Over Camping Monti del Sole
Camping Monti del Sole is een sfeervolle kampeerbestemming gelegen te midden van de betoverende natuur van Italië. Gelegen in [voeg locatie toe], biedt deze camping een perfecte mix van rust, avontuur en gemeenschapsgevoel voor kampeerders van alle leeftijden. De camping biedt ruime kampeerplaatsen omringd door weelderig groen en met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Of je nu met een tent, caravan of camper komt, er is genoeg ruimte en privacy om van je verblijf te genieten. Voor gasten die op zoek zijn naar wat meer comfort, biedt de camping ook verschillende accommodaties, variërend van gezellige bungalows tot comfortabele stacaravans, allemaal voorzien van moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Op Camping Monti del Sole is er voor elk wat wils. Gasten kunnen genieten van een verfrissende duik in het zwembad, ontspannen op het zonneterras met uitzicht op de prachtige omgeving, of deelnemen aan de georganiseerde activiteiten en entertainment voor zowel kinderen als volwassenen. De camping beschikt ook over uitstekende faciliteiten, waaronder moderne sanitaire voorzieningen, een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, een supermarkt voor alledaagse benodigdheden en een speeltuin voor de kleintjes. Met zijn idyllische ligging, vriendelijke sfeer en overvloed aan voorzieningen en activiteiten, is Camping Monti del Sole de perfecte plek voor een onvergetelijke kampeerervaring in het hart van de prachtige Italiaanse natuur.
Adresgegevens | Strada Borgaria 22, I-05035 |
Camping Monti del Sole
Hele fijne kleine camping.
Goed ontvangst
Heerlijke week gehad met onze 2 tieners van 12 en 14 jaar, ze hadden direct aansluiting op de camping. Handig dat er een voetbal veldje was waar de kinderen makkelijk contact konden maken.
Goed zwembad, genoeg ligbedden.
Wij hadden een lodgetent van tendi gehuurd ( kwalitatief hele goede tenten) wat op een heel fijne plek stond met vrij uitzicht.
Genoeg uitstapjes in de buurt: onze hoogtepunten: dagje Rome en de Marmore watervallen