Laagsteprijsgarantie
9.4
FenomenaalScore uit

Charme Camping Vorrelveen (+ Finse chalets)

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.4

• BBQ toegestaan

• Fitness

Vorrelveen 10, 9411 VP

Charme Camping Vorrelveen (+ Finse chalets)

9.4
FenomenaalScore uit 18 reviews

Top camping
Door Sheila
Zoover Ontdekker
op 07-08-2026

Ontzettend vriendelijk ontvangen, je voelt je echt welkom! En wat een heerlijke pizza’s gegeten op de camping, werd ook nog bij de caravan gebracht, wat een service! En het sanitair; nog nooit eerder zo schoon meegemaakt op een camping, zelfs als je naar boven kijkt alles schoon, mijn compliment.
Ga zo door met deze prachtige camping en zeker tot ziens!

Fantastische camping, letterlijk in het groen
Door Betty
Zoover Ontdekker
op 18-06-2026

Rustige camping met enkele prima Chalets. Vriendelijke, behulpzame, milieubewuste eigenaren. Winkeltje, broodservicde, pizza's gezamenlijke maaltijd., kampvuur. Er is veel mogelijk op deze camping. Omgeving met mooie natuurgebieden. Wandelen en fietsen kan hier ook prima.

Fantastische camping, letterlijk in het groen-8a3deb4f-7c32-410d-80bc-ce854df6534fFantastische camping, letterlijk in het groen-6031e6fd-28dc-45d7-9254-0573b816ee0d
Top camping
Door Mirjam op 20-09-2024

Prachtige camping waar alles klopt! Alles is netjes en schoon en de eigenaren zijn heel gastvrij. De zelfgebakken pizza’s zijn een aanrader

Hospitality met de grote H
Door Frans en Ghita op 14-09-2024

In september 2024 hebben wij op Charme Camping Vorrelveen gestaan.
In onze meer dan 40-jarige kampeerervaring in Nederland en Europa, komt deze camping in onze Top-5 van campings te staan.
Van het kopje koffie als welkomstdrankje tot de smaakvolle voorzieningen, inrichting van het terrein, de goede afvalscheiding - alles is TOP aan deze camping, maar wat bovenal opvalt is de originaliteit in de gastvrijheid van de eigenaren. Het is 'hospitality' met de grote H.

Zeer goed verzorgde camping
Door Mulder op 26-08-2023

Zeer goed verzorgd, schoon, mooie plekken. Heerlijke pizza's. Voor de kinderen skelters en een speeltuin met tokkelbaan

Een topcamping!
Door M.J. Schouten-Schut op 19-07-2023

Een heerlijke camping met veel aandacht voor groen en bloemen. De beheerders zijn zeer behulpzaam en hebben aandacht voor hun gasten. En dan niet te vergeten: de heerlijke pizza's, maaltijden, soepen, alles met verse produkten uit eigen tuin en iedere ochtend de zelfgebakken broodjes!
Wij hebben hier 4 weken genoten!