İz Flower Side Beach Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over İz Flower Side Beach Hotel
Ontsnap naar het prachtige İz Flower Side Beach Hotel, waar het waterplezier voorop staat. Geniet van directe toegang tot het strand en duik in de verfrissende buitenzwembaden, compleet met een kinderbad en spannende waterglijbanen. De ideale plek voor zonliefhebbers en waterenthousiasten!
De Ligging
İz Flower Side Beach Hotel ligt op een droomlocatie direct aan het strand, centraal in Side. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor strandliefhebbers. Het stadscentrum van Side, met zijn rijke geschiedenis en winkelgelegenheden, bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken voor wie de lokale cultuur wil opsnuiven. Openbaar vervoer is beschikbaar op 7 kilometer van het hotel, waardoor gasten eenvoudig de omgeving kunnen verkennen. Voor vakantiegangers die verder willen reizen, ligt het dichtstbijzijnde vliegveld op comfortabele afstand, waardoor het hotel zowel voor korte als lange verblijven ideaal is.
Het İz Flower Side Beach Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten om elke vakantieganger te bekoren. De zwembaden staan centraal, met een buitenzwembad, kinderbaden en zelfs een bubbelbad voor die ultieme ontspanning. Voor sportliefhebbers zijn er tennisbanen, beachvolleybal en een fitnessstudio. Het hotel beschikt ook over een eigen supermarkt, verschillende winkels, een tuin, speelplaats, en zelfs een speelkamer voor de jongere vakantiegangers. Diensten zoals kinderopvang, een autoverhuur en medische dienst zorgen voor een zorgeloos verblijf. Het parkeerterrein biedt gratis parkeergelegenheid voor wie met de auto komt.
Bij İz Flower Side Beach Hotel is eten en drinken een feest. Het hotel beschikt over een eigen restaurant en bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van een uitgebreid all-inclusive aanbod. Dit betekent een rijk ontbijtbuffet, gevarieerde middagmaaltijden en diners, naast de hele dag door snacks en live cooking. Of je nu zin hebt in een verfrissend drankje bij de strandbar of een cocktail in de avond, het assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken laat niemand op zijn dorst zitten.
Het İz Flower Side Beach Hotel is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, hoewel niet alle pakketreizen hiervoor geschikt zijn. Het is aan te raden voorafgaand aan de boeking specifieke verzoeken door te geven. Betalingen in het hotel kunnen gemakkelijk met MasterCard voldaan worden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 4A Kumköy Mevkii, TR-07330 |
Website |
İz Flower Side Beach Hotel
Geweldig, kamer prachtig, personeel heel vriendelijk en zeer behulpzaam.
Mijn partner was jarig, ze hebben hem een prachtige dag bezorgd en de slaapkamer prachtig versiert, en wijn en fruit toe. Het hotel is super schoon, de tuin en de zwembaden geweldig, direct op het strand. All incl. is ook all incl. 👍
Kan het aanbevelen, wij gaan zeker weer naar dit hotel. 😊
Vreselijk onbeschoft personeel. Personeel doet geen moeite zich verstaanbaar te maken, schelden in hun eigen taal en lopen weg. Te weinig bedjes bij het zwembad, 's morgens om 5:30 begint men bedjes toe te eigenen. De kleur van het polsbandje geeft aan uit welk land je afkomstig bent, wij hadden het idee dat bepaalde toeristen voorkeursbehandelingen kregen. Heel veel Duitse toeristen. Animatie is magertjes. De liften zijn dagelijks kapot en erg klein (max 3 pers). De kamers worden niet dagelijks schoongemaakt. Wifi gekocht, maar niets aan gehad, hele slechte wifi. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, heel veel trappen. We komen al jaren in Turkije, maar we zijn nog nooit zo onbeschoft behandeld. Glijbanen zijn echt afgeschreven.
Goed hotel ligt direct aan het fijne zandstrand en geen stenen of kiezels in zee.
2 mooie zwembaden met voldoende bedjes.
Mooie goed onderhouden tuin.
Je moet goed ter been zijn aangezien er veel trappen zijn maar voor mindervalide zijn er ook liften.
Hotel heeft 4 sterren en prijs/kwaliteit is in het voorseizoen goed, maar in het hoogseizoen veel te duur voor een 4 sterren.
Hotel heeft een prima ligging dicht bij de winkeltjes.
Wel veel Duitsers maar totaal geen last van gehad gewoon lekker mee kunnen praten.
Op het strand stonden elke dag onze bedjes klaar daar zorgde Mehmet voor.
Eten goed en veel keus.Personeel super aardig en vriendelijk en als je ze een eurootje geeft doen ze nog beter hun best voor je.
Animatie doet goed zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken.
Wij hebben een fijne vakantie gehad voor de tweede keer en komen zeker weer terug.

İz Flower Side Beach Hotel
Een prima hotel, fijne ligging, mooie zwembaden en aan het strand. Wij kregen als Nederlanders gewoon hetzelfde bandje als de Duitse gasten. Totaal geen onderscheid. In het restaurant werden er gelijk tafels bij elkaar gezet en die bleven de hele week voor ons gereserveerd zodat wij altijd met onze groep samen konden zitten. Ook op het strand stonden de bedjes al voor ons klaar, maar er waren genoeg bedjes bij het zwembad en bij het strand. Eten super met veel variatie. Alles zeer schoon. Zeker een hotel om nog een keer terug te komen. Animatie sávonds ook erg leuk.
Wij gaan al vele jaren naar Turkije op vakantie ,maar naar dit hotel nooit meer! zeer onbeschoft personeel aan de strandbar /terras, we werden als Nederlanders totaal genegeerd, spreek je ze erop aan schelden ze wat in hun eigen taal heel irritant.
aan de balie ook onvriendelijk. de liften in het bijgebouw zijn ook veel te klein en erg benauwd. Dit hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn i.v.m. de vele trappen, de kamer word een dag in de week niet schoon gemaakt je weet niet wanneer dus ook geen schone handdoeken.
De ligging van IZ Flower is prima, mooi strand, prachtige tuin en zwembad. Het animatie team deed haar best.
Bij aankomst kregen wij bij de receptie een blauw bandje terwijl Duitsers een paarse kregen. Mede hierdoor werden wij als Nederlanders niet alleen gediscrimineerd door een deel van het personeel maar ook nog onbeschoft en klantonvriendelijk behandeld. Op je drinken moest je lang wachten en het liefst negeerde het personeel ons. Gelukkig waren er nog een paar uitzonderingen zoals Mehmet, de beachboy en Mehmet v/h restaurant.
Wij voelden ons niet echt welkom vooral bij het beach restaurant cq bar en de receptie. Verder waren er veel trappen en te kleine liften waardoor wij vaak lang op de lift (van 9e etage) moesten wachten. Voor het eerst hebben wij meegemaakt dat de kamer een dag ? niet werd schoongemaakt en wij dus ook geen schone handdoeken kregen.

- € 522
Dream Fun World
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 522
Marvida Family Eco Hotel