Laagsteprijsgarantie

6.2
VoldoendeScore uit 6 reviews

Geweldige plek, OK camping
Door Laukia op 07-08-2025

Camping volgens het Huttopia concept: niet te groot, zwembadje, barretje, beperkte animatie. Grote plekken, zowel in het bos als op een open veld (schaduw of geen schaduw scheelt zo 10 graden in temperatuur tijdens je ontbijt).
Het loont de moeite om van tevoren een plek te reserveren want de plekken langs de weg over de camping zijn druk en/of liggen niet allemaal even mooi (tussen huurchalets of vlakbij zwembad of toiletgebouwtjes).
Sanitair is OK. Er zijn wat kleine toiletunits bijgeplaatst dus het wachten was ondanks een volle camping heel beperkt. Je staat wel buiten af te wassen en je tanden te poetsen en ook bij douche en toilet waait het om je heen. Daarbij wisselt de beschikbaarheid van warm water sterk van douche tot douche en moment tot moment, zeker tijdens de spits.
Ligging is fantastisch: Werelderfgoed Briancon op 10 minuten rijden, hoge bergen (klimmen, via ferrata, canynoning wandelingen, racefiets, bikeparks).

Muizenplaag in gehuurde trappeur tent.
Door Brigitte en Rudie op 14-07-2024

We waren erg blij met onze trappeur tent, op de door ons gereserveerde plek langs de rivier. Helaas duurde deze vreugde niet lang vanwege een muizenplaag in onze tent. De muizen liepen s' nachts in de slaapcabines over de bedden. Toen wij vroegen om een oplossing (bijvoorbeeld muizenvallen) werden wij weggestuurd met de opmerking: " dit is een natuurcamping en daar horen nu eenmaal muizen bij". Wij kamperen echter al jaren op natuurcampings, ook bij andere Huttopia-campings en hebben nog nooit last gehad van een muizenplaag.
Wij hebben erg boos moeten worden voordat de "campingbaas" over een andere oplossing wilde nadenken (een andere "afgeschreven"" trappeur tent tegenover het sanitair gebouw aan de doorgaande weg). Het plezier en de ontspanning was hiernaar een stuk minder.
Kortom: locatie en omgeving prima. De service/dienstverlening beneden de maat. Prijs/kwaliteit: negatief

Erg vies en oud sanitair, prachtige ligging
Door Jo op 12-08-2023

Mooi gelegen camping. Maar erg vies en verouderd/kapot sanitair. Er werd te weinig schoongemaakt in het hoogseizoen. Doucheputjes liepen niet door, hout was oud en bladerde af en zat vol vlekken. Voor de afwas was er na half 10 's ochtends geen warm water meer. Veel te weinig douches en wc's. Hierdoor vaak rijen, ook voor de wc's.
De prijs voor een nacht was echt te duur voor wat je er voor kreeg.
Prachtige omgeving, maar de camping raad ik niet aan.
Heb bij de receptie mijn klacht neergelegd en tijdens mijn verblijf 2x huttopia gemaild over de staat van het sanitair, geen reactie gehad.
Van andere Huttopia campings zijn wij beter sanitair gewend,

Mooie camping in een prachtig gebied
Door Gijs van vliet op 06-08-2023

Mooie camping, vriendelijk team, prachtige omgeving, zalige plek aan de rivier gekozen (extra betaald), zwembad is prima en heeft een prachtig zicht op de omringende bergen, we hebben het heel goed gehad, kom er wellicht nog terug. maar er zijn wel een paar kritiekpunten:
De sanitairgebouwtjes zijn klein, wat versleten, maar vooral te weinig: je staat heel vaak in de rij. En storend dat het WC papier geregeld op is.
Het is echt een dure camping, buiten verhouding. De camping van 500 meter verderop is ook mooi, heeft geen zwembad, maar is letterlijk 2x zo goedkoop. Waarom zo duur?
De elektriciteitspunten zijn dun gezaaid: met 10 meter verlengsnoer redt je het echt niet. Gelukkig kregen we een haspel van 30 meter te leen, dat was net genoeg.
Vriendelijke jonge mensen als team, maar onderbezet, waardoor je vaak lang moet wachten op het terras en voor het brood.
Kijk uit welke plek je krijgt: sommigen zijn zonder schaduw

Mooie wandelomgeving
Door Petrus op 15-09-2022

Sen.echtpaar met buscamper. Eind aug/begin sep 2022. 10 ampère. 4G+ . Vullen met schoonwater en lozen vuilwater geen probleem. Het ledigen van het chemisch toilet ging makkelijk. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit, doch beginnend achterstallig onderhoud. Douche met drukknop, warm/koud instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Terrein vlak met zowel zon als schaduw plekken. Op camping kleine winkel. Diverse wandelroutes vanaf de camping. In elke ‘tente trappeur’ staat een houtkachel.

Gewoon wel doen
Door Linda op 16-01-2022

Prachtige camping. Vriendelijk personeel. Fijne rivier om te zwemmen.