Laagste prijsgarantie

9.6FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.6

• Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Ruimte
    Natuur

Over Sarantos Pool Suites

Ontdek het unieke Sarantos Pool Suites, waar elk moment onder de zon een herinnering wordt. Met een adembenemend uitzicht en directe toegang tot het strand, is dit de ultieme bestemming voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning. De schitterende zwembaden vormen het hart van het resort, waar vakantiegangers kunnen genieten van de perfecte mix van luxe en comfort.

De Ligging

Helaas, zonder specifieke details over de locatie van Sarantos Pool Suites uit de beschikbare bronnen, kunnen we geen informatie verstrekken over de omgeving, vervoersmogelijkheden, afstanden tot het strand, het stadscentrum, bezienswaardigheden of het vliegveld.

Helaas, zonder specifieke details over de faciliteiten en diensten van Sarantos Pool Suites uit de beschikbare bronnen, kunnen we geen uitgebreide beschrijving geven over wat het hotel te bieden heeft, inclusief de unieke faciliteiten en het zwembad.

Helaas, zonder specifieke details over de eet- en drinkgelegenheden binnen Sarantos Pool Suites uit de beschikbare bronnen, kunnen we geen informatie verstrekken over restaurants, bars of het all-inclusive aanbod.

Belangrijke praktische informatie om te overwegen: houd er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. We geven graag meer gedetailleerde informatie over verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Sarantos Pool blijkt een ware parel voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een combinatie van gastvrijheid, comfort, en een prachtige omgeving. Met hartelijke ontvangst en een omgeving die rust en plezier uitstraalt, voelt men zich direct thuis. De ruime, schone appartementen met zeezicht, het heerlijke zwembad met genoeg ligbedden, en de gezellige bar waar je niet alleen terecht kunt voor een leuk gesprek maar ook voor advies over het eiland, maken het verblijf compleet. Het heerlijke eten en de mogelijkheid om het mooie eiland Kefalonia te verkennen, worden hoog gewaardeerd. Dat je hier al 14 jaar terugkomt, zegt genoeg: Sarantos Pool steelt je hart met warmte, vriendelijkheid, en hulpvaardigheid.

• Airconditioning

Ruimte
    Natuur

Geweldig
Door L.Kuiper op 28-09-2024

In september weer twee weken naar toe geweest wat een prachtig complex en wat een lieve mensen de eigenaar en haar zoon doen alles om het je naar het zin temaken staan altijd voor je klaar.
De appartementen zijn ruim en erg schoon en zicht op zee een prachtig uitzicht.
Het zwembad was ook heerlijk genoeg bedjes en zelfs al je iets besteld komen ze het brengen.
De bar is erg gezellig en de mensen zijn er altijd voor een gesprek en advies over het eiland wat er allemaal is te doen en je kunt er ook heerlijk eten een simpele kaart maar meer dan voldoende ook is er een heerlijk ontbijt ‘s morgens.
We gaan hier zeker nog een keertje naar toe.

Gastvrij verblijf bij Sarantos Pool!
Door Anne-Marie op 06-09-2024

We hebben 2 heerlijke weken bij Sarantos Pool gehad. Elini en haar 2 zonen zijn super gastvrij. Rustige omgeving, maar goede uitvalsbasis en dicht bij het vliegveld (geen overlast van). Prima aanbod van eten en drankjes; goede kwaliteit, vers en lekker!
We hebben veel gewandeld, zijn meerdere keren met de bus naar Agostolli geweest, hebben 4 dagen een auto gehuurd en zijn 1 dag off road geweest (een aanrader).
We hadden een 1-kamer appartement. Airco werkte onze 2 weken altijd. Bed had beter gemogen.
Schoonmaak en wissel handdoeken en bedlinnen minder frequent dan in reisinformatie stond. Hygiëne bij zwembad en bij de bar is top.
Wil je een fijne vakantie? Kies dan voor het mooie eiland Kefalonia en voor de gastvrijheid bij Sarantos Pool.

Een eerlijke aanvulling op alle positieve reviews
Door Cornelia op 26-08-2024

De eigenaren zetten een timer op de airco waardoor je in totaal 8 per dag (incl nacht)gebruik mag maken van de airco. Je moet zelf aan de slag met timers etc, want anders gaat alle stroom er af. De airco's zijn zo oud dat ze bijna niet meer koelen en fungeren als ventilator. Verder is er alleen in de woonkamer een airco en niet in de slaapkamer. Wij hebben met het hele gezin de hele vakantie onder de airco geslapen in de woonkamer. Gesprekken met de eigenaren waren in het begin heel onprettig, maar gelukkig stond Tui geheel aan onze kant. De timer werd uitgezet, maar alsnog sliepen we onder de Airco/ventilator met het hele gezin. Ik moet eerlijk zeggen dat Tui ons hiervoor heeft gecompenseerd, maar het heeft wel een vervelende impact gehad op onze vakantie. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik een andere locatie geboekt. Mensen in appartementen naast ons hadden dezelfde problemen en sliepen ook gezamenlijk in de woonkamer.

Fantastisch
Door Jolina op 22-08-2024

Voor de achtste keer weer een fantastische tijd gehad. 3 weken genoten. Heerlijk appartement van alle gemakken voorzien. Prachtige ligging. Wel een auto nodig om het prachtige eiland te verkennen. Bij Sarantos ontbreekt je aan niks. Eleni en Marios zijn ontzettend gastvrij. Gezelligheid in de bar met een hapje en drankje. Al met al hebben wij weer genoten van ons verblijf en komen volgend jaar zeker weer terug.

Thuiskomen op Kefalonia
Door Uschi Griess op 21-08-2024

Bij Sarantos hebben ze mijn hart gestolen, de warmte ,de vriendelijkheid, de hulpvaardigheid, de gemoedelijkheid allemaal super , ookal hebben ze het soms moeilijk om de dag door te komen door hun eigen emoties, je merkt er niks van.
Het is thuiskomen ♥️
Wij komen er nu al 14 jaar en ik heb niks aan te merken, het enigste wat ik kan vertellen is dat Eleni en de Jongens geweldig lieve mensen zijn die je echt het gevoel geven dat je vakantie hebt en niets teveel voor ze is als je hulp nodig hebt👍

Top accommodatie
Door Desiree op 21-08-2024

Top accommodatie! Komen hier al een aantal jaren en altijd fantastisch. Super aardige eigenaresse welke met haar zoon het iedereen naar zijn zin maakt.

• Mouikis Sun Village

€ 531

Mouikis Sun Village

8.2
    GriekenlandKefaloniaKefalonia

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Panorama Fanari Studios

€ 612