Laagsteprijsgarantie
4.7
MatigScore uit

Over Baia Verde (Glamping)

Stel je voor: wakker worden in de stralende zon en je meteen op je vitamine D-fix te trakteren. Bij Baia Verde (Glamping) ligt alles klaar voor een ontspannen en gezellige tijd. Denk aan een knusse sfeer, fijne faciliteiten en de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de natuur. Dit is jouw ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol herinneringen en plezier.

De ligging

Baia Verde (Glamping) ligt op een toplocatie waar je direct de mooie omgeving ontdekt. Je kunt makkelijk met de auto of fiets komen, en de locatie is perfect voor wie houdt van rust, natuur en strand. Vanuit je tent of lodge loop je zo de groene omgeving in, klaar om de dag af te wisselen met avontuur of ontspanning. Wat dacht je van een wandeling door de tuin of een dagje strand? In de buurt vind je volop mogelijkheden voor leuke uitjes en sportieve activiteiten. Fietsverhuur maakt het makkelijk om de omgeving op een actieve wijze te verkennen. Kortom, je vakantie begint hier al met een glimlach.

Bij Baia Verde (Glamping) voel je je meteen welkom. De sfeer is warm en ontspannen, met gezellige openluchten en een natuurlijk design. Je verblijft in comfortabele accommodaties met airconditioning, verwarming en een goed uitgeruste kitchenette. Kinderen kunnen zich uitleven op de speelplaats, terwijl jij relaxen in de mooie tuin. Wil je even op je gemak internetten? Wi-Fi is beschikbaar, en de receptie helpt je graag met vragen. Voor de sportieve geest is er een zwembad met waterplezier voor groot en klein, en je kunt je uitleven met tennis, volleybal of golf. Wil je meer actie? Tegen betaling kun je fietsen, midgetgolf of paardrijden. Bovendien kun je in het wellnessgedeelte genieten van spa- en hydrotherapiebehandelingen. Alles is erop gericht om je een fijne en complete vakantiebeleving te geven.

Bij Baia Verde (Glamping) heb je keuze uit verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Het restaurant serveert lekkere maaltijden, en in het koffiehuis geniet je van een goede kop koffie of een leuk快 drankje. Gedurende de dag kun je ontspannen op het terras met ligstoelen en parasols, en voor een snelle snack biedt de zwembadbar een uitkomst. De sfeer is gezellig en ongedwongen, ideaal om samen te genieten na een dag vol activiteiten. De openingstijden zijn afgestemd op jouw vakantie, zodat je altijd kunt relaxen en genieten van verse gerechten en een fijne vibe.

Je vakantie bij Baia Verde (Glamping) begint met goed voorbereid op pad gaan. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen niet altijd het hele jaar open zijn, afhankelijk van het seizoen of onderhoud. Kleinere kosten of veranderingen kunnen voorkomen, maar alle voorzieningen zorgen dat je verblijf soepel verloopt. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen de vakantie van je dromen kunt beleven en volop kunt genieten.

Veel vakantiegangers hebben genoten van hun verblijf, vooral door de fijne faciliteiten en de omgeving. Het zwembad valt in de smaak bij jonge kinderen en de nabijgelegen boulevard biedt een heerlijke wandelervaring, compleet met een speeltuintje voor de kleintjes. Het restaurant op de camping krijgt complimenten voor het lekkere eten, wat het verblijf extra aangenaam maakt. Ook de ligging aan het meer, met toegang via een hek met code, en het speciale hondenstrandje direct voor de camping, worden gewaardeerd. Vakantiegangers met honden zijn blij dat hun viervoeter welkom is bij de ligbedjes en zelfs in veel restaurants in de omgeving. De omheinde hondenspeelterrein en de prachtige, rustige kant van het Gardameer maken de ervaring compleet.

• (Mini) supermarkt

19 Via Dell'edera 19, I-25080

Baia Verde (Glamping)

4.7
MatigScore uit 11 reviews

Voor ons niet voor herhaling vatbaar
Door Fab op 30-08-2025

In augustus hier één week verbleven met onze kids van 2 en 5 jaar.
Positieve punten:
- fijn zwembad ook voor jonge kinderen
- leuke boulevard om een wandeling te maken, op ongeveer 10 min lopen zit een speeltuintje met glijbanen.
- bij het restaurant op de camping kun je erg lekker eten.
Waar wij minder over te spreken waren:
- stacaravan is zeeeer gedateerd. Deuren die niet volledig open konden. Totaal geen privacy. De overburen konden ons vanaf buiten op de wc zien zitten. Niet eens een wijnglas in de keuken te vinden.
Water in de douche gaat van steenkoud naar bloedheet.
- geen nederlandse animatie en de animatie die er is heeft er weinig zin in. Geen enthousiasme om kinderen erbij te betrekken.
- personeel op de camping is onvriendelijk. Behalve de mevrouw die in het winkeltje en restaurant werkt, dat is een lieverd.
Verder een prima kiezelstrand. Wel veel loslopende honden om je heen, waar wij geen probleem mee hadden.

Kind bijna verdronken door kidsclub, onder ogen va
Door Jente Rotthier op 21-07-2025

Op 15 juli 2025 heeft zich op deze camping een levensgevaarlijk incident voorgedaan met onze 2-jarige zoon. We hadden hem – op basis van een formulier dat wij hebben ondertekend – onder begeleiding achtergelaten bij de kidsclub. Daar werd ons verzekerd dat de kinderen onder toezicht zouden blijven en niet zelfstandig zouden vertrekken. Toch is onze zoon zonder melding weggelopen richting het zwembad, en is daar in het water gevallen.
Niemand van de kidsclub hield hem tegen — sterker nog, hij is zelfs uitgezwaaid. Bij het zwembad heeft geen enkele badmeester ingegrepen of gehandeld. Er was geen toezicht en geen EHBO-kennis. Alleen dankzij een oplettende medevakantieganger is erger voorkomen. Onze zoon is vervolgens met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
De reactie van de camping? Ze wilden als “tegemoetkoming” de schoonmaakkosten van de accommodatie kwijtschelden. Medische kosten, emotionele schade of enige vorm van ver

Hond mee aan Gardameer
Door Ingrid Geus op 14-05-2024

Fijne camping. In meivakantie 12 dagen stacaravan Charme geboekt, (kleine) hond mee. Accommodatie klein, netjes, grote veranda. Het meer is toegankelijk vanaf de cp, hek met code. Hondenstrand is ca. 10 meter kust om de hond in het water te laten, recht voor de camping. Kiezelstrand, waterschoenen zijn aanrader. Honden mogen voor 9u 's morgens en na 19u 's avonds in het water aan de rest van het meer. Klein stukje omheind hondenspeelterrein op cp, 3x15 meter. Supermarkt Conad mag hond mee in winkelwagen. Zwembad omheind, regels zijn streng: niet duiken, niet springen en niet roepen. Hond mag mee bij de ligbedjes. Gemiddelde kampeerplaats is 11x7 meter. Genoeg restaurants op loopafstand, klein haventje. Hond mocht in elk restaurant wat we bezocht hebben (ook binnen). Omgeving is mooi, rustige kant vh Gardameer, markt Desenzano leuk langs het water.

Fantastisch! Komen zeker terug!!
Door Familie De Snoo. op 07-08-2023

Wij gingen voor het eerst met ons hondje van anderhalf naar het buitenland. Wat is dit een fantastische camping voor als je je hond meeneemt. Geen beperkingen, hij mag overal komen,ook bij het zwembad is hij welkom,zwembad is omheind,daardoor veilig voor Kids en de honden kunnen niet richting zwembad lopen.Het zwembad is niet heel groot maar voor ons prima.Alles word goed en netjes onderhouden,alles zeer schoon overal.Animatie hadden wij niks mee te maken,maar voor wat ik gezien heb kan het wat beter misschien? Elke dag dezelfde spelletjes,weinig variatie. Elke dag 2 x aquagym,leuk om.een keer mee te doen,maar niet Elke dag.hondenstrandje super leuk,onze hond heeft er heerlijk gezwommen.tip:neem waterschoenen mee voor jezelf! Alleen maar stenen,niet te doen om op blote voeten het water in te lopen! Personeel wat bedient op het terras mag wat vrolijker zijn.
Chalet charmes 5pers zeer klein!
Fantastische vakantie gehad!! 22-07 / 05-08

Kampeervakantie
Door Ger op 23-07-2023

Plaatsen van gras, dus nauwelijks modder/zand na regen. En nauwelijks krekels te horen.👍🏽
Water en stroom bij je plaats. Mooi sanitair.
Klein zwembad zonder glijbaan.Voor een afkoeling prima. Animatie mag geen naam hebben.
Restaurant met prima eten, alleen slome laconieke medewerkers. Dit kan vrolijker.
Camping grenst aan ‘t meer met kiezelstrand en heel veel honden☹️. Als ik dat wist.
Camping is betaalbaar.
Erg vriendelijke mdw aan de receptie.
De weg ernaartoe is lastig, maar wel te doen voor caravans etc.

Rustige camping voor gezinnen met kleine kinderen.
Door Alfred Peters op 16-08-2022

Op zich een mooie camping, hadden meerdere chalets dus kan geen oordeel geven over de openbare douches.Mooi zwembad met om 11.00 en om 16.00 Aqua gym.Restaurant bij het zwembad prima.In de avonden erg stil in het restaurant en wordt er verder niets georganiseerd voor de gasten behoudens op de donderdagavond een optreden van twee muzikanten.Dus voor de doelgroep 12-16 zou ik deze camping links laten liggen, verveling slaat gauw toe.