Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Sierra Hotel Sharm El Sheikh
Bij Sierra Hotel Sharm El Sheikh waan je jezelf in een groot all-inclusive resort dat straalt van luxe en plezier. Het hotel ligt midden in de mooie omgeving van Sharm El Sheikh en biedt tal van faciliteiten om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Met meerdere zwembaden, leuke restaurants en gezellige bars zit je hier helemaal goed. Of je nu graag ontspant of actief bezig bent, dit hotel biedt voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de zonnige sfeer en het vriendelijke personeel.
De ligging
Het Sierra Hotel Sharm El Sheikh ligt vlakbij de mooie Rode Zee en de bekende Naama Bay, waar je kunt genieten van het bruisende uitgaansleven, restaurants en winkels. Het hotel bevindt zich dicht bij de grote luchthaven van de stad, slechts 6 kilometer verderop, en ligt op korte afstand van diverse bezienswaardigheden zoals de klooster van St. Katherina en het Farao eiland. In de omgeving vind je ook mooie duik- en snorkellocaties en het kleurrijke rietje van Dahab. Je wandelt zo naar het strand, dat op ongeveer 500 meter ligt, en kunt in de buurt makkelijk excursies boeken.
Het resort beschikt over 393 luxe kamers en suites, die allemaal een balkon of terras hebben met uitzicht op de tuin of het zwembad. Je kunt gebruik maken van meerdere zwembaden, waaronder een binnen- en een buitenbad, en relaxen op het zonnige terras met ligstoelen en parasols. Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin. Wil je bewegen, dan zijn er sportmogelijkheden zoals tennis, beachvolleybal en watersporten zoals snorkelen en duiken. Na een actieve dag kun je ontspannen in de spa met sauna, massage en stoombad, of je uitleven in de fitnessruimte. Het hotel heeft ook gezellige bars en restaurants waar je internationale gerechten en drankjes kunt krijgen.
Het hotel biedt een uitgebreide keuze aan eten en drinken. Je kunt genieten van een ontbijtbuffet, dat in het buffetrestaurant wordt geserveerd, en je dag beginnen met een smakelijk ontbijt. Voor lunch en diner is er een buffet, maar ook à la carte mogelijkheden en speciale menu’s, zoals vegetarische of glutenvrije gerechten op verzoek. In de bars en op het terras kun je voor verfrissende drankjes terecht, ideaal om even bij te praten of te genieten van de zonnige sfeer. Tijdens je verblijf is all-inclusive boeken mogelijk, waardoor je onbezorgd kunt genieten van al het lekkers.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Het hotel is in 2020 gedeeltelijk gerenoveerd en beschikt over gratis Wi-Fi in het gehele resort. Let op dat de airconditioning centraal geregeld wordt door het hotel en dat de temperaturen en tijden kunnen variëren. Een borg voor de kamer kan worden gevraagd, en sommige services zoals massages of sportfaciliteiten zijn tegen betaling. Kortom, hier vind je alles voor een ontspannen en afwisselende vakantie aan de Sinaï.
Discotheek
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 169 White Knight Beach, 169 |
Website | Sierra Hotel Sharm El Sheikh |
Sierra Hotel Sharm El Sheikh
Het was een aangenaam week, we hebben genoten van alles wat er te bieden was
Lekker eten, nette propere kamers, voldoende ruimte overal
Het personeel werkt heel professioneel en zijn zeer vriendelijk en heel alert,voor elk klein detail
Het was de allereerste keer Egypte, voor ons
We hadden ineens goede keuze gemaakt, deze hotel werd ons aangeraden door familie die ervan geweest waren
We werden heel goed ontvangen ,speciale dank aan Mr.Sobhy
Alles was naar wens geregeld,was een Top week
Dank aan heel het personeel ,ze doen hun uiterste best ,om u een onvergetelijke tijd te geven in Sierra
Het was een zeer leuk verblijf,zeer mooie nette hotel
Met uitstekend personeel!!!Zeer professioneel en beleefd,,ze doen heel hard hun best, om het aangenaam te maken tijdens uw verblijf
Ook voor onze kleine ,was alles naar wens
Zeker, het kinderbuffet,was zeker een pluspunt
Sierra Hotel Sharm El Sheikh
Was een zeer aangename verblijf,lekker genoten van het prachtige klimaat ,lekker eten en top service van al het vriendelijke behulpzame personeel.
We komen zeker terug en gaan het bij onze vrienden zeker aanraden!!
Was een Top week, beter dan verwacht!
We gaan zeker terugkomen ,met een groter groep.Zeer vriendelijk ,hulpvaardig personeel
Hebben over niets ,negatiefs te bekritiseren
Volgende keer ,wordt het 2 weken ipv 1 week
Wij hebben enorm genoten in dit hotel alles was goed verzorgd, hotelkamer elke dag schoon, enorm veel keuze en gevarieerd eten. Service was echt super!! Alle medewerkers waren enorm vriendelijk , vooral dank aan de leuke tijd in het hotel aan:
Mr. Mohamed Samir
Mr. Moustafa in reception