Camping Solcio

We hebben de beste aanbieders voor Camping Solcio voor je op een rij gezet:
Over Camping Solcio
- € 133
p.p. vanaf*
Camping Village Lago Maggiore
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 163
p.p. vanaf*
Camping Royal
Village Conca d'Oro (Glamping)
CampingVillage Continental Lido
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Via al Campeggio 1, I-28040 |
Camping Solcio
Dit is een heerlijke camping, waarvan de ligging ervan heel mooi is. Er is in de omgeving veel te doen en wij zijn nog niet uitgekeken, dus wij komen zeer zeker terug op deze camping. Zoals al vaker is aangegeven; het sanitair mag wel een upgrade krijgen, maar alles wordt heel de dag mooi schoon gemaakt 👌. Op de camping is een mooi en goed restaurant waar je echt ontzettend lekker kunt eten. Ook vond ik het heerlijk dat er zoveel rust was op de camping (ondanks dat het helemaal vol geboekt was).
Camping ligt prima, zeker als je zelf een boot oid meehebt. Anders ben je wel aangewezen op een auto omdat het dorpje niet veel is. Op de camping is het sanitair verouderd, en voor het hoogseizoen te weinig douches. Bij de enige afwasplek zijn 2 kranen met warm water, de rest alleen koud. Als je aan het meer staat, mooie plekken, maar daarbuiten wisselt het nogal. Wij hadden de pech dat er nogal een luidruchtige kliek mensen was die s avonds tot 00.30/1.00 heel aanwezig waren. Prijs - kwaliteit vonden we niet in de juiste verhouding. Vanwege de luidruchtige avonden besloten we een dag eerder weg te gaan, maar moesten de laatste nacht wel gewoon betalen.
Niet al te grote gezellige camping. Ideaal gelegen voor uitstapjes, maar ook om lekker te relaxen en te zwemmen in het meer. Goed restaurant, schoon sanitair en s'avonds lekker rustig en geen herrie op de camping.

Camping Solcio
Prima camping met gratis ligbedjes met parasols aan het strandje. We zochten een camping waar ook wat te doen was/georganiseerd werd voor jongeren (14+) maar dat is niet zo. Een volleybalveldje en tafeltennistafel staan buiten de camping op een grasveldje zonder verlichting met veel muggen. Daar gaat natuurlijk niemand heen. Voor jongere kinderen werd wel wat georganiseerd. Verder sluit ik mij aan bij andere reviews.
Gezellige camping, vriendelijk geholpen, lekker restaurant. Het is wel allemaal wat gedateerd maar sanitair wordt netjes schoon gehouden. Vriendelijke receptie super belangrijk!
We hebben een heerlijke tijd gehad op deze camping, ruime plaatsen, fijn zandstrand met ligstoelen. Iedere avond met stoeltjes en tafeltje gezellig aan het strandje gezeten en genoten van de mooie lichtjes van de plaatsjes aan het meer. Behulpzame en vriendelijke dame op de receptie, het was gezellig druk. Minpuntje was de pizza die we aten, brede rand met alleen deeg, geen gorgonzola op de Quatro Fromage en grote luchtbellen. Toen ik de ober dit vertelde wuifde hij het weg en zei dat Italiaanse pizza’s zo eruit zagen. Jammer, want ik heb ze heel wat beter gehad deze vakantie. Maar het plaatsje is een mooi uitgangspunt voor het bezoeken van markten. Hoop echt nog eens terug te komen.