Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.3

Over Agricamp T'asteria

In de Italiaanse regio Le Marche ligt Camping T'Asteria. Hier komen veel Nederlandse gasten en ook honden zijn welkom. Neem deel aan een van de gezamenlijke diners of woon een voersessie van de dieren bij. Overnachten kan hier in een luxe safaritent. Op een half uurtje rijden van het strand of maak een uitstapje naar het waterpark (45 minuten).

Een stukje paradijs op aarde, zo wordt deze camping omschreven waar vakantiegangers keer op keer terugkomen. Met een adembenemend uitzicht midden in de natuur, biedt het plekken die je niet snel ergens anders vindt. De eigenaren staan bekend om hun gastvrijheid en zijn altijd bereid om te helpen met vragen of tips voor de omgeving. De camping is uitgerust met ruime plekken voorzien van schaduwdoeken, een kleine speeltuin voor de kleinsten en een verfrissend zwembad met ligbedjes. Bovendien worden er gezellige avonden met BBQ georganiseerd waar vakantiegangers zich voor kunnen inschrijven. Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Contrada Colle Carbone, 9, 63853

Agricamp T'asteria

8.3
FantastischScore uit 3 reviews

Prachtige rustige plek in fantastische omgevin
Door Mariëlle op 13-08-2023

Deze kleine camping heeft nagenoeg allemaal prachtige plekken met een uitzicht dat je niet snel ergens anders vindt. Fenomenaal!
Eigenaar Isaak en zijn vrouw zijn gastvrij en bij hen kan je terecht met alle vragen. Nederland sprekend.
Prima broodjes service. Er worden gezamenlijke bbq's georganiseerd.
Het is een camping tegen een berg op, dus ff klimmen naar het toilet of het zwembad hoort erbij.
Zeer ruime plekken, met een schaduw doek per plek.
Voor de kleinsten een kleine speeltuin. En een lekker klein zwembad om heerlijk in af te kunnen koelen. Met ligbedjes een schaduwplekken naast zwembad.
We waren hier 5 jaar terug. Dit jaar weer en we komen zeker nog een keer terug! Aanrader!

heerlijk verblijf
Door Bas Snels op 22-05-2023

Wij hebben al vier jaar op een rij een heerlijke vakantie gehad op deze camping met prachtig uitzicht midden in de natuur. We komen helemaal tot rust op deze fijne camping. Onze kinderen die inmiddels 18 en 16 zijn willen eigenlijk elke keer terug naar deze toffe plek. Er zijn altijd wel weer nieuwe dingen te zien en te ontdekken in de streek. De eigenaar is super gastvrij en organiseert gezellige avonden met lekker eten en drinken waarvoor je je kunt inschrijven en hij heeft altijd wel tips voor leuke eettentjes of andere zaken in de buurt . Elke keer weer genieten.

Heerlijk rustig in prachtige omgeving
Door Fam. De Groot op 14-08-2022

We (gezin met 2 kinderen van 10 en 12) hebben ruim een week verbleven op T’asteria. Een geweldige camping met prachtige plaatsen, fantastisch uitzicht en bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Ontvangst was gastvrij; caravan werd direct op de camping geholpen en eerst een koud drankje om even bij te komen van de reis. Plaatsen zijn erg ruim en deels voorzien van schaduwdoek. Speeltuin en zwembad zijn prima. (Maar verwacht geen glijbanen of animatieprogramma op deze camping. Dat vonden wij juist heerlijk!). Sanitair is ruim opgezet (ook familiebadkamers) en wordt netjes bijgehouden. Altijd handzeep en toiletpapier voorradig.
De camping ligt in een rustige omgeving, maar bergen en strand liggen op slechts half uurtje rijden.
Kortom, echt een paradijsje deze camping!