Laagsteprijsgarantie
5.5
MatigScore uit

Over Camping Bella Italia

Bij Camping Bella Italia voel je de vakantiedans al kriebelen. Deze grote familiecamping ligt aan het glinsterende Gardameer en barst van waterpret, sport, en Italiaans genieten. Stel je voor: de zon op je huid, het geluid van spelende kinderen en dat stralende uitzicht. Dit is de plek waar jouw ultieme vakantie begint, vol plezier en herinneringen om te koesteren.

De ligging

Camping Bella Italia ligt heerlijk aan het Gardameer, in Peschiera del Garda. Het is een ideale uitvalsbasis om te genieten van de mooie omgeving, met het pittoreske stadje Peschiera del Garda op loopafstand. Je bereikt de camping makkelijk, of je nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer komt. Vanaf hier fiets je in vijf minuten naar het gezellige centrum of naar het privéstrand van de camping, perfect voor een zonnige dag aan het water. Om de hoek liggen beroemde plekken als Sirmione en Verona, klaar om ontdekt te worden. Of je nu houdt van fietsen, cultuur, of gewoon relaxen in de zon, hier begint je vakantie vol avontuur en ontspanning.

Wanneer je op Camping Bella Italia bent, voel je je meteen welkom in een levendige en kleurrijke omgeving. De camping biedt tal van faciliteiten die je verblijf extra lekker maken, zoals lagunezwembaden met waterspeeltuinen, waterglijbanen en een kids aquapark voor het hele gezin. Je kunt ontspannen in de hot tub, of op het terras in het solarium. Voor de sportievelingen zijn er volop activiteiten zoals beachvolleybal, tennis, basketbal en trampolines. Kinderen gaan blij naar de miniclub, terwijl jij relaxed een potje pingpong speelt of lekker uitrust in de TV kamer. Het gezellige restaurant en de pizzeria bieden de hele dag door Italiaanse gerechten, ideaal voor wie geen zin heeft om zelf te koken. En wil je zelf aan de slag? De supermarkt en bakkerij maken het makkelijk om je eigen maaltijd te bereiden. Alles ademt vakantie, plezier en verbondenheid.

Op Camping Bella Italia geniet je van eenvoudige, verse gerechten in de restaurant en pizzeria. Begin je dag met knapperige focaccia bij het ontbijt, lunch je met een smakelijke pizza Marinara, en sluit af met lekkere tagliatelle voor het diner. Regelmatig is er ook een snack of afhaalmaaltijd, handig na een lange dag vol waterpret. De sfeer is gezellig, met goede service en Italiaanse flair. Heb je zin om zelf te koken? De supermarkt op de camping is goed voorzien, zodat je thuis in je accommodatie gourmett of simpelweg verse broodjes haalt. Vergeet niet een lekker ijsje te halen bij de gelateria, heerlijk om af te koelen in de zon. Of je nu kiest voor gemak of culinaire verwennerij, hier geniet je zorgeloos en met volle teugen.

Camping Bella Italia beschikt over diverse praktische voorzieningen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plaatse. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen seizoensgebonden geopend zijn, afhankelijk van het weer en onderhoud. Wil je gebruik maken van wifi, wasserij of verhuur van beddengoed en handdoeken? Dat kan, maar betaal je meestal extra. Het is verstandig om vooraf te controleren of je alles hebt meegenomen wat je nodig hebt, zoals babyproducten of een veilige plek voor je waardevolle spullen. Op deze manier ga je goed voorbereid op vakantie, zodat je volop zorgeloos kunt genieten van je tijd aan het Gardameer en alles wat deze kleurrijke camping te bieden heeft. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Tijdens de week op de camping voelde je de gezellige sfeer, de warmte van het zonnetje en het geluid van ander vakantiegangers die genieten. Het terrein is groot en wordt goed schoongehouden, wat echt bijdraagt aan een relaxte vakantiebeleving. Lekker buiten zitten op het balkon of bij het zwembad is fijn, en er is genoeg keuze aan eetgelegenheden, van restaurants tot take aways. Wandelen langs het water van Peschiera geeft een ontspannen gevoel, en de animatie zorgt voor plezier voor de jongere gezinnen. Ondanks enkele kleine ongemakken blijft de herinnering aan een gezellige, levendige plek hangen. Het fijne is dat je zelf de sfeer bepaalt. Een vakantie vol zonnestralen en vrolijke geluiden die je nog lang bijblijven.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Via Bella Italia, 2, I-37019

5.5
MatigScore uit 60 reviews

Leuke vakantie naseizoen
Door S. op 10-09-2025

Eerste week van september op de camping geweest. Een super week gehad met een jong kind(1), het was gezellig druk op het moment. Ik kan begrijpen dat hoogseizoen erg druk is. Genoeg eetgelegenheden, zowel restaurants als take aways wat ideaal was met een jong kind die optijd in bed ligt.
Bij zwembad was het handdoek leggen maar ondanks dat was er wel iedere dag plek. Sommige dagen zelfs het personeel handdoeken zien weg pakken.
Peschiera perfect te doen wandeld, een leuke tocht langs het water. Voor september perfect gehad, ik zou het niet in hoogseizoen doen.

Fijn, maar zeker verbeterpunten
Door Heidy op 06-09-2025

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De camping is groot met veel faciliteiten. Onze accomodatie (verbena) was voor 6 personen echt te klein! Bedden zijn aan vervanging toe. Lattenbodem kapot. Duurde 2 dagen voordat ze het kwamen maken.
Balkon veel te klein voor 6 personen.
Stoelen weinig comfortabel.

Nette camping te weinig ligbedjes zwembad
Door An op 03-08-2025

Voor dit geld&sterren verwacht je een mooie luxe camping. Maar in het hoogseizoen valt dit tegen. We hadden girasole caravan geboekt. Dit lag vlak bij het eetgedeelte. Elke avond was er keiharde muziek tot 23u waarbij je elkaar savonds bij de caravan niet eens normaal kan verstaan. Echter was dit nergens aan gegeven anders hadden wij met kleine kinderen nooit voor deze plek gekozen. Bij aankomst was de caravan erg vies,zelf eerst alles schoongemaakt. Bij receptie aangegeven haalden hun schouders er voor op zoek het maar uit. Zwembad voor ieder wat wils alleen moet je om 8:30 klaar staan bij het hek om te rennen voor een bedje. Er is veel te weinig plek voor de mensen die gebruik willen maken van het zwembad. Animatie is goed. Ik vindt het wel meer een camping voor oudere kinderen. Wij met kinderen van 4 en 6 jaar vonden de camping te groot. Genoeg eet gelegenheid en camping is redelijk schoon nergens overvolle prullenbakken etc gezien.

Gemengde gevoelens.
Door Mb op 31-07-2025

Wij zijn er nu en hebben een lekkere vakantie. Maaar er zijn echt dingen die niet oke zijn.
Wij zitten in huisje Verbena. te klein voor 6 personen. Oud, gedateerd. Erg slechte bedden. Ingezakte spiraalbodems. Balkon te klein voor 6 pers. Geen bankje om ff op te zitten. Badkamer zeer klein en spekglad. de badkamer vast aan de de kinderkamer. onhandig dat je steeds die slaapkamer door moet om toilet te gaan. Sfeer is er gezellig. Restaurantjes prima behalve het hamburgerrestaurant. Oud en vies eten. Kampeer gedeelte moet je rekening houden met mensen die juist geen rekening met elkaar houden omt even netjes uit te drukken. Het is bizar druk op de camping uitkijken als je auto rijd op camping, kampwinkel prima maar iers duurder. Lidl op 3 min rijden afstand. Strand kiezel en klein. Zwembad oud en slecht onderhoud.

Prima camping
Door Sandra op 24-07-2025

Een gezellige, maar drukke en grote camping. Zwembaden zijn erg druk en de handdoeken liggen er voordat het zwembad open gaat. Vriendelijke mensen zelfs de beveiligers. Het terrein wordt goed schoongehouden. Ik vind een laag cijfer niet terecht. De campinggasten maken er zelf een potje van, daar kan de camping niks aan doen. En ja het is druk op het gardameer. Dat weet iedereen. Dan moet je hier niet heengaan.

Slechte hygiëne
Door Maaike op 21-07-2025

Hier voorheen altijd fijn gekampeerd. Nadat wij hier 5 jaar niet meer waren geweest nu weer voor Bella Italia gekozen. Helaas is de camping nu echt geen 5 sterren meer waard. Of het zwembad kan ik geen oordeel vellen, want daar zijn wij niet geweest.
Wij kamperen met eigen tent, waardoor we gebruik maken van het openbare toiletgebouw.
Dit wordt met de Franse slag schoongemaakt, nou ja er wordt wat met water gespoten en dat is het.
Douche putjes verstopt, muren en deuren vies.
Deuren willen niet op slot.
Wc's kapot, worden ook niet gerepareerd.
De hygiëne is ver te zoeken.
En dan is er de jeugd die met grote boxen met luide muziekin de toilet gebouwen staan.
Het lijkt hier zowaar tokkietown, zulk asociaal volk staat er ook op de camping.
Die wederom bij hun eigen caravan ook luide muziek draaien.
Klacht ingediend bij de receptie, maar die zijn uiterst onvriendelijk en doen hier verder niks mee.
Enige pluspunt, de ligging aan het meer.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Bella Italia bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Bella Italia. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Bella Italia. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.