Laagsteprijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 9.5

Activiteiten
    Onderkomen

Over Tjermelan

Ontdek de unieke charme van Tjermelan, ideaal gelegen in Oosterend voor volwassenen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Dit hotel biedt een perfecte mix van comfort en vermaak met een scala aan faciliteiten zoals een sfeervolle tuin, speelplaats, en de mogelijkheid om de omgeving te verkennen per fiets. Een ideale keuze voor een zorgeloze uitvlucht!

De ligging

Tjermelan ligt in het pittoreske Oosterend, een plek waar rust en natuur samenkomen. Hoewel directe informatie over de afstand tot het strand, stadcentrum of bezienswaardigheden ontbreekt, nodigt de omgeving uit tot het verkennen per fiets, wat gemakkelijk te regelen is dankzij de fietsverhuur van het hotel. De aanwezigheid van een tourdesk helpt bovendien bij het plannen van uitstapjes, waardoor vakantiegangers geen enkele lokale highlight hoeven te missen. Details over de afstand tot de luchthaven zijn niet vermeld, maar de centrale ligging in Oosterend zorgt voor een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

Tjermelan blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, ontworpen voor zowel ontspanning als vermaak. Vakantiegangers kunnen genieten van de prachtig aangelegde tuin en de fraaie speelplaats, ideaal voor wat buitenplezier. Voor wie de omgeving wilt verkennen, biedt het hotel een fietsverhuur service. Daarnaast zorgt het hotel voor gemak met services zoals een bagagedepot, autoverhuur, wasservice, en toegang tot Wi-Fi. De aanwezigheid van een drankenautomaat en de mogelijkheid tot het boeken van excursies via de tourdesk, maakt het verblijf in Tjermelan compleet. En voor wie met de auto komt, is er kosteloze parkeergelegenheid.

In Tjermelan is er voldoende gelegenheid om te genieten van heerlijke drankjes en maaltijden. Het hotel beschikt over een gezellig koffiehuis waar vakantiegangers kunnen kiezen uit diverse middagmaaltijden, waaronder dieetgerechten en speciale menu's. Ook kindermenu's zijn beschikbaar, wat het een uitstekende keuze maakt voor vakantiegangers van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een lichte lunch of een speciaal dieet volgt, Tjermelan biedt iets voor iedere smaak.

Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Tjermelan in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom mobiliteit is het raadzaam om contact op te nemen voor gedetailleerde informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn dol op de gezellige huisjes van het park, perfect voor het verkennen van de oostkant van het eiland. De receptie krijgt dikke pluimen voor hun snelle actie bij vragen. De netheid van de huisjes en de vriendelijkheid plus behulpzaamheid van het personeel worden breed uitgemeten in de lofzangen. Het wordt gewaardeerd dat, ondanks de huisjes snel warm kunnen worden, de airco goed zijn werk doet om voor verkoeling te zorgen. Men kijkt er al naar uit om in juli terug te keren en opnieuw te genieten van de pracht van het park. Een hart onder de riem voor alle medewerkers voor het creëren van zo'n heerlijk verblijf!

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Al jaren onze vaste favoriet op Terschelling – rus
Door Maud Boomsma op 08-08-2026

Al een paar jaar komen wij met heel veel plezier op Vakantiepark Tjermelan. Of je nu kiest voor een bungalow, een huisje of een appartement: alles is netjes verzorgd en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt.

Wat Tjermelan voor ons echt bijzonder maakt:
- Prachtige, rustige ligging: Je ervaart hier nog échte stilte. Binnen no-time sta je op het strand of wandel je heerlijk over de dijk.
- Uitstekende voorzieningen: De fietsverhuur op het park is top en de accommodaties zijn altijd hygiënisch en erg schoon.
- Gastvrijheid: Het personeel is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en staat direct voor je klaar.
- Diervriendelijk & goed bereikbaar: Heel fijn dat onze hond ook welkom is! Bovendien stop de bus praktisch voor de deur, dus ook zonder auto ben je er zo.

Super!
Door Elly Veldman op 23-09-2024

Fijne gezellige huisjes. Fijn om de oostkant van t eiland te verkennen
Goede actie vanuit receptie bij vragen

Heerlijk rustig park.
Door Gerjan Nieboer op 27-08-2023

Heerlijk verblijf in nette huisjes. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers.

GEWELDIG !!!!!
Door Kitty cozijnsen op 12-05-2023

We hebben genoten op dit park. Huisjes waren erg netjes en schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat wel op viel was dat t er snel warm wordt maar daar heb je n airco voor die ook goed werkte.
In Juli kom ik terug om weer heerlijk te genieten van dit mooie park.
Complimenten voor alle medewerkers !!!!!

Top service, zeer gastvrij, prima verblijf!
Door Jaap op 09-11-2022

De service was wederom super! De contacten voorafgaand aan ons verblijf verliepen al heel prettig. De stacaravans waren ook keurig. Prima schoon en alles wat we nodig hadden zat er in.

Tjermelan uitstekende ligging
Door Betty op 08-09-2022

Al jaren komen wij hier maar het interieur hebben ze vernieuwd en helaas valt er niet te zitten op deze Deense meubeltjes waarschijnlijk van Chinees makelij. Hierdoor hebben wij besloten om niet meer terug te komen in de bungalows. Wij verbleven in Zeemelde. Heel jammer want het blijft voor ons een schitterend gelegen park.