Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada
Bij Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada wacht een stralende vakantie vol plezier en ontspanning. Dit resort ligt op een prachtige locatie, vlakbij het heerlijke zandstrand en biedt chille zwembaden, leuke activiteiten en heerlijk eten. Hier wil je echt je slippers uitgooien en volop genieten van die zonnige sfeer en warme eilandsfeer. Zin in die onweerstaanbare vakantiekriebel?
De ligging
Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada ligt ongeveer 1 km van het Dana Beach zand-/kiezelstrand, waar je gratis parasols en ligstoelen vindt. Het resort ligt aan de rand van Hurghada, op circa 20 km van het centrum en ongeveer 6 km van de dichtstbijzijnde luchthaven. De locatie is ideaal voor wie wil genieten van de rust, maar ook de levendige stad wil verkennen.
Dit resort, gemoderniseerd in 2022, biedt 150 niet-rokerskamers in een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Je wordt warm ontvangen door vriendelijk Engels- en Duitstalig personeel. Je vindt er volop faciliteiten zoals een bagagedepot, een geldautomaat, gratis Wi-Fi, winkels en een eigen shuttlebus. De kamers zijn voorzien van airco, een terras of balkon met uitzicht op het zwembad, een kingsize bed, kluis, minibar, thee-/koffiezetapparaat, flatscreen-tv en extra’s zoals pantoffels. Voor de ontspanning kun je kiezen uit een zoetwaterzwembadcomplex met verwarmde zwembaden, whirlpool, waterglijbaan en zwembadbar. Sport en vermaak? Tennis, volleybal, midgetgolf en watersporten zoals snorkelen en duiken maken je vakantie compleet. In de wellness vind je onder andere een spa, sauna, hamam en massagefaciliteiten. Voor de kleine vakantiegangers is er een miniclub, speeltuin en animatieprogramma.
Je kunt lekker ontbijten met verse broodjes bij het uitgebreide buffet, dat je al vroeg kunt genieten of juist laat uitslapen. 's Middags en 's avonds staat er een gevarieerd buffet klaar met opties voor dieetwensen zoals glutenvrij, vegan, halal en meer. Bij de lobbybar heb je altijd een verfrissend drankje binnen handbereik, en je kunt kiezen uit verschillende restaurants en een snackbar voor een gezellige eetervaring. Er is ook live cooking waar je de chef in actie ziet.
Bij Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada betaal je ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen. Sommige faciliteiten, zoals wellness en watersport, kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud tijdelijk gesloten zijn. Het hotel beschikt over 24-uurs beveiliging, medische hulp en gratis Wi-Fi. Zo ga je goed voorbereid op pad en kun je volop genieten van je zonnige vakantie! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantiegangers vinden het Water Valley Resort Neverland allesbehalve saai. Het waterpark is leuk en zorgt voor veel plezier, vooral voor kinderen. Ze waarderen de gezellige sfeer en de veel activiteiten voor jong en oud. Ondanks dat sommige kamers wat opfrissing kunnen gebruiken, blijven de mensen superlief en behulpzaam. De service wordt als heel aangenaam ervaren, en de schoonmaak en drankjes worden vaak genoemd als hoogtepunt. Het eten krijgt een iets minder stempel, maar dat wordt snel vergeten door de vriendelijke ontvangst en de aandacht voor gezin en comfort. Iedereen ervaart het als een gezellige, warme plek met veel herinneringen maken, klaar voor de volgende vakantiekriebel.
24 uur inchecken
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | . Hurghada - Safaga Rd, 1961501 |
Website | Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada |
Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada
Het hotel was mooi en het waterpark was ook leuk, maar onze kamer was wel een beetje gedateerd.
Maar over het algemeen hebben we het hier erg naar onze zin gehad.
We waren hier een tijdje geleden met vrienden, en het hotel is niet slecht, maar de kamers hadden wel wat mankementen. Het eten was goed en het personeel was vriendelijk, maar over het algemeen is het hotel niet de beste keuze voor de prijs.
We waren als gezin met twee jonge kinderen (4 en 1,5 jaar) in het Water Valley Resort Neverland en hebben een geweldige tijd gehad!
Vooral een groot compliment aan meneer Adham – hij stond altijd voor ons klaar en regelde alles perfect.
Gisteravond had ons zoontje een ongelukje in bed en kwam de receptie meteen helpen.
We kregen ook nog diner-show kaarten en een kamerupgrade, omdat onze oorspronkelijke kamer in de feestzone lag – een fantastische verrassing!We voelden ons supergoed verzorgd en welkom.
Heel erg bedankt aan het hele team voor dit mooie verblijf!
Groeten,
Familie Hendriks
Pickalbatros Water Valley Resort - Neverland Hurghada
Kindvriendelijk, veel activiteiten voor kindjes en volwassenen. Sommige kamers hebben wel een opfrissing nodig
Was echt super. Mensen zijn fantastisch! Schoonmaker en de man die drankjes serveert bij de kamers. Waren echt zo lief en behulpzaam. Goede service, genoeg te doen, het eten vonden we iets minder, maar dat ligt misschien aan ons. We komen zeker terug!