Ariotto Village

We hebben de beste aanbieders voor Ariotto Village voor je op een rij gezet:
Over Ariotto Village
Ontdek de charme van Ariotto Village, gelegen in het schilderachtige landschap van Casale Monferrato. Dit unieke hotel biedt een perfecte mix van ontspanning en vermaak, met een prachtig zwembadengedeelte dat garant staat voor verfrissing en plezier onder de zon. Laat je verrassen door de serene tuin, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig tot rust kunt komen.
De Ligging
Ariotto Village ligt idyllisch op ongeveer 1 km van het centrum van Terruggia, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor vakantiegangers die rust zoeken maar ook de lokale cultuur willen ervaren. De omliggende regio is rijk aan historische bezienswaardigheden en natuurlijke schoonheid, ideaal voor uitstapjes en verkenningen. Dankzij de eigen shuttlebus van het hotel is vervoer naar nabijgelegen attracties eenvoudig geregeld. De afstand tot de luchthaven maakt het zowel voor internationale als binnenlandse vakantiegangers een toegankelijke bestemming.
Ariotto Village is niet alleen een lust voor het oog maar ook een oase van comfort en vermaak. Met 113 kamers biedt het hotel een verscheidenheid aan verblijfsopties. Het exterieur wordt gecomplementeerd door een prachtig zwembad in de openlucht, omgeven door een terras met ligstoelen en parasols, perfect voor zonnige dagen. Binnen vind je een scala aan faciliteiten zoals een lift, receptie, kluis, en een tv-ruimte. Voor extra gemak zijn er diensten zoals een medische dienst, transferservice, wasservice en een conferentieruimte beschikbaar. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt gratis parkeergelegenheid voor vakantiegangers die met de auto komen.
In Ariotto Village genieten vakantiegangers van een culinaire reis in het eigen restaurant, koffiehuis, en bar. Of je nu kiest voor een verblijf inclusief ontbijt of halfpension, elke dag begint en eindigt met heerlijke maaltijden. Het ontbijt en diner worden dagelijks geserveerd, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en variatie om aan alle smaakvoorkeuren te voldoen.
Houd er rekening mee dat Ariotto Village mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking, hoewel er faciliteiten voor rolstoelgebruikers beschikbaar zijn. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. Het hotel accepteert diverse creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Del Fiume
Mastercard
Dinerclub
Adresgegevens | 39 Via Enrico Prato, 39, 15030 |
Ariotto Village
Ariotto Village is een droomplekje met mooi uitzicht, lekkere zwembaden, goed onderhouden en schone / ruime accommodatie. Wij komen zeker nog eens terug! Prima uitvalsbasis voor Milaan of Turijn of zelfs de kust (Genua). Ook de dorpjes er omheen zijn zeker de moeite waard. Tip neem genoeg anti muggenspray mee.......
Deze village ligt in een heel stil dorpje. Maar het complex zelf is mooi. Er zijn hotelkamers en appartementen. Er zijn 2 kleine zwembaden met voldoende ligbedden. Wij zijn zelf in het hotel gebleven met halfpension. Omdat hier nog weinig over te lezen valt schrijf ik hier iets meer over. Het avondeten kan vanaf 19.30, maar dan zit er niemand. Dus een half uurtje later is beter. Je krijgt in een rap tempo 4 of 5 gangen. Er is geen keus je krijgt wat ze die dag voorschotelen. Ik zal een voorbeeld van een menu opnoemen. Eerst een bordje met plakjes rosbief met tonijn mouse, dan een muffin van ei met wat sla vervolgens een pasta met tomatensaus dan lapje vlees met groente en een dessertje.
Het zijn geen grote porties maar je zit vol. Zeer smaakvol allemaal en als je niet iedere avond weg wil voor je eten een aanrader. Het was heerlijk voor een weekje het enige nadeel waren de muggen. Maar de sfeer is goed echt Italiaans.
Prima plek . Heerlijk rustig.
Fijne zwembaden en een
schone en ruime kamer met airco.
Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

Ariotto Village
Zeer netjes en aardig personeel. Voor ons was er net iets te weinig te doen in het hotel.
Erg mooi appartement. Rustig complex maar dat was waar wij naar op zoek waren. Heerlijke zwembaden met heerlijke ligbedden met dikke kussens. In de omgeving op circa 1 uur rijden heb je Milaan, Turijn en Alessandria. Het enige nadeel vonden wij de muggen, wat erg vervelend was.
Prijs kwaliteit verhouding is super.
Nog nooit zo'n mooi vakantiehuis gehuurd op het terrein bij hotel en appartement ariotto. De vakantiehuizen zijn nieuw, heel luxe, fantastisch uitzicht en voor heel weinig geld in het hoog seizoen. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen die niet in het bijbehorende hotel willen zitten.Via reisorganisatie te huur.