Derici Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Derici Hotel
Zoek je de perfecte mix van zon, zee en ontspanning? Dan is Derici Hotel jouw ideale vakantiebestemming. Met zijn prachtige zwembaden en de nabijheid tot het strand, belooft dit hotel onvergetelijke momenten onder de zon. Gelegen in het hart van de stad, combineert het het beste van twee werelden: levendige stadsleven en rustgevende stranddagen. Een verblijf hier staat garant voor plezier en ontspanning.
De ligging
Derici Hotel ligt op een steenworp afstand van het strand en midden in het bruisende toeristische centrum. Omgeven door winkels, bars en restaurants, biedt het de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Openbaar vervoer is gemakkelijk te bereiken, waardoor vakantiegangers moeiteloos de omgeving kunnen ontdekken. Voor wie geïnteresseerd is in cultuur en geschiedenis, liggen bezienswaardigheden zoals Ephesus slechts 18 km verderop. Het vliegveld Izmir Adnan Menderes bevindt zich op ongeveer 80 kilometer, makkelijk bereikbaar met beschikbare pendeldiensten.
Derici Hotel biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met zowel een openluchtzwembad als een overdekt zwembad, is er volop gelegenheid voor waterpret en ontspanning. Kinderen kunnen spetteren in het kinderbadje, terwijl volwassenen genieten van de zon op het terras, compleet met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessstudio beschikbaar. Na een dag vol activiteiten biedt het hotel ontspanning in de spa, sauna, of met een massagebehandeling. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en met Wi-Fi toegang blijf je eenvoudig in contact met vrienden en familie.
In Derici Hotel begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijt in buffetvorm. Het hotelrestaurant verwelkomt vakantiegangers in een gemoedelijke ambiance voor diner, met keuze uit verschillende gerechten. Naast het restaurant biedt het hotel verschillende bars waar je gedurende de dag kunt genieten van verfrissende drankjes. Of je nu kiest voor een verblijf op basis van logies en ontbijt of halfpension, Derici Hotel zorgt ervoor dat je culinaire wensen vervuld worden.
Voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, bevindt zich een taxistandplaats en een bushalte in de buurt van het hotel. Het hotel biedt mogelijkheden voor mobiliteit op vakantie. Geaccepteerde betalingsmiddelen in het hotel zijn Visa en Euro/MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Derici blijkt een ware hit onder vakantiegangers die op zoek zijn naar een plek waar ze zich thuis kunnen voelen. Veel bezoekers komen terug voor de hartelijke sfeer en het vriendelijke personeel dat klaarstaat om hun verblijf ontspannen te maken. De kamers bieden prachtige uitzichten op de zee en de aankomende cruiseboten, iets wat veel vakantiegangers als zalig ervaren, ondanks het nachtlawaai aan de voorzijde. Het eten, vooral het diner met de keuze tussen vlees of vis en de lekkere desserts, wordt gewaardeerd, zelfs als sommige anderen buiten het hotel gaan eten. De ligging is perfect: direct aan de boulevard en dicht bij winkels, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor wie van de stad wil genieten.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 40 Atatürk Bulvari 42/1, TR-09400 |
Website |
Derici Hotel
bedankt zoover en personeel van het hotel derici!voor de derde keer bezochten we dit hotel,van kamer 115-116 en nu op aanvraag kregen we 117 eerste verdieping met pracht van uitzicht op de zee en cruise boten,het nachtlawaai aan deze voorzijde hinderde ons niet,andere gasten irriteerde dit wel,maar mits het fijne zicht voelden we ons zalig hier,over de vlucht en vliegtuig maatschappij zijn we zeer ontevreden,zoover werd ons aanbevolen door andere gasten,die verleden jaar ook in kusadasi verbleven,maar daar hebben we wel effe spijt van!veel verschuivingen van data en vlieg uren ,wat ons telkens een grote moeite kosten om de transfers nog maar eens aan te passen,ook de vlucht had meer dan twee uur vertraging,en hoorde niets van corendon om enig compensatie aan te geven,daarom weet ik dat zoover normaal gezien geen inzicht heeft bij corendon,maar twijfel toch even om volgende reis naar derici te herhalen via zoover,!
we verbleven reeds 2x in derici,in de kamers 115en 116 op het eerste verdiep,mooi uitzicht aan de voorzijde van het hotel,bijna elke dag aankomst van de cruise boten,we boekten steeds half pension,dus ontbijt&diner,zeer raar vonden we de reactie van de meeste toeristen dan(nederlanders en ieren meestal!)dat ze het avondmaal negeerden en niet lekker vonden, en in de stad hun etentje opzochten,voor ons was het buffet geen grote variatie,maar toch zeer veel groenten,soep,en keuze tussen 2 vlees of vis gerechten,en dessert was lekker,de must om hie te dineren gaf een fantastische vieuw over de zee !!zeer vriendelijk personeel zowel s'morgens als s'avonds,goed clean service,en ook het lobby personeel was perfect,zeer goede ligging vlak aan de boulevard en tevens nabij de winkels en wisselkantoor(vlakbij de ingang!)we huren steeds een scooter ,en die kan je zeer goed parkeren aan de overzijde van het hotel!belangrijkste feit goedkoop geboek
Goed hotel voor kort verblijf.kamer was prima,ontbijt ook.we gaan over 2 weken weer voor 6 dagen.lekker in de stad.helemaal goed.

Derici Hotel
Wij komen in derici al ruim 6 jaar en dit jaar was voor ons echt een mooie vakantie nadat vorig jaar veel prive was gebeurd voelden wij ons weer helemaal thuis het personeel was meelevend en lief zo maakten zij het voor ons een echte relaxed verblijf
ik kom hier al jaren al in dit hotel
maar wat ik nu mee heb gemaakt ze zien mij daar nooit meer
ik voel mij daar niet meer veilig op m'n plek
Locatie goed. Restaurant personeel goed. Avondeten 2 sterren. Ontbijt 4 sterren. Service zwembad erg slecht. 30 min wachten voordat er iemand je bestelling opneemt en dan weer 30 min wachten voordat die er is. Als je al geluk hebt. Eens maar nooit weer

- € 621
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 512
Parkim Ayaz Hotel