Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Camping La Futa

Camping La Futa Firenzuola ligt middenin het Toscaanse heuvellandschap. Je vindt hier een zwembad, pingpongtafel en een trampoline. 's Avonds dineer je in het restaurant. De camping ligt bovenop de berg wat je een mooi uitzicht bezorgt. Hierdoor heb je wel een auto nodig als je erop uit wilt. Na 30 minuten bereik je een meer waarin je kunt zwemmen.

Op deze kleinschalige, gemoedelijke camping met zijn prachtige uitzicht en natuurlijke omgeving, hebben vakantiegangers vooral genoten van de hoogstaande kwaliteit van faciliteiten en de hartelijke sfeer. De super schone sanitaire voorzieningen en de overheerlijke, echte Italiaanse pizza's worden enorm gewaardeerd. Ook de vers afgebakken croissants met cappuccino elke ochtend vielen in de smaak. Er is aan de kinderen gedacht met leuke glijbanen en een basketbalplek, hoewel het zwembad klein is, biedt het genoeg verkoeling. De camping wordt ideaal gevonden voor liefhebbers van rust, groen, en natuur, geschikt voor wandelaars en fietsers, maar ook als uitvalsbasis voor stedentrips. Kortom, een fantastische plek die als thuis voelt en waar hardwerkende eigenaren elk jaar weer verbeteringen aanbrengen.

• BBQ toegestaan

Prima camping!
Door Arton
Zoover Ontdekker
op 05-09-2026

Gebaseerd op reviews naar deze camping gegaan. De camping is prachtig gesitueerd op de top van de Futa. Met name tentplaatsen hebben een schitterend uitzicht! Er is een leuk wandelpad langs de camping. De rit naar de camping en om de camping op en af te gaan is megasteil en extreem hobbelig. Sanitair is perfect! Het is er relatief rustig! We missen een beetje een echte bar/restaurant met name voor de sfeer. Er is wel pizza of salade te bestellen, welke prima zijn! Er is een klein kampwinkeltje in de receptie/toog/keuken. De familie werkt een slag in de rondte en is uitermate vriendelijk. In het weekend trekken veel Italianen hiernaartoe met hun camper. Het zwembad is klein maar voldoende ligplaatsen eromheen. Voor kleine kinderen prima speeltuig. Helaas kom je hier niet aan fietsen toe. Gewoonweg bovenop de berg geen fietspaden. Prima camping om dagtrips vanaf te doen en tot rust te komen!

Gemoedelijke echte Italiaanse (heuvel) camping
Door Fam. De Bruijn op 29-08-2024

Kleinschalige camping met hoogteverschillen gelegen op een heuvel waardoor het met name in de avonden ook lekker afkoelt. Toen wij er waren 70-80% Italianen en de rest Nederlanders (jonge gezinnen) en paar Duitsers. Leuke gemoedelijke sfeer op de camping. Savonds na 22uur is het er stil, soms wel eerder. Sanitair 1 vd beste die wij ooit hebben gehad (super schoon). Heerlijke pizza’s, koffie etc. Echt Italiaans!! Links op de camping op het hoogste gedeelte prachtige plekken met fantastisch uitzicht. Sommige wel met beperkt schaduw. Voor kinderen genoeg te spelen, enige “nadeel” is het zwembad wat niet heel groot is. Wel twee leuke glijbanen (alleen voor kinderen), gedeelte voor de jongste en veel ligbedjes. In de omgeving mooie (speel)riviertjes, bekende dorpjes / steden etc. Wel allemaal iets verder rijden dan een half uur. Wij vonden het echt een leuke, fijne camping waar je gelukkig nog niet in een Nederlandse enclave terechtkomt.

Heerlijke plek!! Echt vakantie gevoel
Door familie de Jong op 12-08-2024

Fantastische plek!! We zijn hier voor de vijfde keer, voelt echt als thuiskomen. Elk jaar weer een mooie upgrade gemaakt door de eigenaren. Nu een geheel nieuw terras en basketbal plek voor de kinderen.
Super schoon sanitair, fijn zwembad om even in af te koelen. Elke ochtend heerlijke vers afgebakken croissants met (vulling na keuze) cappuccino met fantastisch uitzicht. In het Restaurant eet je de lekkerste pizza’s van Italië. Mijn favoriet is de pizza Sublime.

Geweldig...
Door Xx op 03-07-2024

Als je rust wil,groen, natuur fantastisch schoon sanitair dan is deze camping geweldig ideaal voor wandelaars, fietsers,maar ook om te combineren met steden als florence,pistoia,prato,bologne.
Ongelofelijk hardwerkende eigenaars.we hebben t als geweldig ervaren. Absoluut 4*** waard.
Ook zeker aan te raden voor gezin kleine kinderen zonder stress van animatie en van rust houden.

Prima
Door Fred op 18-06-2024

Prima camping. Wel rumoerig met kleine kinderen en het restaurant. Mooie plaatsen, wel opletten want erg steil om er te komen.

Heerlijk!
Door Annie Pustjens op 09-08-2023

Wij bevestigen alles wat hieronder staat. Een heerlijke 2*camping met brandschoon sanitair, klein maar fijn zwembad, vriendelijke eigenaren die perfect helpen en keihard werken, fantastisch uitzicht en lekker eten s avonds. Ja, stukje rijden naar de supermarkt en touristische plekken. Enige minpuntje: we vonden de keuze van de broodjes beperkt en niet superlekker. Gelukkig bakken ze overheerlijke croissantjes, die maken alles goed!