Hampshire - Overberg

We hebben de beste aanbieders voor Hampshire - Overberg voor je op een rij gezet:
'T Paviljoen
Room service
Liften
Adresgegevens | Dwarsweg 63b, 3959 AE |
Hampshire - Overberg
Super leuk hotel erg vriendelijk en behulpzaam personeel mooie en aparte kamers ligt fantastisch in een bosgebied onbijt was ook goed we hadden 3 overnachtingen en erg genoten
Super leuk hotel erg vriendelijk personeel die direct voor je klaar staat leuke en aparte kamer heerlijk onbijt ligt in een pracht omgeving drie overnachtingen gehad echt een aanrader
De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Het eten was goed. De wc, doche en bad waren in de kamer niet in een afgesloten ruimte. Niet prettig. Denk aan geluid en lucht.
De kamer verdiend een grote schoonmaak. Denk aan wanden en rand tegelvloer wc. De prijs was hoog.

Hampshire - Overberg
De locatie is geweldig ! Je loopt/fietst zo het bos in om heerlijke wandelingen/fietstochten te maken. De kamer was verrassend. Een bad in de kamer hebben we nog nooit meegemaakt. Even wennen. Voor een jonger publiek is dit wel spannend, maar als je wat ouder bent zit je niet te wachten op een bad midden in de kamer. Maar er is ook gelukkig een ruime inloopdouche. Apart was de deursluiting (een soort schuifdeur) van het toilet en de douche. Als je gebruikt maakte van het toilet, was de douche 'open' en andersom, als je de douche gebruikte stond het toilet 'open'. We vonden dat nogal apart. Maar alles zag er keurig netjes en schoon uit. In het restaurant heerlijk gegeten. Ontbijt: prima! Zéér vriendelijk personeel, dat mag ook wel eens gezegd worden. Chapeau! Conclusie: Wij komen zeker terug!
Zeer gehorig hotel, Snachts waren gasten dronken in het hotel hun kamer aan het zoeken met veel geluid en dicht slaande deuren. Bij het ontbijt worden de covid richtlijnen gehanteerd. In de hal echter totaal niet er stonden tientallen mensen tegen elkaar gepakt. Wij moesten een weg banen door deze mensen massa. Volstrekt idioot en onverantwoord van het Hotel dat ze dit zo organiseren. Het is een gevaar voor de volksgezondheid.
Heerlijk verblijf in mooi hotel. Het ligt mooi in de bossen, Veenendaal centrum op kleine 3 km. Na een rondje crossen door de bossen, kun je weer helemaal bijkomen in de sauna. We hadden een ruime kamer, heerlijk rustig. Sanitair prima. Personeel is ook erg aardig.
Er is natuurlijk altijd wel iets te vinden wat verbeterd kan worden, maar dat heb je thuis ook.
Ik zou zeggen, gewoon boeken bij het boshotel in Overberg, als je er even tussenuit wilt. Het restaurant bij het hotel zit erg gezellig en het eten is er prima.
We waren niet met kinderen in het hotel, maar ik denk dat kinderen zich rond het hotel in de bossen of bij het outdoorcentrum prima kunnen vermaken.
En wil je nog naar Utrecht, stap dan gewoon op de trein in Veenendaal West, met een halfuur sta je in ‘t Centrum van Utrecht. Met de auto red je dat niet😉