Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Camping De Vos

Boerencamping De Vos is een plek waar wij campinggezelligheid combineren met het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf. Je viert je vakantie direct naast ons boerenerf, hoe leuk is dat!De ideale vakantie. Is dat ontspannen en tot rust komen of iedere dag dingen ondernemen? Dat verschilt voor iedereen. Maar allebei kunnen gelukkig beleefd worden op Camping De Vos. Vandaag zit in je luie stoel heerlijk te genieten van de stilte. En morgen? Morgen ontdek je alles van onze boerderij. En overmorgen? Dan ga je de omgeving in.Vakantie vieren is bij Camping De Vos voor iedereen. Kom zorgeloos kamperen met je eigen tent, caravan of camper of beleef het kamperen in de (rolstoelvriendelijke) Boer'n Safaritenten!

Deze camping straalt een warme, gezellige sfeer uit waar vooral gezinnen volop genieten. Je wordt hartelijk ontvangen en je voelt je meteen thuis, vooral met de speeltuin, skelters en fietsjes die klaarstaan. De interactie met de koeien en kalfjes maakt herinneringen die blijven hangen, zeker als je mag helpen en de flesjes geeft. Het sanitair is schoon en fris, zelfs met parfum! De blokhut is perfect voor rustige avondspelletjes, terwijl op zonnige dagen de waterglijbaan en sproeiers voor de ultieme zomerse vreugde zorgen. De camping is gemoedelijk, met herhaling bij veel vakantiegangers die er meerdere keren terugkeren. Een plek waar de vakantiekriebel snel toeslaat en je blijft lachen achteraf.

• BBQ toegestaan

FenomenaalScore uit 88 reviews

Fantastisch weekend gehad
Door Fleur
op 06-09-2026

Afgelopen weekend van 3 t/m 6 September voor het eerst gaan camperen met mijn dochter. Via Google deze camping gevonden, 25 min van ons huis. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met een zakje snoep en onze plaats gewezen door Regina. Mijn dochter vond het geweldig hier. Skelters, fietsjes, kruiwagens, stepjes, alles is te gebruiken. Het hoogtepunt voor haar was de interactie met de koeien, de kinderen mogen de boer/boerin overal bij helpen. Het geven van de flesjes aan de kalfjes was erg leuk. Op zondag onverwachts mooi weer en veel zon, en gelijk werd de waterglijbaan opgeblazen. Het sanitairgebouw was ook boven verwachting, altijd schoon, ruim en alle artikelen aanwezig (zelfs parfum ;))

Perfecte kleinschalige gezinscamping!
Door Melinda op 02-09-2026

Wat een geweldige camping voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen. Het contact met Regina was uitstekend. We kregen vrijwel een heel veld voor onze vriendengroep beschikbaar, inclusief de safaritenten en we hebben erg leuke dagen gehad. De speeltuin in het midden van het veld is natuurlijk een dikke plus voor ouders van kleine kids. De vele skelters en fietstjes werden goed gebruikt. Ook een prachtige ervaring om een geboorte van een kalfje mee te maken. De kinderen mochten erna de kalfjes ook nog eens melk geven.
De blokhut is trouwens ook erg fijn! Hier konden we namelijk 's avonds nog spelletjes spelen met de volwassenen zonder dat we voor geluidsoverlast zorgden. Het is allemaal te veel om op te noemen.. Ik vergeet nu namelijk ook nog het maisdoolhof, dat is ook echt een aanrader! Dankjewel Regina :)

Aanrader!
Door Sander Rijkaart
op 26-08-2026

Leuke camping met 3 Safari-tenten. Leuke spontane eigenaren, die je graag helpen als er een probleempje is.
Gemoedelijke sfeer op de camping doordat veel mensen er voor de 4e, 5e of 6e keer er al staan.

Een aanrader
Door Wim
op 25-08-2026

Mooie kindvriendelijke camping. Er is van alles te beleven en te doen. Je kunt kennismaken met een melkveebedrijf. Je mag vrij de stallen in. Het sanitair is mooi, nieuw en schoon. Er zijn voor senioren ook leuke plekken.

We hebben weer een heel fijne vakantie gehad!
Door Marion
op 24-08-2026

We hebben weer een heel fijne vakantie gehad. Het sanitair was vernieuwd, er wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. Er is veel vermaak voor de kinderen (4, 7 en 11 jaar). Bij minder mooi weer kunnen ze ook binnen spelen, van de glijbaan en in de blokhut tv kijken of spelletjes doen. Bij mooi weer kunnen de sproeiers aan en het waterglijbaanspringkussen wordt opgezet. Er kan gekeken en geholpen worden bij de koeien/kalfjes.

Heerlijke camping voor kinderen!
Door Henrike G
op 24-08-2026

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij camping de Vos. Zo fijn dat onze zoon het liefst morgen weer zou gaan. Voor kinderen is er eindeloos veel te doen op de camping. Fietsjes, skelters, de waterglijbaan en natuurlijk het voeren van de kalfjes. Het sanitair is net vernieuwd en wordt goed schoongehouden. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!