Over Camping Grand Kazela
In de prachtige Istrië regio van Kroatië verwelkomt Camping Grand Kazela ***** het hele gezin voor een zorgeloos verblijf met de voeten in het water. De camping biedt alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie. Geniet van het fantastische waterpark dat kinderen en volwassen vermaakt met een infinity zwembad en grote glijbaan. Ontspan op het zonneterras of in de schaduw van de overdekte binnenruimte, perfect voor rustige activiteiten in de warme uren.
Locatie en omgeving
Camping Grand Kazela ligt aan de schitterende kust van Istrië, wat betekent dat de zee direct toegankelijk is. Geniet van het kiezelstrand en het heldere water, perfect voor het beoefenen van verschillende watersporten. De camping is goed bereikbaar en biedt een ideale uitvalsbasis om de omliggende natuur en steden te ontdekken. In de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Of je nu houdt van een dag op het strand of een actieve ontdekkingstocht, hier kan het allemaal!
Services en faciliteiten
Camping Grand Kazela biedt een breed scala aan faciliteiten voor een comfortabele en plezierige ervaring. Voor de culinaire liefhebbers zijn er drie restaurants met verschillende keukens, vijf bars en een gezellige pizzeria. Wil je zelf koken? De nabijgelegen supermarkt heeft alles wat je nodig hebt, inclusief barbecues. De camping voorziet ook in diverse diensten, zoals het huren van bedlinnen, kinderstoelen en fietsen om de omgeving te verkennen. Voor kinderen zijn er tal van speelmogelijkheden, en ook een buitenfitnessruimte is beschikbaar. Bovendien zijn honden toegestaan, wat het een nog gastvrijer verblijf maakt.
Verblijf in Camping Grand Kazela biedt veel comfort en plezier. Betalingsmogelijkheden en eventuele huisdierenbeleid zijn beschikbaar, maar details hierover zijn niet verder vermeld. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers die Kazela bezochten, waren vooral te spreken over de ruime mobile homes op grote kavels en de gratis bedjes en parasols bij de zwembaden. De supermarkt en restaurants op de camping kregen ook een dikke pluim. Verder waardeerden ze de schoonheid van de camping, de variatie in schaduwrijke plekken en de nabijheid van de zee, waarvan het water als mooi helder werd beschreven. Ook het feit dat het sanitair doorlopend werd schoongemaakt, viel in goede aarde. De combinatie van vertier voor jong en oud en de prachtige ligging aan zee maakte Kazela tot een plek waar vakantiegangers graag terugkomen.
Airconditioning
Restaurant: 100m
Treinstation: 15000m
Adresgegevens | 350 Kapovica 350, HR-52203 |
Camping Grand Kazela
Na zoveel negatieve reacties te hebben gelezen hielden wij ons hart vast wat we aan zouden treffen,
Nee.. we hadden geen campeerplek maar we verbleven in een mobile home (Green)
Wij hebben hier echt een mooie vakantie gehad, huisje was ruim en stond op een grote kavel! Tevens konden we gratis gebruik maken van de bedjes en parasols bij de beide zwembaden! Er was voldoende parkeerplaats in de nabijheid van de huisjes( ook wel eens anders meegemaakt bij andere campings in Kroatië)
Supermarkt prima! Restaurants op de camping ook goed!
Is er dan helemaal niks aan te merken....
Jazeker wel! Huisjes staan de hele dag pal in de zon. Door decoratieve stalen platen op de veranda veranderd deze overdag in een braadpan. Tevens werkt de airco alleen als je in het huisje bent. (Word geactiveerd met de huissleutel)
Samengevat, een mooie camping met vertier voor jong en oud.
Na een lange onderbreking terug op Kazela. We waren hier voor het laatst in 2005, met zn 2en en nu inmiddels met z'n 5en. Voelde een beetje als thuiskomen al kon je meteen zien dat er in 20 jaar een hoop veranderd is. De camping is ruim en er is variatie in de hoeveelheid schaduw. Wij stonden net achter de tennisvelden in het bos. Het sanitair word doorlopend schoongemaakt en is goed. 's Avonds niet altijd warm water, overdag en later op de avond weer wel. Ook reparaties aan het sanitair worden snel uitgevoerd. Het eten op de camping was goed, de obers renden zich helemaal suf. Minpunt is dat je voor alles moet betalen, treintje naar het centrum, 4 Epp per rit, tennis, ligbedden maar ook tafeltennis en trampoline. Hierdoor misten onze kinderen een ontmoetingsplek voor de jeugd (de tienerclub is een ruimte waar 6 gamesconsoles met tv's staan). De weg naar Pula staat in het dorp vaak vast, trek altijd een kwartier extra uit. Niet goedkoop
Grote camping met erg ruime en mooie staanplaatsen. Dichtbij zee, veel rotsen/stenen, mooi helder. Restaurant bij zwembad prima, ook om af te halen.
Receptie(personeel) bizar brutaal en onvriendelijk (moet paspoort maar afgeven want je bent in Kroatië). Ze weten niets van activiteiten etc. op de camping.
Koffiehuis met internet goed en bediening vriendelijk.
Campingwinkel en broodjes halen op de gebruikelijke tijden niet te doen. half uur/ driekwartier wachten (hebben maar 1 kassa...)
Sanitair actief schoongemaakt wel verouderd en op momenten geen warm water.
Ligging mooi aan zee, Medulin dichtbij met prima faciliteiten. Om naar andere plaatsen te gaan is route door Medulin vaak erg druk en daarmee locatie minder handig in Istrie. Pula en Rovinj zijn leuke plaatsen ondanks dat er lastig te parkeren is.

Camping Grand Kazela
Hele grote camping. Na lang zoeken in Kroatië deze gevonden. We wilden liever een wat intiemere camping maar die zaten vol.
Mooi zwembad, wel wat klein in het hoogseizoen.
Klein campingwinkeltje, een oud en een nieuw sanitair gebouw. Deze waren netjes en schoon.
We hadden een mooie grote plek voor onze camper.
Tot 12 uur best wat rumoer en spelende kinderen op de camping. De trampolines ook tot de nacht open met felle lampen er op. In de ochtend wordt er uitgeslapen.
We hadden een mooie plek. De camping ligt aan een mooi kiezelstrand.
Vriendelijk personeel.
De bus stopt voor de camping naar Pula en Medulin. Er gaat ook een toeristen treintje.
We konden niets vinden waar we eten konden afhalen. Er was wel een restaurant waar je kan eten (geen gebruik van gemaakt)
Veel speelmogelijkheden voor de kinderen.
Al met al een mooie camping maar toch niet echt voor herhaling vatbaar voor ons.
Wat een verschrikkelijke camping, ik snap niet dat hier 4 sterren voor af gegeven worden.
Sanitair te smerig om je kont op te plaatsen.
Douches, meer haar in de putjes dan op menig mens hun hoofd.
Watertemperatuur van de douches, nog kouder dan het water in het zwembad,
En ik kan je vertellen, als je het zwembad in springt heb je de ijspegels al aan je ballen hangen.
Wanneer je staat af te wassen ruik je de menselijke uitwerpselen van je achterbuurman die even een mooi Achtje draait in de pot, of er voor, kan je later ook van nagenieten want zo vaak word er niet schoon gemaakt wanneer je een bezoek aan de toilet brengt.
Denk je even lekker de zee in te wandelen, neem dan je brace voor je nek en enkels maar vast mee, want je gaat gegarandeerd op je muil.
Geen stukje kiezelstrand te vinden.
Wil je wat eten afhalen voor 1700u, dat lukt niet, helaas!
Geen personeel om het in een bakje of doos te plaatsen!
Nooit weer dit.✌️
We hebben twee weken gestaan met kinderen (2,6,9). Massale camping, Veel nieuw gebouwd, het oude (sanitair) wordt niks aan gedaan. Koud water, kapotte douchekoppen etc. 2 wasmachines voor 1500(!) plekken.. Winkel, barretjes genoeg, dat is prima. Dichtbij de mooie zee, wat fijn is. Elektra en water is goed geregeld. Er is weinig voor kinderen. Alle faciliteiten (zelfs de pingpongtafels) kosten geld. Zo ook de bedjes rond de (onbewaakte) zwembaden. Geen schaduw zonder een gehuurd bedje met parasol (9€ per dag), geen ruimte voor eigen parasol. Met de hoge temperaturen is dat niet te doen.
Wij stonden aan een verharde weg, waar keihard gereden wordt tot diep in de nacht; leek meer een doorgaande weg. (nb: dit is midden op de camping). Ook overdag wordt er hard gereden.
Verder geen ‘campingsfeer’. Niemand zegt elkaar gedag; er komt veel luidruchtig publiek op af dat tot diep in de nacht loopt te schreeuwen.
Nooit meer wat ons betreft.

- € 83
Camping Polari
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 148
Camping Val Saline