Laagste prijsgarantie

6.8VoldoendeScore uit

Over Hotel Tossa Beach Center

Ontsnap naar Hotel Tossa Beach Center, een paradijs waar het zwembad en het strand de hoofdrol spelen. Gelegen in het hart van Tossa de Mar, biedt dit familievriendelijke hotel de ultieme vakantie-ervaring. Met faciliteiten zoals een jacuzzi bij het zwembad en een levendig entertainmentprogramma, is elke dag een nieuw avontuur.

De Ligging

Hotel Tossa Beach Center bevindt zich op een ideale locatie in Tossa de Mar, slechts 200 meter verwijderd van het prachtige zandstrand en op korte loopafstand van het bruisende stadscentrum. Omringd door winkels en entertainmentopties, ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Vervoer is ook gemakkelijk toegankelijk, met een bushalte op slechts 90 meter en een taxistandplaats op 320 meter van het hotel. Voor degenen die verder willen verkennen, is het treinstation 22 km verderop. De luchthaven van Barcelona ligt op ongeveer 100 km afstand, terwijl die van Girona dichterbij is, op ongeveer 40 km.

Hotel Tossa Beach Center is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een bestemming op zich. Het hotel biedt twee schitterende zwembaden buiten, ideaal voor zowel actieve vakantiegangers als diegenen die op zoek zijn naar ontspanning. De zwembaden worden omgeven door een zonneterras met comfortabele ligstoelen en parasols, naast een jacuzzi om helemaal tot rust te komen. Binnen het hotel zijn tal van voorzieningen beschikbaar, waaronder een 24-uurs receptie, wisselkantoor, en Wi-Fi toegang. Voor kinderen is er een speelplaats en voor alle leeftijden is er een gevarieerd entertainmentprogramma. Het hotel beschikt eveneens over parkeerfaciliteiten voor vakantiegangers die met de auto komen.

In Hotel Tossa Beach Center begint elke dag perfect met een uitgebreid ontbijtbuffet. Vakantiegangers kunnen kiezen tussen halfpension en all-inclusive, waarbij zowel lunch als diner in buffetvorm worden geserveerd. De diversiteit aan gastronomische voorzieningen omvat een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar een grote keuze aan drankjes en snacks beschikbaar is. Het all-inclusive aanbod betekent zorgeloos genieten van zowel alcoholische als alcoholvrije dranken.

Houd er rekening mee dat Hotel Tossa Beach Center mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van rolstoelvriendelijke faciliteiten. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

Website

6.8VoldoendeScore uit 55 reviews

NOOIT MEER!!!!!
Door Marc & Janine op 14-10-2019

Bij aankomst in het hotel werden we verwelkomt met de woorden; what do you want ? Vervolgens werden we na de kamer verwezen, geen woorden voor: smerig echt smerig. Haren in het bad, ronduit smerig toilet, haren in bed... walgelijk !
Het eten was niets over te zeggen, gewoon sober maar prima. Om 22.30 uur moet iedereen van het terras, tafels worden gewoon afgeruimd en je wordt hup hup naar binnen gedreven. Vervolgens gaan rond 22.45 uur “spontaan” de lampen her en der knipperen.... de laatste ronde en om 23 uur wordt iedereen naar bed gejaagd, jawel hierbij is de bewaking aanwezig ! Het personeel is niet aardig, zal de vermoeidheid zijn van het drukke seizoen, maar dan vullen we het in. Het strand is daarentegen prachtig en ligt op circa 200 meter van het hotel. Al met al absoluut geen aanrader !!!! Wij begrijpen niet dat Go Mundo zich verbindt aan hotel !

Mooie plaats
Door Danny op 28-08-2019

Mooi hotel goed gelegen 100 meter van strand mooie winkels dichtbij vriendelijk personeel lekker eten kamer mooi en groot ook elke dag mooi gekuist min puntjes zyn wifi te betalen ook al had ik all inn formule en 2 kleine zwembaden maar tot heeft de zoon niet beklaagt conclusie mooie reis gehad

Ge wel dig! Niet gedacht maar top!
Door Teun op 06-06-2019

Voor de verjaardag van mijn vriendin als cadeau een verrassingsreis via veiling. Kwamen er een week van te voren achter waar we naar toe zouden gaan. Pff.. Oh nee, tosa beach.... Dat was niet helemaal de planning, want op foto's zag het er een beetje Z-klasse uit. Met volle moed, de twee tortelduifjes, hoppa naar de Costa brava. We kwamen aan ( na echt een verschrikkelijke reis maarja het zit bij iedereen wel eens tegen) het hotel binnen, met in het achterhoofd houdend, word toch niks. Aardig personeel (gozer die ons hielp leek heel erg op Tony Montana (hoopt dat die z'n shirtje nog gekregen heeft) geweldig mooie kamer, zeer harde bedden, maar joh je doet er toch alleen slapen (als het goed is) en het eten was meer dan prima. Geloof me normaal ben ik ech een zeikerd, maar het was echt top! Ohwja en je bent zo in het stadje, zo op het strand, zo op de bus naar waar je ook wilt. Ge-wel-dig!

Fantastisch!
Door Patricia van Slooten op 10-05-2019

Een fijn en schoon hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk gevarieerd eten dat met zorg en creativiteit gepresenteerd werd. Enige twee minpuntjes waren de wat ongezellige eetzaal en bar. ( wat aankleding zoals plantjes, kaarsjes en kleurrijke decoratie) De ligging op een paar passen van het strand was natuurlijk helemaal top! Kortom...zeker een plek om nog eens terug te komen!

Graag gaan we voor de derde keer!
Door Fam. Verstraten op 08-04-2019

Tossa Beach is een heerlijk hotel. Wij zijn hier in 2017 geweest, goed bevallen dus in 2018 weer geboekt. Het hotel is goed schoon, ruikt fris, bedden liggen heerlijk. Dan natuurlijk het eten zeer belangrijk. wij vonden het heel goed. Voor ieder wat wils. Ruime keuze aan vis, vlees, salades, rijst, pasta en fruit. Diverse soorten toetjes. De koffie uit de automaat 's ochtend is echt heerlijk. Wij moeten wel enorm lachten hoe mensen klungelen en knoeien bij zoiets simpels. Maar de obers en serveersters ruimen zonder morren de gemorste koffie weer op. Het is heerlijk rustig op de kamers. Dan hadden wij een fijn balkon met uitzicht op het zwembad. All inclusive is ook fijn, snackjes en ijsjes bij de bar en uiteraard drankjes. De slaapkamers zijn ruim genoeg voor 2 personen. Iedere dag krijg je nieuwe zeepjes en douche spulletjes. Wij hebben niks te klagen gehad! Wij gingen iedere dag naar zee, dat is vlakbij!

Geweldig
Door KAMPEN op 06-02-2019

Echt een goed hotel leuk personeel, niet iedereen even vriendelijk maar ja dat heb je in alle hotels wel denk ik. Kamers zijn wel wat aan de kleine kant, maar erg schoon. Ook het eten is erg goed hier echt geen klachten. Dit jaar gaan we er weer heen echt een top hotel zeker voor dat geld.

• Continental

€ 172

Continental

8.3
    SpanjeCosta BravaTossa de Mar

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Hotel Gran Garbí Mar

€ 302