Laagste prijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Ruimte
    Natuur

Over Jan Kok Lodges

Jan Kok Lodges is een rustig en kleinschalig resort op Curaçao. Dankzij de gastvrije Nederlandse eigenaren voel je je direct welkom. Relax bij het zwembad of in de tuin, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. Gelegen in het midden van het eiland. Om de strandjes in de omgeving en Willemstad te bereiken is een auto wel handig.

Jan Kok Lodges blijkt een ware hit onder vakantiegangers die de drukte willen ontvluchten en midden in de natuur willen vertoeven. De unieke en prachtig ingerichte lodges, compleet met comfortabele veranda's en een tropische tuin die als een oase van rust dient, krijgen volop lof. De schoonmaakdienst zorgt dat alles tip-top in orde is, waardoor je je echt thuis voelt. De aanwezigheid van lieve huisdieren en de nabijheid van de mooiste stranden van Curaçao binnen slechts vijf minuten rijden, worden ook zeer gewaardeerd. Kortom, Jan Kok Lodges biedt een perfecte combinatie van comfort, natuur en privacy, wat het een absolute aanrader maakt voor eenieder die op zoek is naar een speciaal plekje op Curaçao.

• 24 uur inchecken

• Tegels

• TV

• Buitenzwembad

• Ligstoelen

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal appartementen: 6

Natuur

Feestje!
Door Coosje op 01-04-2025

Al vaak op Curacao geweest, de eerste keer bij Jan Kok Lodges
Wat een geweldige ervaring!
Prachtige ligging, fijne studio met een ruime buitenruimte en fenomenaal uitzicht!
De tuin is een lust voor oog en oor, hier kom je echt tot rust…
We hebben twee fantastische weken gehad, dankzij Frederieke en Jeroen, maar ook de altijd vriendelijke dames van de huishouding. Ons plekje werd perfect opgeruimd en schoon gehouden, waarvoor ook veel dank!
De ligging van Jan Kok is voor ons perfect, uit de drukte en midden in de natuur
We komen zeker nog eens terug…

Mooi pareltje
Door Yolanda op 08-02-2025

Voor het tweede jaar op rij verbleven wij bij Jan Kok Lodges. Het feit dat wij voor de tweede keer ergens heen gaan zegt al genoeg. Curaçao is fantastisch, dit komt door de vibe op jet eiland, maar zeker ook door het verblijf bij de Jan Kok Lodges. De ligging mooi in het midden van het eiland. De werkelijk prachtige tuin en natuurlijk de appartementen waar je niets te kort komt! Ook het contact met de eigenaren Jeroen en Frederieke, en hun lieve huisdieren maakt het compleet.
Ik zou zo weer willen boeken....

Onvergetelijk verblijf
Door Pieternel op 30-01-2025

Geweldig parkje. Ons appartement was zo leuk ingericht, je voelt je meteen helemaal thuis en je merkt dat er heel veel aandacht aan is besteed. Heel schoon, superlieve schoonmaakdames. Aan alles is gedacht en het ontbreekt je aan niks. Onze veranda was ook heel fijn met een fijne bank, grote eettafel, alles gewoon heel comfortabel. En het verblijf zo midden in de natuur is natuurlijk heel speciaal, dat heb je bijna nergens. Veel privacy. Prachtige tuin en het zwembad was ook perfect. Een auto is wel noodzaak maar je zit binnen 5 minuten bij de mooiste stranden. We hopen volgend jaar weer terug te komen!

Alles wat we wilde!
Door Jurre van Loon op 08-11-2024

Fantastisch verblijf bij Jan Kok Lodges!
Jan Kok Lodges stond al jaren op onze lijst om te bezoeken, maar iedere keer was het volgeboekt. Dus de verwachtingen waren hooggespannen. En wat zijn die verwachtingen meer dan waargemaakt! Het verblijf hier was geweldig. Alles is tot in de puntjes geregeld in het appartement waar we verbleven. Van een koelbox met koelelementen tot zelfs washandjes – zulke service kom je nog zelden tegen.
En dan de tuin… daar kunnen we alleen maar lovend over zijn. Wat een prachtige, tropische oase! Het voelt als een stukje paradijs.
De ligging is ook perfect, dichtbij de mooiste stranden van Curacao. Kortom, al onze verwachtingen zijn waargemaakt en dit is een absolute aanrader.

Perfecte vakantie
Door Sophie op 08-11-2024

Prachtige accommodatie!
Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Jan Kok Lodges. De accommodatie ligt midden in de natuur, wat een rust! De lodge zelf is uniek en prachtig ingericht, alles is aanwezig en het bed slaapt heerlijk. De tropische tuin is een oase van groen en geeft echt een vakantiegevoel. We hebben vele avonden op de veranda doorgebracht en heerlijk gebarbecued. Een absolute aanrader, wij komen zeker terug!

Prachtige Lodge op Curaçao
Door Jan Willem op 20-03-2024

Jan Kok Lodges, gerund door Frederieke en Jeroen, biedt een onvergetelijke ervaring op Curaçao. De prachtig ontworpen lodges combineren modern comfort met lokale charme. Elke lodge is smaakvol ingericht, met oog voor detail en lokale accenten die de sfeer verrijken. Gastvrijheid staat centraal, met persoonlijke aandacht en advies van de gastheren. Het terrein van Jan Kok Lodges is een oase van rust, met weelderige tuinen en een verfrissend zwembad waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon. De nabijheid van prachtige stranden, wandelpaden en historische bezienswaardigheden maakt het de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het eiland. Het is een juweeltje waar gastvrijheid, comfort en authenticiteit samenkomen. Frederieke en Jeroen hebben een werkelijk magische plek gecreëerd op het eiland. Een aanrader dus en wij zullen hier zeker weer terug komen!