Hotel Vila Centric
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel Vila Centric
Ontsnap naar het zonovergoten Hotel Vila Centric, een parel aan de Costa Dorada. Dit hotel is de ultieme bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand, met een fantastisch zwembad en het strand op slechts een steenworp afstand. Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en plezier!
De ligging
Hotel Vila Centric geniet van een benijdenswaardige locatie in Vila-seca aan de sprankelende Costa Dorada, slechts 2 minuten van het opwindende PortAventura en dichtbij prachtige zandstranden. Het levendige stadscentrum, vol met shopping en amusement, ligt op korte afstand, waardoor je het beste van twee werelden hebt: rust en actie binnen handbereik. Verken gemakkelijk de omgeving dankzij de gratis pendeldienst naar de stranden en PortAventura in de zomer. De luchthaven Reus is bovendien snel te bereiken, binnen slechts 10 minuten (6 kilometer), wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Hotel Vila Centric verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elk verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad, waar vakantiegangers kunnen genieten van verfrissende duiken en ontspannen momenten aan de zwembadbar. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt het hotel een fietsverhuur en een gratis pendelbus. De aanwezigheid van een supermarkt, winkels, een speeltuin, en diverse sport- en wellnessactiviteiten zoals een fitnessstudio, spa, en sauna verzekert dat er altijd iets te doen is. Voor zakelijke behoeften is er een businesscenter met faxservice. Het meertalige personeel staat 24/7 klaar om te helpen, wat bijdraagt aan een zorgeloos verblijf.
In Hotel Vila Centric kunnen vakantiegangers genieten van een diversiteit aan culinaire ervaringen. Het hotel heeft een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes worden geserveerd in een gastvrije sfeer. Vakantiegangers kunnen kiezen voor halfpension, met een uitgebreid ontbijtbuffet dat een perfecte start van de dag garandeert. 's Middags en 's avonds is er keuze uit à la carte en menu-opties, inclusief dieetgerechten en kindermenu's. Speciale menu's zijn op aanvraag beschikbaar, waardoor er voor ieder wat wils is.
Hotel Vila Centric is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt specifieke faciliteiten om een aangenaam verblijf te verzekeren voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het hotel accepteert verschillende creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, wat zorgt voor gemak bij betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 52 Calle Ramón d'Olzina 52, E-43480 |
Website |
Hotel Vila Centric
Bij toeval in dit mercure hotel terecht gekomen.
Een prachtig , schoon hotel voor maar € 33 pp per nacht.
Kon je de auto in overdekte parkeer garage zetten voor € 10 per nacht ( niet verplicht ) en toeristen belasting € 0.99 pp
Verder daar drie gangen menu gegeten voor € 12 pp . Extra glas wijn € 1.50
Kortom een heel fijn hotel met royale kamers incl zwembad en fitness ruimte voor een fantastische prijs !
Een echte aanrader !
we hebben hier een nacht geslapen met onze twee (kleine) kinderen. Prima hotel, ik zou terugkomen. Onze familiekamer was ruim en stil. We hebben alle vier heerlijk geslapen.
Het zwembad is niet heel groot, bij het binnenbad is een badmuts (!) verplicht. Die hebben we dus overgeslagen. Ontbijt kochten we in de supermarkt, een paar deuren verderop. Kritiekpuntje: als ik de manager was zou ik mijn personeel verbieden nog langer met chloor te werken. Op de vloerbedekking op de gang zaten talloze chloorvlekken.
De kamers in Aparthotel Atenea Aventura liggen aan balkons rond een open ruimte boven de receptie (nutteloos en open tot aan het dak). Dit maakt dat een geluid (sluiten van kamerdeuren, dronken gezang 's nachts,...) weergalmt en storend is in alle kamers. De matrassen zijn pijnlijk keihard. De kamers zijn onderling zo gehorig dat men het bed van de buren kan horen piepen en ook de vocale geluiden hoort van hun "bezig zijn". Dit hotel is geen aanrader, ook niet voor één nacht.

Hotel Vila Centric
Mooi modern hotel met een uitstekende ligging tov Reus Airport. Heerlijke tuin met mooi zwembad, heerlijk om uit te rusten voor de vlucht terug naar Nederland.

- € 224
Hotel Estival Park Resort
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 238
Blaumar Hotel