07-2025

We hebben voor de zoveelste keer weer 5 geweldige dagen gehad. Het eten was weer geweldig. En het personeel is professioneel en vriendelijk. We komen zeker weer terug. Een groot compliment aan het personeel.

Onze kleinkinderen hebben plezier gehad
Door Cecylia op 06-07-2025

We hebben genoten met onze kleinkinderen, leeftijden 6mnd. tot 3 jaar. Buffet was echt goed verzorgd, echt top!
Wij zijn hier aantal jaren terug eerder geweest en toen had je een ruime playground op de bgg voor kinderen. Is nu boven, waar wij ivm beperking niet gemakkelijk konden komen met de lift. We kwamen in donkere ruimtes terecht en was niet makkelijk te vinden...
Kinderbadje missen we buiten. De trap vd panda glijbaan is glad, mijn kleinzoontje gleed uit, gelukkig verliep het goed. Misschien een optie om rubberen traptegels te plaatsen ?
Bij de apenkooi zou het voor de kleintjes leuk zijn, om daar ook met grote duplo blokken te spelen.

Geweldig!
Door Wilco op 05-07-2025

Fantastisch alles is perfect geregeld! En niet duur alles is heerlijk!

Heeerlijk bijtanken
Door Aly op 04-07-2025

Geweldig tijd gehad met geweldig lief en behulpzaam personeel

Helemaal toppie.
Door Theo Geerts en Mieke op 03-07-2025

Allemaal geweldig super,,,alleen de kalk op de douche vloer rond de Chrome palen waar het glazen scherm in valt..spuit wat schoonmaakazijn in die hoeken.En krabbel het weg,,ik weet het stinkt,maar doe dan af en toe een kamer.waar ze even niet hoeven te zijn..Het is een tip,,,,,,,,ik vind het sonde van het totaal plaatje,want de kamer en de inloop douche zijn prachtig. M.v.g.Mieke,,,we komen hier al jaren.

De Vier Vense Vrouwen naar de Bonte Wever.
Door Marian Peters op 02-07-2025

Met 3 vriendinnen heerlijk genoten in "De Bonte Wever."
Werden gastvrij ontvangen door vriendelijk personeel.
Ruime schone kamers, fijne bedden, inloop douche.
We hebben genoten van de uitgebreide buffetten, volop keuze en zeer smakelijk.
Er was genoeg entertainment, voor elk wat wils.
Al met al een paar mooie dagen in Assen. Voor herhaling vatbaar.