Laagste prijsgarantie

8.2FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Camping Del Sole

Camping Del Sole heeft een ideale ligging direct aan het Iseomeer en is de juiste keus als je op zoek bent naar levendigheid en gezelligheid. De camping is erg compleet met een zwembad, restaurant, animatie en bovendien is de camping autovrij. Stap op de mountainbike voor een rondje om het meer of neem de boot naar Monte Isola.

Vakantiegangers zijn helemaal weg van deze plek, met zijn super vakantie vibe, aardig personeel en prachtige ligging. Iseo blijkt een erg leuk plaatsje te zijn dat veel bezoekers trekt. De camping ligt dichtbij dit charmante plaatsje, omgeven door schone meren en indrukwekkende bergen. Hoewel de plekken op de camping aan de kleine kant zijn, wordt dit ruimschoots goedgemaakt door de omgeving en de mogelijkheden voor grotere plekken tegen bijbetaling. De accommodatie biedt voor elk wat wils, of je nu kiest voor verhuur of kampeerplekken, met of zonder eigen water en afvoer. Met twee grote zwembaden en drie plekken voor drankjes en eten, waarvan twee aan het meer, is er genoeg te genieten. Vooral de ligging bij het meer en het plaatsje Iseo wordt magisch genoemd.

• BBQ toegestaan

26 Via Per Rovato, 26, I-25049

8.2FantastischScore uit 285 reviews

Del Sole op zijn best.
Door Cees op 15-06-2025

Zijn gisteren aangekomen. Wilde naar het toilet, maar helaas was er geen toiletbril.
Vandaag naar de douche maar helaas alleen koud water. Vervolgens naar de receptie, enige commentaar van de aanwezige dame " I do not know" .

Fantastisch verblijf met de Twentse Caravan Club
Door Theo Reinerink op 11-06-2025

Wij waren met 2 groepen van elk 12 equipes van de Twentse Caravan Club. We waren er 6 nachten. We hadden er een prettig verblijf. Zeer mooie ligging direct aan het Iseo meer. Het is een fantastische camping met een hoog voorzieningen niveau. Met groepen wel vroegtijdig bespreken. 1 mevrouw op de receptie spreekt goed Nederlands. Wij hadden er een fantastisch verblijf. Denkt u ook aan een gezamenlijke groepsreis en komt u uit het oosten van Nederland? Kijk voor info op onze website.

Fantastisch.
Door Jacqueline op 04-06-2025

Wij zijn net terug van vakantie (eind mei/begin juni). We verbleven op deze camping in een nieuwe tent "Monte Isola Lodge". Fantastich verblijf. Alles schoon en nieuw. We hadden een ruime tuin met boom. Heerlijk om te verblijven.
Je loopt in 5 a 10 minuten naar het stadje Iseo of naar een supermarkt. Vlakbij was fietsverhuur en er waren voldoende fietspaden om veilig te fietsen. De camping heeft behalve een strandje aan het meer ook 2 zwembaden. Bij het ene zwembad was elk moment van de dag een bedje vrij. Kortom een aanrader.

Super vakantie gehad!!
Door Wen op 29-12-2024

Super vakantie gehad. Aardig personeel mooie ligging. Iseo is een erg leuk plaatsje!

Mooie camping
Door Ellen op 22-09-2024

Mooie camping dichtbij plaatsje Iseo. Het meer is schoon en ligt mooi in de bergen. De plekken op de camping zijn klein. Voor een grotere plek betaal je extra en nog is de plek niet groot (wel verschillen de in de grootte), In de omgeving zijn mooie plaatsen te bezoeken.

Camping
Door Fam uit Drenthe op 29-08-2024

Geweldige camping. De ligging is perfect voor ons. De dames van de receptie zijn erg meedenkend en doen erg goed. We hebben weer een heerlijke tijd hier gehad. Tot het volgende jaar.. Ciao