Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | 11C Boerendijk, 9511PE |
Landschapscamping Buitengoed de Veenstede
Wat een warm welkom op deze camping. Vriendelijke eigenaren met hart voor hun camping en dat is te zien aan alles.
We geven echt voor alles een dikke 10.
Wij kwamen een weekend en hebben heerlijk gefietst en gewandeld in een prachtige omgeving met mooie omliggende dorpen. We komen zeker weer terug.
Hele fijne camping met heel aardige en hartelijke eigenaren. Grote plekken en de camping is prachtig aangelegd. Een welkom met koffie, cake en voor onze kleindochters een pakje Taksi. Sanitair is mooi, schoon en modern. We hebben er fijne dagen gehad.
We hebben hier een week gestaan geweldig ontvangst,Zeer vriendelijke mensen die voor de mensen zijn en dier .
Schone camping,schone douche toiletten.Omgeving ook rustgevend .Zeer aan te raden.
Wij hebben met z’n tweeën 14 nachten na alle tevredenheid op deze camping gestaan met onze grote tent. Mooie rustige camping met ruime plaatsen, electro en water. Overal op de camping mooi verzorgde en erg gemêleerde beplanting. Vriendelijke ontvangst door de eigenaars Gea en John. Bij aankomst kregen we een ander plaknummer dan wij gereserveerd hadden omdat die door de vele regen nog niet gemaaid was. Deze andere plak was ook geweldig met een perfect gazon. Tijdens het opbouwen van onze tent bracht John 2 koffie met cake langs, wat een verrassing. Ook al hebben wij van tijd tot tijd regen gehad, de vakantie was prima. Veel mooie fietstochten gemaakt. De camping bleef door de goede afwatering mooi droog ondanks de regen. Het sanitair is prima en wordt mooi schoon gehouden. Voor kinderen zijn hier geen voorzieningen. Al met al een aanrader.
We hebben 4 dagen met onze camper op deze camping mogen staan.
Goed ontvangst door Gea en John en verrast met koffie en cake.
We hadden een mooie ruime plek met genoeg zonnige kanten.
We vonden het een prachtige plaats.
Mooie rustige camping, ruime plaatsen, mooie verzorgde groenvoorziening. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Tijdens het opbouw van onze caravan , bracht de eigenaar 2 verse kopjes koffie en cake op de fiets langs, wat een genot! TOP. Sanitair is mooi. Al met al topplek voor een relaxe vakantie.