Vergaderruimte
EC-kaart
Bushalte: 3000m
Adresgegevens | 4 Heiderhof 2 - 4, 56593 |
Hotel Heiderhof
Een heel fijn weekend gehad , hotel ligt erg mooi midden in de natuur. Mooie omgeving ondanks t vroege voorjaar.Alles is natuurlijk nog kaal.
Wij houden van wandelen en vanuit het hotel hebben we een mooie route gelopen van 10 km. ( zie info boekje Heiderhof)
Eten is uitstekend en lekker een 3 gangen menu en omdat we de eerste gasten waren sinds de winterstop ,aten we lekker met wat andere gasten in de gezellige ruimte bij de bar.
S avonds tijdens de borrel een snackje ( kaas/ bitterbal)
En Sedat speelde spontaan in om met ons en de overige gasten mee te doen met de bingo en zorgde ook nog voor een prijsje. Een gezellige avond!
Wij hadden een mooie nette kamer met mooi uitzicht op het hertenkamp.
En mocht je je vervelen er is een hele kast met spelletjes.
HOTEL IS VORIG JAAR AFGEBRAND. Dus een pluim voor het herstel, zodat er nu weer gasten ontvangen kunnen .
worden. Er wordt nog wel volop geboord en getimmerd. De aardige Turks/Nederlandse eigenaar heeft de ruimte beneden ,weliswaar erg overdadig, in Kerstsfeer aangekleed. Mijn eenpersoonskamer was eenvoudig ingericht en het bed erg smal. Ben er 4x uitgevallen nachts. Helaas was er verder niets te beleven. Geen sauna/zwembad/speelruimtes. Weinig sfeer. Ontbijt in orde. Avondeten redelijk tot matig . Maar men doet z'n best. Toch meer een hotel voor de zomer, ook qua omgeving. Uitzicht op de hertenkamp (meer dan 50 herten) is leuk.
Ik geef dit hotel 2 sterren en een 6. Ben 1 dag eerder vertrokken.
We hebben deze midweek genoten van een "verwenvakantie". Een sfeervolle locatie, prachtig versiert in de kerstsfeer. Zo mooi heb ik het nog nooit ergens gezien. Het eten was smaakvol en afwisselend. Elke dag een 3 gangenverrassing. Compliment voor de kok. Ontbijt was iedere ochtend hetzelfde, met verse broodjes, belegsoorten en een eitje. Fijn dat je zelf een lunchpakketje kunt maken. Onze kamer op de begaande grond was naar tevredenheid. Een eenvoudige kamer met alles wat je nodig hebt om lekker te slapen. en niet onbelangrijk, alles in dit hotel is erg proper en netjes. Tel daarbij op de vriendelijkheid van de heren die het ontbijt verzorgen en zorgen voor ieder drankje en hapje tussendoor totdat je naar bed gaat. De omgeving is niet "fietsvriendelijk". Te heuvelachtig en fietsen op de rijbaan. Als je in de auto stapt is er in deze kersttijd voldoende te zien in de omgeving. Wij komen zeker nog een keertje terug.
Heel vriendelijke, behulpzame mensen. Heerlijk gegeten.
Echt een topweek gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
Theo de Wagenaar
Wat heb ik genoten van de gastvrijheid, in een heel fijn hotel, in een hele mooie omgeving. Het personeel was zonder uitzondering super vriendelijk. En Sedat blijft een topper! Zoals wij dat jaren geleden al bij een eerder verblijf hebben ervaren. Ruime, schone kamer. Ook op het eten, ontbijt en diner, niks aan te merken. Kortom; geweldig!!het cijfer 10 is meer dan terecht!