Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Eftalia Village
Stel je voor: zonovergoten dagen, een warm zandstrand aan je voeten en volop lachen met je gezelschap. Eftalia Village is jouw ideale vakantieplek, waar je zó het zwembad inspapert en de gezellige sfeer je meteen omarmt. Dit comfort en plezier wil je niet missen. Bereid je voor op een stralende vakantie vol herinneringen en ontspannen momenten!.
De ligging
Eftalia Village ligt vlakbij het strand in Konakli, op slechts 50 meter afstand. Dat betekent elke dag zó het zand tussen je tenen en de zee op je lippen. De ligging is ideaal: je loopt zo naar gezellige restaurantjes aan de hoofdstraat of ontdekt de mooie omgeving. Van hieruit is Alanya makkelijk te bereiken, slechts 18 km met de lokale collecte- of taxi, en Incekum ligt op 4 km afstand. De luchthaven van Antalya ligt op ongeveer 120 km, dus dat stukje rijden is snel gedaan. Perfect voor wie wil genieten van de Turkse Rivièra zonder ver te hoeven reizen. Hier begint jouw zonovergoten avontuur!.
Eftalia Village voelt meteen als thuiskomen. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 11 bijgebouwen, allemaal in een frisse, gerenoveerde stijl. Je verblijft in een van de 425 niet-roken kamers, die je een comfortabele en rustige plek bieden. De vriendelijke medewerkers zorgen dat alles goed geregeld is, van het inchecken tot vragen over je verblijf. Je merkt dat er aan alles is gedacht: ruime zwembaden met glijbanen en kinderbad, een levendige speelplaats, een gezellige lobby met bar, en zelfs winkeltjes om leuke souvenirs te scoren. Voor ontspanning is er een wellnessruimte met sauna, hamam en massages. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven met tennis, fitness, wateractiviteiten en meer. Wil je de omgeving verkennen? Fietsverhuur en excursiebalie staan klaar. Een perfecte plek om plezier en rust te combineren, en je vakantie echt compleet te maken.
Bij Eftalia Village mag je genieten van uitgebreide eet- en drinkmogelijkheden. Het grote buffetrestaurant staat klaar met verse broodjes bij het ontbijt en een gevarieerd aanbod voor lunch en diner. Voor wie liever à la carte kiest, zijn er speciale menu’s en snacks, inclusief kindermenu’s op aanvraag. In de bar en café geniet je van zowel alcoholvrije als alcoholische dranken, inclusief tijdens je eetmomenten. De gezellige sfeer, het open terras en lekkere aroma’s maken elk moment smakelijk en ontspannen. Of je nu zin hebt in een snelle snack, een verfrissend drankje of een complete maaltijd, hier wordt het gezellig genieten zonder poespas.
Je leest dat de toeristenbelasting en klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen; deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen tijdelijk gesloten zijn door weersomstandigheden of onderhoud, dus het blijft lekker flexibel. Huisdieren zijn niet toegestaan, en je kunt gerust rekenen op heldere afspraken over de huisregels. Neem je zwemkleding en zonnebrand mee, en maak je klaar voor een fijne vakantie bij Eftalia Village. Alles is goed geregeld waardoor jij zonder zorgen kunt genieten van je welverdiende tijd in Turkije! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Tijdens de vakantie heb je echt kunnen genieten van het zonnige weer en de gezellige sfeer. De zwembaden met glijbanen maken het waterpret compleet en zorgen voor blij gekleurde herinneringen. Overdag kan je overal lekker eten, bij de zwembaden of op het eiland, en dat geeft je veel variatie. Het personeel is vriendelijk en zorgt dat alles netjes blijft, wat zorgt voor een ontspannen vibe. De kamers zijn eenvoudig maar schoon en prettig, en de leuke animatie en het mooie eiland maken de vakantie compleet. Ondanks wat kleine hobbels, voel je constante energie en plezier. Een vakantie vol warmte, lachen en herinneringen die blijven hangen, precies waar vakantie voor is.
Kinderopvang
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Turkler Kasabasi Belediye Karsisi, TR-7400 |
Website | Eftalia Village |
Eftalia Village
Wat een afschuwelijk hotel. Eens maar nooit meer. Eten is echt slecht, in de middag staan ze buiten in de volle zon de kipfilet te bakken voor de avond. Lekker hygiënisch. Smaakt ook nergens naar. Zwembad veel te vol, warm en vies. Je plakt als je uit het water komt. Als je pech hebt, wordt er in gepoept en is het voor de rest van de dag gesloten. Succes in die hitte.
Bedden zijn veel te hard. Ze beloven er iets aan te doen, maar dat is een sprookje. Bedienend personeel aardig en doen hun best,, daarin tegen zijn de managers schoften, net zoals het personeel achter de balie.
Het animatie team is drukker met het verkrijgen van nep reviews van de gasten, dan met vermaak. Deze haal je er vaak bij trustpilot ook zo uit. In een hotel met logies geef je minder geld uit, dan in dit all-NOT-inclusive hotel.
Fijn vakantiedorp. Alleen in de avond is het eten niet te doen. Wij zijn gillend weggelopen. Er staan rijen dik welke tijd je ook gaat
Omdat de prijs wat lager is elke avond heerlijk uiteten gegaan. Overdag kan je overal lekker eten..is het meer verdeeld je kan eten bij de zwembaden op het eiland en in het hotel.
We hebben wel genoten verder is alles geweldig
Vakantie in December geboekt en lang met zijn alle naar uitgekeken we zijn met 2 gezinnen in totaal 8 personen en we hebben een fijne tijd gehad, personeel vriendelijk kamers super netjes, restaurant wel druk maar er was altijd plek ( enigste minpuntje was dat de jus o range bij ontbijt gewoon 2 euro kost) vindt ik niet kunnen met all in! Er was meer dan voldoende variatie in eten elke dag. Zwembaden met glijbanen dikke prima ook het eiland met zijn glijbanen is super cool ( hou er wel rekening mee dat de glijbanen tussen 12 en 14 gesloten zijn) verder een top vakantie gehad! Ja die Engelsen zijn vervelend maar vervelende Nederlanders zijn er ook! Wifi is echter alleen beschikbaar in de lobby.
Kortom een super vakantie!
Eftalia Village
eftatalia village geboekt en helaas is onze ervaring erg teleurstellend.
We hebben in februari een verblijf geboekt bij Eftalia Village, maar bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar te zijn. Zonder enige uitleg werden we letterlijk met ons gezicht naar de muur gezet en vervolgens overgeplaatst naar het Senza Inn Hotel.
Dit hotel is absoluut niet te vergelijken met Eftalia Village – qua kwaliteit, sfeer en voorzieningen komt het simpelweg niet in de buurt.
We zijn niet de enigen: elke dag zien we mensen aankomen in Senza Inn die, net als wij, oorspronkelijk bij Eftalia Village geboekt hadden. Blijkbaar komt dit vaker voor.
Eftalia heeft in totaal zeven hotels waarvan de gasten allemaal gebruikmaken van hetzelfde waterpark. Tel daar nog de mensen bij op die – zoals wij – zijn doorgestuurd naar Senza Inn, en het gevolg is dat het waterpark véél te druk is.
Hoewel er een shuttle-service is van en naar Eftalia, is het in de praktij
Een hele fijne vakantie gehad, daar zal ik niks over zeggen. Eten prima, zwembad en glijbanen echt top!
Wat ons wel tegen stond, en dat heb ik in de afgelopen 5 jaar in Turkije nog niet meegemaakt, dat je, ondanks het All-inclusive concept, moest betalen voor cocktails en mocktails. Dit is iets waar de kinderen elk jaar helemaal naar uit kijken!
Ook kregen we met zn 6en maar 1 kaartje voor het appartement en moesten 5 euro per dag extra betalen om een 2e kaartje te krijgen en moesten we €2 per dag betalen om gebruik te maken van de kluis in het appartement.
Al met al een top vakantie maar wel met wat kanttekeningen..