Laagsteprijsgarantie

9.9
FenomenaalScore uit 5 reviews

Geweldige plek!
Door Herbert & Anita op 24-06-2025

Echt geweldige plek, supernetjes, schoon, heel vriendelijke eigenaren (Alex & Jessie). We zijn er drie nachten gebleven. Gewandeld, gezwommen in de rivier Klaralven, gefietst over het fietspad naar Munkfors (oude spoorlijk, 90 km autovrij fietsen).
Echt genoten, de laatste avond heerlijke maaltijd in het restaurant. Voor vertrek nog een koffie (2e gratis… echt Zweedse gewoonte, fojn voor Hollanders 😇).
De camping kan meer gasten gebruiken, dus of we ajb een review wilden schrijven 😅 met plezier, zonder overdrijven de moeite van een bezoek waard! En als je bevers wilt spooren een ideale plek.

Heerlijke camping! Rust, natuur, activiteiten.
Door Familie de Groot op 11-08-2024

Leuke camping aan de rivier. Heerlijk rustige camping. Leuke en zeer betrokken Nederlandse eigenaren en medewerkers. Op de camping is het heerlijk vissen voor de kinderen (die van ons 11 & 13 jaar). Voetbalveldje en recreatie ruimte aanwezig. Leuke activiteiten te boeken zoals kanoën, vlot varen (afdrijven, aanrader!) en bever-safari. Verschillende mooie wandeltochten binnen half uurtje met de auto te bereiken. Voor boodschappen kun je in Munkfors terecht. Sunne Sommerland was met de kinderen ook leuk. Eland Safari geboekt via Nordic Quest (Nederlandse gids Christiaan), ook leuk! Elke avond afsluiten met een klein kampvuurtje voor je tent of bij een vuurplaats. Helpt ook tegen de vele muggen ;-). Op deze camping zit je echt goed als je voor rust en (actieve) natuur komt.

Wat een fijne camping
Door Esther op 06-08-2023

Wat een fijne camping! We kwamen van een lawaaiige camping In Smaland hier terecht. Wat een verademing! Grote plekken en wat een rust. Eigenaren super aardig. Sanitair prima. Mooi gelegen aan de Klarälven. Hierin kun je ook zwemmen, watertemp was prima, maar let op voor de stroming. Die kan echt gevaarlijk zijn, zeker voor minder geoefende zwemmers en kinderen. We begrepen dat net water normaal wel lager staat in deze tijd. Vlotvaren is een aanrader, heerlijk onthaastend. Wij hebben ook nog een natuursafari gedaan bij Huskyfarm Björkilsätern, super leuk. Voor de kleintjes een speeltuintje aanwezig en ook tafeltennis en tafelvoetbal.

Rust en ruimte aan het water
Door Familie Meeuwsen op 09-08-2022

De ruim opgezette camping aan het water met een vissteiger en zwemvlot in de rivier zorgde dat wij na een intensieve rondreis tot rust kwamen. We zouden 3 dagen blijven maar dat werd wat langer. De kinderen vermaken zich met andere gasten, zwemmen in rivier, pingpongen en wij genoten van de rust die hier heerst! Het sanitair is netjes en voldoende. Je krijgt met een pasje toegang en hebt een budget voor douchen op pas staan (te veel krijg je terug met de borg). Pasje vergeten is teruglopen….maar ach we hebben vakantie.
Er kunnen vlotten en kano’s gehuurd worden en je kan mee op beversafari. Wij besloten ze zelf te gaan zoeken en met succes! Erg leuke afsluiter van onze vakantie die bevers zien!
Er is een vuurplaats, picknick plaatsen en een speeltuin. Drie grote plekken apart met uitzicht op water met glampingtenten. Grote plekken. Ik zou deze camping zeker aanraden als je voor rust en natuur komt. Er is genoeg bos om in te wandelen!

Top camping
Door Erwin op 18-07-2022

Top camping.
Ruim opgezet, bijna alle plaatsen met electra en niet van dat laffe 6A maar gewoon stroom!
Zeer net toiletgebouw met prima douches en schone toiletten. Tips voor omgevings activiteiten te over!

Ligging is vlak naar de doorgaande weg maar precies ver genoeg om hem niet te horen.
Ideaal : een honden uitlaat route (we effe je hond zijn drol opruimen) rondom een stuk bos van de camping.