Laagste prijsgarantie

6.4VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Sowell Lauriers Roses,Fam Cap d'Agde,Jardin du Cap

Ontsnap naar Les Lauriers Roses, waar de zonovergoten dagen aan het strand en verfrissende duiken in het zwembad je roepen. Dit juweeltje, verscholen in het hart van Cap d'Agde, biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur voor zowel strandliefhebbers als gezinnen. Met zijn nabijheid tot het zand en een scala aan activiteiten is elke dag een nieuw avontuur.

De ligging

Les Lauriers Roses ligt in het levendige centrum van Cap d'Agde, een ideale plek voor strandliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Het strand is slechts een korte wandeling van ongeveer 800 meter verwijderd, waardoor je binnen enkele minuten met je voeten in het zand kunt staan. De omgeving biedt tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Of je nu wilt verkennen op de fiets of liever slentert door de straatjes van het centrum, alles ligt binnen handbereik. Hoewel de afstand tot de luchthaven niet expliciet genoemd wordt, garandeert de centrale ligging een vlotte toegankelijkheid van en naar verschillende vervoersopties.

Les Lauriers Roses verwelkomt vakantiegangers in een sfeer van rust en comfort met zijn 154 niet-rokerskamers, alle uitgerust met moderne voorzieningen en een balkon voor ontspannen momenten. Het bungalowcomplex biedt niet alleen een prachtig openluchtzwembad en een pierenbadje voor de kleintjes, maar ook ligstoelen om heerlijk van de zon te genieten. Voor de actieve vakantiegangers is er een breed scala aan activiteiten zoals tennis, jeu de boules, volleybal, midgetgolf, en tegen betaling zelfs fietsen/mountainbiken. Kinderen kunnen hun hart ophalen op de speelplaats, terwijl de hele familie kan genieten van de aangeboden entertainmentprogramma's. Voor degenen die met de auto komen, is parkeergelegenheid beschikbaar, en de fietsverhuur biedt de perfecte gelegenheid om de omgeving te verkennen.

In Les Lauriers Roses kun je genieten van heerlijke maaltijden in het niet-rokersrestaurant, compleet met airconditioning, kinderstoelen en zelfs een aparte rookzone. Of je nu kiest voor halfpension of liever à la carte dineert, er wordt altijd gezorgd voor een afwisselend buffet bij zowel ontbijt als diner. De bar is de uitgelezen plek om te ontspannen met een drankje na een dag vol plezier en avontuur.

Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Les Lauriers Roses in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. Het complex accepteert American Express, Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

Activiteiten
    Onderkomen

Niet echt super vakantie
Door Els en Patrick op 04-08-2015

Huisje was erg klein en vuil. Onderbroek en zakdoek van de vorige huurder was nog aanwezig. Er lag nog eten in de kast... Het leek net of er niet gepoetst was. Spijtig dat er geen airco was, op de slaapkamer was het 30 graden. Proper zwembad, spijtig van het handdoekje leggen van de andere gasten waardoor je 's middags aan het zwembad kwam en geen plaats had. Leuk was dat het park autovrij was. Kinderanimatie was enkel in het Frans.

heerlijke vakantie
Door Trippaers op 19-07-2010

Wij 2 gezinnen met 2 kinderen van 13 en 11 jaar hebben een heerlijke vakantie gehad. We zijn met een bang hartje vertrokken na de beoordelingen gelezen te hebben. We waren veel te vroeg aangekomen maar toch kregen we sleutel van onze huisjes. Deze zagen eruit als op de site van Belambra. Heel mooi en ruim. Een kleine opmerking, airco ontbrak.
Het strand lag op een 10 minuten lopen, de winkelstraatjes op een klein kwartiertje (andere kant uit).
Het eten was verzorgd en lekker, de keuze was beperkter als in de grotere belambra parken.
Voor onze kinderen was de kinderanimatie geweldig, waren er voor het eerst naar toegeweest. Hadden een leuk groepje en speelden dan ook altijd samen.
De kans is zeer groot dat we volgend jaar terug gaan.

GA HIER NOOIT HEEN!!!
Door leelou10 op 15-08-2009

We zijn hier in augustus 2009 een week naartoe gegaan. Gelukkig maar een week want dat was eigenlijk al niet uit te houden. We hadden in ons huisje een kakkerlakkenplaag. Echt verschrikkelijk! en toen we erachter kwamen was de receptie natuurlijk weer niet aanwezig.
Het strand is ver lopen (15-20 min). Behoorlijk ver met zware strandtassen.
Winkels enkel te vinden in de haven (3.2 km verderop!). De winkels zelf zijn wel gezellig net als de eetgelegenheden daar.
Het park is ongezellig: de planten die er staan zijn voornamelijk somber of dood. Amper een bloem te zien.
Het bordes voor het huisje is smerig en de woonkamer bijzonder klein (er staat nieteens een bankje in om te zitten).
Conclusie: af te raden, zonde van het geld, je kan dan nog beter thuisblijven!

Door Vakantiegangers op 17-09-2007
Gereisd met familie

Onze vakantie was in 1 woord: GE-WEL-DIG, een prachtig gerenoveerd huisje, natuurlijk wel een beetje klein, maar prima te doen,
prachtige omgeving, midden in de natuur, elke dag prachtig weer, een supervakantie..
Een aanrader voor anderen, een mooi zwembad, een broodservice, leuk animatieteam (alleen jammer dat het alleen in het Frans is)
En natuurlijk dichtbij het strand, wat verder lopen naar de boulevard, maar echt supergezellig op de boulevard en op de stranden!!
Een mooie, ontspannende zonvakantie

Door Wendy op 13-06-2006
Gereisd met familie

Bij aankomst barstte ik in tranen uit! Ons huisje was niet meer dan een keukenblok uit het jaar nul met een tafel en 6 stoelen met een lamp op tl niveau erboven. Dus geen tv, geen schilderij, geen bank of gemakkelijke stoel, niets! De badkamer(s) waren nog donkerbruin en erg aan renovatie toe.
Het ergste van alles vond ik de aanwezigheid van pakweg 500 mieren die zich over het hele huisje verspreid hadden.
Volgens de receptie was dit een bekend probleem waar ze alleen een fles gif tegen konden gebruiken.
Gelukkig hadden wij geweldig weer zodat we 's avonds lekker buiten konden zitten onder ons afdakje ipv binnen tussen de mieren in het felle "sfeer"licht. Het zwembad is vrij ruim omgeven door beton (jammer) maar wel schoon en een apart kinderbad (zonder speeltoestellen).
De zee ligt op ongeveer 10-15 minuten loopafstand. Het strand is er prachtig en de eettentjes zijn gezellig. Het complex is volledig omgeven door hekken (pasjessysteem).
Autovrij dus bagage met karretjes halen.