Laagste prijsgarantie

5.4MatigScore uit

Over Camping Okay Lido

Camping Okay Lido is een rustige camping direct aan het Lago Maggiore. Je vindt hier een eenvoudig restaurant en zwembad. Er is geen campingwinkel, maar verse broodjes haal je bij de receptie. Geschikt wanneer je kinderen hebt die zichzelf vermaken in het zwembad, meer of de speeltuin, want er is geen animatie. Je bereikt Milaan na een uur.

Op deze rustige kleine camping vonden vakantiegangers vooral de ligging aan het meer een groot pluspunt, perfect voor verkoeling op warme dagen en om heerlijk te kunnen zwemmen met een prachtig uitzicht. Het onderhoud van de camping werd gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om zowel in het meer als in het zwembad te zwemmen. De pizza's uit het campingrestaurant waren een ware traktatie die zeker aan te raden zijn. Ondanks enkele kritieken, zorgde de nabijheid van grote supermarkten op slechts 10 minuten rijden en de algehele rust op de camping voor een positieve ervaring bij de vakantiegangers.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Via Per Angera115, I-21018

5.4MatigScore uit 121 reviews

ROAN accommodatie en service goed, camping is niks
Door Christiaan op 02-08-2023

Zowel de accommodatie als de service van Ans en Rob (van ROAN) zijn prima in orde, maar de camping is absoluut geen 4 sterren waard. Kinder animatie is gewoon triest, in het zwembad hangen alle lampen er uit aan 1 enkel draadje en badmuts is nog altijd verplicht. Keuze in het restaurant is erg beperkt, gebruik wasmachines erg duur.
Positieve punt is de ligging van de camping, maar daar is ook alles mee gezegd.
Wij zijn vanwege de camping iedere dag op pad geweest en geen enkele keer op de camping gebleven in de week dat we er stonden.

Gewoon Okay aan het heerlijke meer.
Door Rien op 31-07-2023

Lekker gelijk aan het meer, goed om bij warme dagen af te koeken en heerlijk te kunnen zwemmen, met prachtig uitzicht en super rustig. Camping is goed onderhouden. Bestel zeker een keer lekkere pizza's in het campingrestaurant. Ingerichte bungalowtenten staan wel erg dicht op elkaar. De muggen wisten de weg naar de camping helaas ook goed te vinden... Sanitairgebouw bij deel camping waar (bungalow)tenten staan kan wel upgrade gebruiken. Te weinig toiletten, geen haakjes in douche, warm water ontbreekt bij wastafels. Zeeppomp en handdoekenautomaat bleven leeg tijdens ons verblijf. Camping personeel vonden we wisselend qua vriendelijkheid en gastvrijheid.

Goede rustige camping
Door Veerle op 26-07-2023

Rustige kleine camping. Je kan zowel gaan zwemmen en het meer als in het zwembad. Het ‘strand’ zelf vonden we persoonlijk wat triestig maar wel proper. Op 10min rijden heb je verschillende grote supermarkten. Omdat het wat te warm was en we hele kleine kindjes meehadden (1 en 3jaar) hebben we weinig stadjes rondom bezocht.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Nederland op 02-07-2023

Geen warm water bij de wastafels. Vieze douche. Schoonmaak tent heel slecht. Geen wifi. Alleen dure broodjesservice. Veel schoolkinderen op de camping. Geen vier sterren waardig. Meer is één moeras. Geen strandbedden. Slecht onderhouden paden.

Zal nooit meer terug komen
Door Peter op 28-06-2023

Een week op de camping gezeten, eerste min punt de helft van de camping is voor vaste italiaanse camping gasten die er alleen in het weekend nu zijn, s'avonds denk je lekker een drankje te nuttige zijn er telkens feestjes uit de buurt, lig je s'middags lekker aan het water komt er een schoolklasje van 40 man aan, weg gezelligheid, de campinggasten zie langzaam vertrekken, zo is er elke dag wel iets, wandele of fietsen moet je op de hoofdweg, het enige wat goed is Roan waarbij we geboekt hebben snap alleen niet waarom Roan hier gaat zitten en een beoordeling geeft van 8.3, slecht voor hun goede naam.

Gedateerde camping, website foto’s 15 jaar geleden
Door Stef op 17-08-2022

De camping heeft zijn beste tijd gehad. Veel achterstallig onderhoud en algehele indruk is rommelig. Zwembad rand laat bijvoorbeeld los en heeft schimmel. Houten speeltuin op de foto’s is ingeruild voor campingplaatsen. Speeltuintje bij zwembad bestaat nog uit een glijbaan, schommel en kunststof speelhuisje. Animatie en bar personeel is niet echt geschikt voor de toeristenbranche en meer met zichzelf en elkaar bezig. Pizza in cafetaria is prima, verder alleen patat en kipnuggets te krijgen. Geen winkel wel broodjes. Italiaanse WiFi op het bankje bij de receptie. Onder de aanvliegroute van Malpenza zie je wel de mooiste vliegtuigen als je er van houdt.
Nederlands stel Peter en Yvonne proberen je in ieder geval een zo prettig mogelijk verblijf te geven.
Een camping die eigenlijk meer op Italianen is gericht en je als Nederlander met jong gezin beter kunt mijden.