Camping Piantelle

We hebben de beste aanbieders voor Camping Piantelle voor je op een rij gezet:
Over Camping Piantelle
Camping Piantelle aan het Gardameer is een rustige camping met vriendelijke eigenaren. Ook je hond is welkom op Piantelle. Kids spetteren in het peuterbad, bij de Nederlandstalige animatie of in de schaduwrijke speeltuin. Vanaf Camping Piantelle sta je direct op de gezellige boulevard langs de haven. Ook de Lidl bereik je te voet.
Piantelle steelt de harten van vakantiegangers met zijn uitstekende ligging aan het Gardameer en de hartverwarmende animatie, die vooral bij de jonge bezoekers in de smaak valt. De camping blinkt uit in netheid, van de schone toiletgebouwen tot de goed onderhouden zwembadomgeving, compleet met een spetterend spray park. De persoonlijke aandacht van het vriendelijke receptiepersoneel wordt enorm gewaardeerd, evenals de gezellige sfeer die voelbaar is over het gehele terrein. Ook het restaurant krijgt lof voor het lekkere eten, al is reserveren wel een must. Met activiteiten als waterballonnengevechten en de nabijheid van leuke restaurantjes en mooie steden, is Piantelle een topkeuze voor een onvergetelijke familievakantie.
- € 125
Camping Cisano & San Vito
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 125
Camping Eurocamping
Wasmachine
Adresgegevens | Via San Cassiano 1/A, I-25080 |
Camping Piantelle
Van 7 September tot 23 September 2024 camping gast geweest op Piantelle met onze Camper. Kende de camping al omdat ik er in het verleden voor mijn werk regelmatig kwam. Nu echter voor de eerste keer gast en de camping is écht prima ! Kan me niet anders herinneren maar de mensen die er op de receptie werken zijn stuk voor stuk werkelijk top ! Spreken allen hun talen perfect, maar vooral mega vriendelijk, rustig en altijd aardig !
( Dit is rond het Lago di Garda niet vanzelf sprekend ) Camping is écht schoon en helemaal ok. De plek die we hadden was goed en absoluut aankomend jaar voor herhaling vatbaar.
Wat een topcamping!
Met onze kinderen van 4 en 6 jaar oud hebben wij 2 weken ontzettend genoten.
Alfa blue plekken variëren wel qua grootte, wij hadden geluk met een 8x10m.
Top animatie!! Persoonlijke aandacht voor de kids. Heel fijn. Mini disco was mega favoriet.
Zwembad was helemaal goed. Spray park erbij, echt een meerwaarde. Fijne ligbedden bij het zwembad.
Restaurant op de camping, top! Wel even reserveren. Altijd druk.. 😉
Iedere avond even met het stepje langs het Gardarmeer naar Moniga voor een verrukkelijk ijsje.
Neem waterballonnen mee van huis, er is een leuke katapult op de camping om deze af te schieten.
Toiletgebouwen schoon!! Receptiepersoneel ook zeer vriendelijk, denkt mee.
Veel te doen in de omgeving.
We komen zeker nog een keer terug!!
Piantelle is fantastisch!
Prima stacaravan, prima eten + restaurant.
Fijn zwembad, met een leuk nieuw splash gedeelte.
Animatie team is fantastisch.
Veel andere Nederlandse gezinnen met kinderen aanwezig op de camping.
2de keer dat we hier kwamen (2021 en 2024), en beide keren waren top!

Camping Piantelle
Leuke camping direct aan het meer en een mooi zwembad met badmeester. Geen badmutsen! Camping winkel aanwezig waar de basis artikelen en verse broodjes te krijgen zijn. Veel voor jonge kinderen te doen. Op korte afstand een goede supermarkt (Ital markt) goed lopend te doen. Wij waren hier voor de eerste keer. Veel kampeergenoten komen hier al jaren en kennen elkaar allemaal. Schoon en netjes sanitair. Douches zijn gewoonweg bloedheet (zonneboiler?). Ook buitendouche aanwezig om je af te spoelen als je uit het meer komt. Kampeerplekken erg ruim, steentjes bodem. Ook het strandje bij het Gardameer en de bodem met steentjes, waterschoenen aanbevolen! Simpel restaurant met kleine kaart, prima eten, aardig personeel. Nederlandse bediening, ook in het animatieteam Nederlanders.
Prima camping!
Een fijne middelgrote camping direct gelegen aan het gardameer. Wij waren hier met onze 2 jongen (5 en 7) in een stacaravan. De camping heeft een Engelse eigenaresse en beschikt over een groot animatieteam met enkele Nederlandse medewerkers. Zij organiseerden iedere ochtend voetbalwedstrijden, Yoga en kidsclub knutselactiviteiten op vrolijke en betrokken wijze. Onze jongens vonden dat fantastisch en wij ook. De ligging is mooi, direct aan het meer waar je volop kunt zwemmen, bootje varen of suppen (ook mogelijk via de camping). Niet zo toeristisch als de andere kant maar ook hier liggen de campings naast elkaar. Leuke restaurantjes zijn op loopafstand en een bezoekje aan Bréscia (aanrader!) en Verona is goed te doen.
Het restaurant is druk en reserveren is een aanrader. Het eten is geen cullinair hoogstandje maar prima in orde voor een campingrestaurant. De watergames (een soort schietparcours met waterballonnen) viel erg in de smaak.
Mooie schone camping, goede receptie.
Zwembaden zijn prima en schoon. Animatie is leuk voor kleintjes (tm 6/7 jaar)
Goede bereikbaarheid naar het meer waar het erg fijn vertoeven is. Toiletgebouwen zijn prima. Veel supermarkten in de buurt.
Ik geef de camping een 8. Echt prima camping maar voor ons te rustig en te weinig in de omgeving. Maar dat is wat je fijn vind natuurlijk!