Laagsteprijsgarantie

Casale Torre del Sasso

9.8
FenomenaalScore uit 98 reviews

Ruimte

De perfecte vakantie en pure verwennerij
Door Sven Van de Plas
op 15-07-2026

Prachtige B&B met een nooit eerder ervaren gastvrijheid die onze verwachtingen overtrof. Rob en Carola zorgen dat je niets te kort komt, staan altijd voor je klaar om je in de watten te leggen; een heerlijk ontbijt in de tuin met zicht op de bergen, lekkere hapjes aan het zwembad, een fantastisch diner bij zonsondergang, een reservatie bij een lokaal restaurant, tv buiten voorzien zodat de zonen WK voetbal konden kijken, … niets is hen te veel.

De regio is prachtig, veel te doen (ook onze zonen van 13 en 17 vinden het geweldig), niet te toeristisch dus alles heel betaalbaar. Zeer goede restaurants in de buurt, springen van rotsen in natuurlijke baden, bergwandelingen, historische stadjes in de buurt en zelfs een dagje zee is perfect in te plannen.
De ligging van de B&B is top; in het groen, met zicht op het stadje Cagli, en toch alles op wandelafstand zodat je ‘’s avonds gezellig restaurantjes en terrasjes te voet kan opzoeken.

De perfecte vakantie en pure verwennerij-62ecdb20-1f0b-4e64-b5e0-2cb227ca236dDe perfecte vakantie en pure verwennerij-9b4af01f-538e-4c6e-bb04-f4b513511957De perfecte vakantie en pure verwennerij-d07aa585-9e07-4639-9300-6c9be2744a44
Fenomenaal
Door Marjan en Marcell
op 08-07-2026

Rob en Carola zijn zulke lieve mensen. Ze doen er werkelijk alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zoals een zeer uitgebreid ontbijt en de vele tips die ze op jou persoonlijk aanpassen. Werkelijk niets is teveel. Het is alsof je in een warm bad terechtkomt.

Fenomenaal -8007e02b-4e70-44bd-a4df-dfdcd4b613cdFenomenaal -fc9c7136-893c-4f10-91bb-fa966b561816Fenomenaal -3a7b9713-c806-4082-af71-257a36429e28
Wat een heerlijke week!
Door Jopie Jansen
op 02-07-2026

Wat een geweldig verblijf hebben wij gehad bij Rob en Carola! In de ochtend werd er een zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt geserveerd en kon je kiezen hoe je je eitje wilde.
De accommodatie ligt op een prachtige plek, op loopafstand van Cagli. Het appartement zag er mooi, netjes en sfeervol uit.
Ook zijn we 2 keer aangeschoven voor het diner wat door Rob en met hulp van Carola smaakvol was bereid en zaten we gezellig met de andere gasten aan een lange tafel op het terras.
Rob en Carola hebben ons veel info en tips gegeven van restaurantjes en bezienswaardigheden in de omgeving.
En niets is ze teveel om iets voor je te regelen!

Bedankt voor alle goede zorgen en graag tot ziens!
Groeten Bas & Jopie

Wat een heerlijke week!-183429d2-5ae9-49a2-8222-89b507d7dd05Wat een heerlijke week!-ab084ab2-f0a5-4d15-be86-998abbbfade4
Wat een heerlijke plek om te verblijven!!
Door Erik
op 19-06-2026

Wij zijn 3 nachten bij Rob en Carola verbleven en het was heerlijk.
Mooi sfeervol appartement welke van alle gemakken is voorzien en elke dag een heerlijk uitgebreid ontbijt!
Mooie tuin met zwembad en hottub, de sauna, met schitterend uitzicht, was bijna klaar.
Het leuke oude stadje Cagli op loopafstand, met genoeg vertier en restaurantjes.
Ook in de omgeving zijn genoeg leuke stadjes en bezienswaardigheden.
Gubbio, op een half uurtje rijden is er zo één
Kortom, aanrader! 3 nachten is gewoon te kort.

Wat een heerlijke plek om te verblijven!!-bc13ce55-501f-4e5b-b920-28323170b41eWat een heerlijke plek om te verblijven!!-fcb8e395-22a8-4343-90c2-b52f838328a6Wat een heerlijke plek om te verblijven!!-3d632f67-fa1e-47fb-83aa-8c9480353943
Hoe goed kan het leven zijn
Door M & N uit Hoeven op 28-05-2026

Beter kan niet.
Rob en Carola zijn top gastheer en gastvrouw: niets is te veel moeite om het de gasten naar de zin te maken.
Ze helpen de gasten met tips voor mooie plekjes om te bezoeken, wandelingen, goede restaurants (zoals onze favoriet 'Al Passante') en niet te vergeten de geweldige diners verzorgd door chef-kok Rob met natuurlijk hulp van Carola.

De locatie is paradijselijk; rust, natuur, geweldige tuin met prachtig uitzicht en (binnenkort) een sauna en hot tub. Bij mooi weer startten we de dag met een heerlijk ontbijt in de tuin.
We hadden fijne en gezellige gesprekken met Rob en Carola.

Wij zijn niet gewend om terug te gaan naar een eerdere vakantiebestemming, maar naar Casale Torre del Sasso hopen wij in de toekomst zeker nog een keer terug te gaan!!
Rob en Carola, nogmaals super bedankt voor alle goede zorgen en hopelijk tot ziens!

Warm en geweldig
Door E&N op 18-05-2026

Een heel persoonlijke ontvangst, met een heerlijk ontbijt, enorm gastvrij, mooie oude gerenoveerde panden in een prachtige omgeving. Rob en Carola doen alles met liefde en dat voel je. Geen moeite is ze teveel.

Warm en geweldig -760ab8e6-4f2a-4d0b-85ca-a7e000753909