Laagsteprijsgarantie

Rue Roptai 34, 5580

Le Roptai

6.9
VoldoendeScore uit 5 reviews

Wakker worden met kwetteren vogeltjes.
Door Gabrielle
Zoover Ontdekker
op 30-03-2026

Bijzonder vriendelijke mevrouw aan de receptie.
Doordat het veel geregend had, konden we moeilijk onze caravan plaatsen op de staanplaats. Er werd direct een tractor geregeld om de caravan goed neer te zetten. Ook het water werd op de plek op ons verzoek gelijk aangesloten (was afgesloten ivm de winterperiode). Op de camping is er geen enkele plek vlak. Neem voldoende blokjes mee om onder de pootjes van je caravan /camper te plaatsen.
Het sanitair is gedateerd en er komt weinig water uit de douche. Je ontvang 1 douchemunt p.p.p.d. (Inclusief), voor ca 5 minuten douchen.
Fantastische locatie als je van natuur en vogeltjes houdt.
Tip: vanuit Houyet naar Rochefort is een leuk fietstochtje over een geasfalteerde oude spoorlijn. Langs het fietspad meandert de rivier de Lesse.

Vervallen en vooral voor vaste gasten
Door Anna op 21-08-2023

Tja, wat moet je van deze camping zeggen? Het uitzicht is fantastisch op 1 veld. Achter dat veld staan echter allemaal vaste staanplaatsen. Verder gaat de camping 30 jaar terug in de tijd. Oud en vies sanitair (wordt wel schoongemaakt, het lukt de schoonmaakster om een heel gebouw in 10 minuten te poetsen!). Er is een zwembad met vooral de vaste gasten die er gebruik van maken.
Positief: de omgeving is prachtig, en een prima uitvalsbasis. Langer dan twee nachten zou ik niet blijven.

Hele fijne vakantie plek! Gezin met knn (7-15)
Door Familie Kersten op 13-08-2022

Fijne camping met gastvrije beheerders!
Prettige sfeer, gemoedelijke omgang op het kampeerveld.
Diverse bezoekers; jong-oud, tent, caravan campers, kort en lang verblijf.
Avondrust is prettig het is 23.00 echt stil!
Veel speel mogelijkheden voor kinderen ( 7, 9, 12 en 15), zwembad om lekker in af te koelen.
Handige app met informatie en activiteiten
Broodjes makkelijke te bestellen, elke ochtend vers.
Mooie omgeving om te fietsen, wandelen, dagjes bij de beek, grotten bezoeken, kastelen voor ieder wat wils.
Leuk om te zien dat er onderhoud en vernieuwing is op de camping. ( app, speeltuin , activiteiten)
Wij krijgen het echte camping gevoel op deze plek. Geen groots en meeslepende animatie wat wij juist prettig vinden.

Prima camping voor aantal dagen
Door C. V. op 12-08-2022

Mooie omgeving waar veel te doen en zien is! Verouderde camping, wat vergane glorie. Maar nieuwe units met sanitair, was mooi en schoon. Alleen wat te weinig voor de hoeveelheid mensen die daar kampeerden. Brood moet dag tevoren besteld worden, camping winkel stelt niks voor. Erg schuine plaatsen, uitdaging om caravan waterpas te krijgen, dan wel niet mogelijk. Weinig schaduw op veel plaatsen. Zwembad erg klein. Toegangsweg is slecht, veel gaten in de weg.

Eenvoudige, heerlijk en mooi gelegen camping
Door Roel op 08-08-2022

hele fijne camping voor een verblijf in de Ardennen en ook ideaal als doorreis camping (ivm veld buiten de slagboom). Wel eenvoudig en basic sanitair. Ontzettend vriendelijke eigenares en ook vriendelijk overig personeel! Ideaal als outdoor camping voor vele leuke uitstapjes in de buurt.