Laagste prijsgarantie

41 Sint-Jakobsstraat 41, B-8000

8.6FantastischScore uit 43 reviews

Helemaal top!!
Door Robin en Nathalie op 14-08-2019

Robin en Nathalie, Verblijf in Brugge. Supertevreden over dit hotel. Brandschoon. Bij binnenkomst rook het er al naar schoonmaakmiddel. Werden uiterst vriendelijk ontvangen bij de receptie. Hadden een vraag over een trip naar Blankenberge waarna er uitgebreid werd verteld door de medewerker hoe we daar konden komen met het openbaar vervoer. Top! De kamers waren heel erg netjes en schoon. Fijn ligbad en een aparte douche. Deze lekt overigens wel iets bij onderkant glazen deur. De bedden waren super. Bediening aan de bar was een 10. Een glaasje bier werd hier vakkundig getapt. Heel fijn weekend gehad in jullie hotel. Bediening, service, vakbekwaamheid, vriendelijkheid...een dikke tien! Medewerkers die bezig zijn met hun vak! Wij komen zeker terug!

Sfeervol hotel
Door Henriette op 27-02-2016

Een sfeervol hotel met een uitstekende gastvrije ontvangst! Schone kamers met genoeg ruimte en koffie en theefaciliteiten. Ruime douche, Een opmerking; douchen moet in bad en het zou handig zijn denk ik, voor oudere mensen, om een extra handvat te hebben waarmee ze makkelijker uit bad kunnen stappen. Verder een prima ontbijt. Als je met een groep bent is het wellicht moeilijker gezellig te zitten in het hotel, omdat de bar snel vol zit en je dan in een aparte zaal moet zitten die minder gezellig is. Goede service en lekker midden in het centrum, vanaf het station is het nog geen 2 km lopen naar het hotel, waarbij je al direct door het mooie gedeelte loop. Eventueel via het Begijnvest en Begijnhof naar het hotel lopen, dan begint je vakantie gelijk goed!

Sfeervol hotel in hartje brugge
Door evy op 29-12-2015

Superleuk hotel , sfeervol! De verjaardag van onze dochter gevierd met een weekend brugge. Zalig hotel! Supermooie trap en zalig zwembad... Een aanrader!!

Zeer comfortabel hote!l
Door timmersria op 20-06-2014

In hartje Brugge en toch rustig gelegen. Niet al te groot, mooi wit pand. Vriendelijk en competent personeel! We hadden een ruime kamer (123) die wat saai en kleurloos oogde maar verder van alle gemakken voorzien was; kluisje, airco, minibar, koffie/thee faciliteiten. Vond het bed wat aan de zachte kant. Prima badkamer. Een goed ontbijt, wat meer op de Engelse leest geschoeid.. als je niet van witte bonen in tomatensaus houdt en taai gebakken bacon...! dan was er o.a. heerlijk vers (stok)brood. Wel wat weinig variatie in beleg, kon wel iets beter.. mistte een tomaatje e.d. Maar daarentegen waren de gekookte eitjes echt warm!!
Hotel heeft een (klein) zwembad, sauna en fitness ruimte, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt, wel van de tuin .. heerlijk, hadden prachtig weer en dan is het even plezierig relaxen. Koffie en thee staan de hele dag gratis voor hotelgasten in de hal klaar, je hoeft het alleen maar te pakken..
Kunnen dit hotel van harte aanbevelen!

Goed maar niet bijzonder.
Door Peters op 09-06-2014

Prima gelegen in het centrum op nog geen 275 meter van de Grote Markt. Hotel bevindt zich in een aantal zeer oude aaneengeschakelde panden. De familiekamer bevond zich aan de achterzijde met geen noemenswaardig uitzicht. Kamer was voldoende groot. Douche in bad maar geen douchegordijn of scherm (altijd leuk met jonge kinderen). Minibar bevatte 2 pils, 2 cola en wat flesjes water (schappelijke prijs). Plastic roerstaafjes bij de oploskoffie, thee en waterkokertje. Drie contactdozen beschikbaar voor opladen. Ontbijt goed maar niet bijzonder (Brits maar ook continentaal). Derhalve ook veel Britse auto's op de eigen parking (17 euro/dag). Nabijgelegen openbare parking De Biekorf kost wat minder. Koffie bij het ontbijt: helaas was de bar niet open in de ochtend anders kon men daar koffie halen. Zwembad in de gewelven prima voor de kinderen (1.40 mt. diep) maar geen afsluitbaar kleedhokje of kluisje. Al met al goed maar duidelijk onderdeel van een keten.

Prachtig hotel, ligging vlak bij centrum.
Door Dick op 15-01-2013

Voor de 1e keer in Brugge. Prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Hotel ligt 3 minuten lopen van centrum. Kamer was niet ruim, maar voor 3 nachten perfect. Gratis Wifi op de kamer. Ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Alleen kunnen ze er geen koffie zetten. Het was warm en bruin!!!! Al met al een hotel om nog eens in de zomer naar toe te gaan. Wij hebben in ieder geval genoten. O ja, wij sliepen aan de achterzijde, heerlijk rustig.