Laagste prijsgarantie

8.7FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Village Conca d'Oro (Glamping)

Echt glamperen op Camping Village Conca d’Oro direct aan het Lago Maggiore. De mooie glampingaccommodaties, sportmogelijkheden en buitenspeeltuin voor de kinderen gecombineerd met de ligging aan het meer zorgen voor een fijne vakantie ervaring. Een dagje Milaan met de trein is goed te doen (75 min.) en vergeet zeker niet een bergwandeling te maken.

Vakantiegangers zijn dol op de gezellige sfeer en de prachtige omgeving van Lago Maggiore. Ze waarderen de ruime plekken, die zelfs voor Italiaanse begrippen groot zijn, en het nette, mooie sanitair. Het zwembad en de animatie voor de kleintjes krijgen veel lof, terwijl de oudere jeugd vooral geniet van het samenzijn. De camping ligt op loopafstand van het charmante Feriole, perfect voor een avondje uit. Ook de natuur komt goed tot zijn recht; ondanks de waterplanten in het meer, proberen de beheerders er het beste van te maken. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel maken de vakantie compleet. Een echte aanrader voor wie wil genieten van alles wat Lago Maggiore te bieden heeft!

• Wasmachine

• adults-only-hotel: true

Via 42 Martiri, 26, I-20835

8.7FantastischScore uit 212 reviews

Hele prettige camping
Door Linda op 31-08-2024

Gewoon een zeer goede camping!!! Mooie plekken ( voor Italië best ruim) mooi sanitair, goed restaurant, leuke animatie voor de kleintjes, mooi zwembad . Op
Loopafstand van het gezellige Feriole ( 10 min lopen)voor een drankje, ijsje of heerlijk uit eten. Als we een min punt moeten noemen is het het strandje, dat vonden wij niet zo mooi. Een prachtige omgeving!! Aanrader ga met de bus en trein naar Milaan!! Erg leuk.

Twee fantastische weken
Door YH op 02-08-2024

Twee heerlijke weken gehad op deze fijne camping. Wij hadden een standaardplaats en vreesden vooraf een beetje voor de afmetingen. Zouden onze vouwwagen en het tentje voor onze kinderen daar wel passen? Het bleek met gemak te kunnen. Vrijwel iedere plek heeft zowel zon als schaduw. Het sanitair wordt zeer regelmatig schoongemaakt en er zijn genoeg douches en toiletten, ook bij volle bezetting van de camping. Het zwembad is een heerlijke aanvulling op het meer en heeft verschillende dieptes. Op de camping staan veel gezinnen, uit verschillende landen. Opvallend veel oudere jeugd. 's Nachts loopt er een bewaker rond die er goed op let dat het vanaf 23:00u stil is op de camping. Dat er af en toe nog muziek klinkt vanaf de boulevard in Feriolo, daar kan hij natuurlijk niks aan doen. Wij vonden dat niet storend. In de omgeving is genoeg te doen en te bekijken, wij komen vast nog wel een keer terug.

Prachtige kleinschalige camping
Door Dekrout op 15-08-2023

Mooie, niet al te grote camping aan het lago maggiore. Er is geen zwembad maar deze wordt gebouwd en zal in 2024 beschikbaar zijn. Het meer bij de camping is niet te zwemmen i.v.m. de vele waterplanten die niet weg gehaald mogen worden i.v.m. beschermd natuur gebied, ze proberen wel het beste er van te maken. Op 600m is wel een mooi zandstrand. De plekken zijn vooral voor italiaanse begrippen redelijk. Wij hadden 111 en dat was voor een carvan met voortent, 2 tentjes en auto goed te doen. Luifel kon niet. Verder zijn de toiletgebouwen netjes en schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De camping ziet er mooi uit en de stacaravans staan mooi opgesteld. De camping heeft een mooie ruime entree. De poort is van 21.30 tot 8 uur echt dicht en je kan er dan alleen lopend met een code op. Voor de oudere jeugd is het vooral samen zijn maar verder weinig te doen, voor jongere kinderen wel erg leuk. We hebben het super gehad. Aanrader!

Goed verblijf
Door Anne op 29-06-2023

Mooi nette en verzorgde camping. Hadden een ruime plaats met veel schaduw. Camping stond op zijn Italiaans lekker vol met veel grote campers. Het meer heeft veel wier en bootjes wat voor ons het zwemplezier minder maakte. Het strand zelf was ook niet heel fris. Gelezen over enorm veel muggen, toch maar geboekt en wat blijkt het viel reuze mee! Niet anders dan in NL. Weinig te doen voor oudere jeugd vanaf 14 jaar en 's avond om 22.00/23.00 uur echt al stil. Als je meer vertier en drukte zoekt voor de oudere jeugd zou ik naar een andere camping gaan. Camping was gericht op kleine kinderen wat prima is natuurlijk. Omgeving prachtig en voldoende te doen. Nabij gelegen dorpje leuk ook om eens te eten, is lopend te doen. Verder genoten van al het moois op en rond het meer...
Komen vast nog wel eens terug maar het Lagio Maggiore alleen op een andere plek

Heerlijke vakantie gehad
Door Van der Zwaan op 04-10-2022

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Camping Conca d'oro. We verbleven in een luxe stacaravan. Deze was zeer netjes en super leuk gelegen in de garden area. Elke dag werden de tuintjes bijgehouden. De camping zelf is ook erg netjes, restaurant prima en met afhaal mogelijkheid. Bij de garden area is een barretje. Super aardige eigenaren en heel veel lekkere drankjes. Tip: als het water wat lager staat dan kun je via het strand naar het dorpje Feriolo lopen. Daar zijn mooie restaurants, het dorpje heeft een gezellige sfeer.

Camping is meer een (storende) camperplaats.
Door Bastiaan op 11-09-2022

Het is een zeer nette camping, schoon sanitair en uiterst vriendelijk personeel.
Wat erg stoort is het constante rijden van de vele - vele - vele campers. Deze staan tussen de caravans door, ontnemen veel zicht en blijven meestal 1 of 2 dagen. Dus de rust wordt hierdoor sterk verstoord omdat er constant campers vertrekken en aankomen. Alsmaar dit verkeer op de camping maakt het er niet plezieriger/veiliger op (zeker met kinderen), samen met het vele airco-gebruik. Om deze reden komen we helaas niet meer terug op deze nette camping.