Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Side Star Park Hotel
Bij Side Star Park Hotel voel je de zonnige vakantiekriebel meteen opborrelen. Dit gezellige hotel ligt op korte loopafstand van het strand, klaar om je elke ochtend wakker te maken met het geluid van de golven en de geur van zout. Een perfecte blend van comfort en locatie, waar je meteen dat vakantiegevoel krijgt. Ontdek waarom dit jouw ideale plekje is voor ontspannen dagen vol plezier.
De ligging
Side Star Park Hotel ligt in het centrum van Side, slechts 150 meter van een strand met gratis parasols en ligstoelen. Je zit hier in een bruisende buurt vol winkels en leuke eetplekken, ideaal voor shoppen en flaneren. De stad Antalya ligt op ongeveer 70 km afstand, makkelijk bereikbaar voor een dagje uit. Je fiets of auto huur je snel voor een kleine verkenningstocht. Hier word je meteen blij van de levendige sfeer en de korte afstand tot het strand – een ideaal startpunt voor jouw vakantieplezier.
Wanneer je bij Side Star Park Hotel binnenstapt, voel je dat je welkom bent. Het hotel straalt een relaxte en gezellige sfeer uit, perfect voor families en koppels. Je verblijft in een modern interieur met comfortabele kamers, waarin je je snel thuis voelt. Voor je vakantieplezier zijn er mooie zwembaden, zowel binnen als buiten, en een apart kinderbadje zodat de kleintjes ook kunnen genieten. Relaxen doe je in de sauna of tijdens een massage, terwijl de kinderen zich vermaken in de mini-club en speelruimte. Houd je van winkelen? Er is een supermarkt en winkels op het terrein. De vriendelijke staf helpt je met alles, of je nu een fiets huurt of een drankje neemt bij de poolbar. Het hele complex ademt comfort en plezier, zodat je elke dag met een glimlach afsluit.
De eet- en drinkmogelijkheden bij Side Star Park Hotel maken je vakantie compleet. In het gezellige restaurant geniet je van een ontbijtbuffet met verse broodjes en een breed aanbod aan warme en koude gerechten. 's Middags en 's avonds staat er een buffet klaar met smakelijke opties, inclusief glutenvrije, vegetarische en veganistische maaltijden op aanvraag. Bij de strandbar bestel je verfrissende drankjes terwijl je uitkijkt over de zee. Alles wordt geserveerd in een relaxte sfeer, zodat je lekker kunt genieten van je maaltijden en drankjes. En dat alles inclusief, zodat je volop kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over de rekening.
Je verblijft hier in een modern hotel dat in 2020 is gemoderniseerd. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten, zoals massages of de speelkamer, mogelijk tegen betaling zijn of niet altijd open kunnen zijn door het seizoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Alles is goed geregeld, zodat jij zonder verrassingen van je vakantie kunt genieten en veilig weet waar je aan toe bent.
Vakantiegangers genieten hier echt van de gezellige sfeer en het stralende strand op loopafstand. Het eten is heerlijk, goed verzorgd en wordt vlot geserveerd, vooral bij het oktoberfest met live muziek. Het personeel weet je altijd vriendelijk te begroeten en maakt dat je je snel thuis voelt. Het resort ziet er mooi en goed onderhouden uit, met een rustige, mooie ligging aan zee. Het privéstrand ligt op korte wandeling en is makkelijk te bereiken, met altijd bedjes en vriendelijke bediening. Veel reizigers komen hier terug vanwege de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer. Het geeft je die warme vakantiebob, zeker als je kunt genieten van de zon, zee en leuke spontane momenten aan tafel en op het strand.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 17 Selimiye Mh. T. Özal cad., TR-07330 |
Website | Side Star Park Hotel |
Side Star Park Hotel
Top locatie, zodra je aankomt tot het moment van vertrek wordt je hier in de watten gelegd. Het gehele personeel doet zo hun best om het naar je zin te maken.
Er werd zelfs op vertrekdag geregeld dat we voor openingstijd van het avond eten toch eerder mochten eten, zodat we gegeten hadden voor onze transfertijd aanbrak.
Het eten is altijd heerlijk en uitgebreid.
Ook in november nog goed genieten aan het strand en de zee is nog heerlijk.
Al met al, alles meer dan prima.
Mooi en goed onderhouden resort, maar de service viel tegen. Bij de receptie verliep het in- en uitchecken chaotisch; het personeel hielp meerdere gasten tegelijk en voerde onderling gesprekken in het Turks, waardoor het lang duurde en niet echt gastvrij aanvoelde.
Bij het uitchecken gaven we als bedankje een euro, maar die werd geweigerd omdat de munt “vies” was — dat vonden we vreemd.
Er wordt aangegeven dat er veel activiteiten zijn, maar daar merkten we weinig van. Het eten was elke dag bijna hetzelfde, met weinig variatie.
Kortom: een mooi resort qua uiterlijk, maar de service en organisatie kunnen beter.
Zijn hier voor de derde keer geweest en het blijft een goed hotel met goede service. Het is een hotel waar je een bijzondere gast mag voelen. Er is altijd even tijd voor persoonlijke aandacht en iedereen is bijzonder behulpzaam.
Hotel is geen mega hotel maar is wel groot in hoe zij hun presenteren. Ondanks dat wij hier al drie keer zijn geweest komen wij toch graag terug.
Niet te vergeten ze zitten op kleine loopafstand van het prive strand, hier bevindt zich ook weer een restaurant, waar je drinken kan halen voor op het strand maar waar je ook heerlijk kan eten.
Side Star Park Hotel
20 september hier weer voor de 3e keer geweest het was weer super goed heel vriendelijk personeel die hier al jaren werken
Dat wil al wat zeggen wij komen hier zeker weer terug
Het was er super goed, heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel. Wij hadden het geluk dat we met 2 personen een familiekamer kregen met een mooie ligging. We hebben ook het oktoberfest mee mogen maken dat heel mooi was met een zeer goede band. Je komt echt aan eten en drinken niets te kort en het word netjes aan je tafeltje geserveerd. De obers en ander personeel zijn voortreffelijk en een snelle bediening. Het strand is 5 minuten lopen en je hebt altijd wel een bedje. De zee is mooi zuiver en licht afdalend ook daar is de bedjesman zeer vriendelijk en maakt je bedje netjes schoon. De boulevaar is ook leuk met veel winkeltjes en eetgelegenheden. Voor ons was het een hele leuke ervaring we waren voor de eerste keer en het is zeker voor herhaling vatbaar.
Was superleuk. Het animatieteam heeft onze vakantie superleuk gemaakt. Met dank aan Mert, Jedaa, Sefa, Yunus en Aysun. Het zwembad was wel een beetje koud. Eten was heerlijk en het personeel is familie geworden! In een woord fantastisch!