Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 5 Hoca Paşa, Hüdavendigar Cd. No:5, 34410 |
Website |
Romance Istanbul Hotel
bij aankomst in hotel Yasmak Sultan om 4 uur snachts en ik mocht blijkbaar pas 2 uur s’middags inchecken. De medewerker van de receptie zocht direct naar een passende oplossing en ik werd naar het hotel ernaast gebracht, hotel romance Istanbul. Dit was echt een super hotel! Super mooi, super schoon, alles was aanwezig en het personeel was onwijs aardig en vergeet de toplocatie niet!!! Ik mocht ook tot het einde van mijn vakantie verblijven in het andere hotel. Op de laatste dag wilde ik toch naar het geboekte hotel (hotel yasmak sultan) om te ontbijten in het rooftop restaurant (het was ook geen enkel probleem om heen en weer naar de hotels te gaan). Bij entree van hotel yasmak sultan bleken zij bezig te zijn met een renovatie... hierdoor was de wellness ook niet toegangkelijk. Mogelijk heeft dat ook de wijziging van mijn verblijf beïnvloed maar ik wil jullie er toch op attenderen. (Let op: taxi altijd meter!)
Prima hotel. Bedden zijn goed, heerlijke douche met goede waterdruk, tv met nl zender, super ontbijt, perfecte ligging, aardig personeel, iedere dag prima schoongemaakt, kortom: toppertje!
hotel is op zich prima hotel voor het bezoek aan de stad
je zit midden in het centrum op loop afstand van nagenoeg alle bezienswaardigheden
personeel was aardig en zeer behulpzaam
nadeel was de zeer kleine kamer en de druk van het water van de douche
het was druppelen in plaats van douchen, daar kwam bij dat de doecje bak bij aankomst niet erg schoon was (haren)
voor een kort verblijf prima te doen, voor een langer verblijf zou ik iets anders kiezen, dit niet vanwege het personeel maar vanwege de zeer kleine kamers

Romance Istanbul Hotel
Met z'n tweeen 3 overnachtingen in Romance gehad. We kunnen van begin tot einde enkel positief zijn. Heel vriendelijk personeel, nette kamers (piepkleine badkamer), uitgebreid ontbijt. Op wandelafstand van de belangrijkse toeristische attracties. Ook de turkse vriendelijkheid was een meevaller gedurende ons vierdaags verblijf.
Dit was voor ons de 2e keer in Romance hotel.
We hadden een zeer kleine kamer in vergelijking met de vorige keer.
Er zaten deze keer veel Arabische mensen in het hotel,die niet erg veel rekening hielden met mede-gasten.Wel jammer,want het hotel is erg gehorig.
Toen wij uiteindelijk de receptie gebeld hebben,kwamen ze wel gelijk naar boven.
Verder een leuke week gehad.
Een aanrader. Zeker voor een stedenbezoek. Alle culturele hoogtepunten op loopafstand. Wat een bruisende stad. De poort naar het oosten.

- € 368
Skalion Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 561
Divan Istanbul